دانلود منبع سوالات ریدینگ دی ماه 96 آزمون Msrt
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: PDF
حجم فایل: 392 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: PDF
حجم فایل: 392 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
حجم فایل: 1044 کیلوبایت
پکیج حاضر شامل متن ریدینگ، سوالات ریدینگ آزمون msrt به همراه پاسخ سوالات میباشد:
نمونه سوالات ریدینگ آزمون آبان 95 (شامل 4 ریدینگ و 40 سوال) به همراه پاسخ سوالات
نمونه سوالات ریدینگ آزمون اردیبهشت 95 (شامل 4 ریدینگ و 40 سوال) به همراه پاسخ سوالات
نمونه سوالات ریدینگ آزمون دی 95 (شامل 4 ریدینگ و 40 سوال) به همراه پاسخ سوالات
نمونه سوالات ریدینگ آزمون مرداد 95 (شامل 3 ریدینگ و 23 سوال) به همراه پاسخ سوالات
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
حجم فایل: 1720 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: PDF
حجم فایل: 907 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .pdf
فرمت فایل اصلی: PDF
حجم فایل: 1745 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: PDF
حجم فایل: 1720 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
حجم فایل: 1718 کیلوبایت
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: Docx
تعداد صفحات: 215
حجم فایل: 593 کیلوبایت
رابطـه ریسـک شـرکت و نوسـانات سـود جامـع
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 215 صفحه
حجم : 7795 کیلوبایت
چکیده:
گزارشگری سود جامع در یک صورت عملکرد واحد مسئله ای بحث برانگیز است. موافقان گزارشگری سود جامع در یک صورت عملکرد واحد بر این باورند که سود (زیان) اندازه گیری شده بر مبنای جامع عملکرد شرکت را بهتر از سایر اندازه گیری های سود، نشان می دهد در حالی که مخالفان معتقدند "سایر اجزای سود جامع" متشکل از اقلامی است که به دلیل ماهیت موقتی و غیرعادی خود از دوره¬ای به دوره ی دیگـر تغییر می کنند و لذا گـزارش کردن آنها همـراه با نتایج کسب و کار اصلی منجـر به افزایش نوسانات سـود و ریسک شرکت و همچنین کاهش قدرت پیش بینی سـود می شود. در نتیجه، انتخاب شیوه ای از گزارشگری سود که عملکرد شرکت را بهتر و کامل تر نشان دهد، اهمیت ویژه ای دارد. از این رو، در این تحقیق به دنبال پاسخ به این پرسش آغازین هستیم که آیا ارائه سایر اجزای سود جامع ذیل صورت سود (زیان) دوره (رویکرد ارائه یک صورت عملکـرد واحـد) منجـر به سـوءتعبیر از عملکرد اصلی شرکت می شود یا خیـر؟ به منظور پاسخ به این سوال می بایست به مقایسـه رابطـه بین معیارهای نوسانات سـود با ریسک و قیمت بازار سهام شـرکت پرداخت. همچنین می¬بایست به مقایسـه قدرت پیش بینی کنندگی معیارهای سـود (سـود خالص و سـود جامع) در پیش¬بینی جریان وجه نقد عملیاتی دوره بعد و سود خالص دوره بعد پرداخت و سپس با توجه به کلیه نتایج بدست آمده در حد مناسب به سوال آغازین تحقیق پاسخ داد. لازم به ذکر است که این مقایسه با استفاده از داده های شرکت های پذیرفتـه شـده در بورس اوراق بهادار تهران، طی دوره ۱۳۸۲-۱۳۹۱ و به وسیله ی رگرسیون خطی چندگانه و آزمون F صورت گرفت. نتایج بررسی ها نشان داد که سود جامع دارای ماهیت پر نوسان تری نسبت به سـود خالص است ولی این برتـری به لحاظ آماری معنی دار نیست. همچنین، نوسانات سایر اجزای سود جامع با ریسک و قیمـت بازار سهام شرکت رابطـه معنی داری ندارد. بر همین اساس، نتایج این تحقیق از رویکرد ارائه یک صورت عملکـرد واحـد حمایت می کند. علاوه براین نتایج نشان داد که سود خالص قدرت پیش¬بینی بیشتری برای پیش بینی جریان وجه نقد عملیاتی دوره بعد و سود خالص دوره بعد دارد. این موضوع که بیانگر اهمیت و کاربـرد سـود خالص در تعیین عملکـرد آتی شـرکت است، نشان می دهـد که می بایست کماکان سود خالص در قالب یک قلم جداگانه در صورت عملکرد مالی نشان داده شود.
کلید واژه: سود جامع، سود خالص، ریسک شرکت، نوسانات سود
در این پروژه آزمایشگاه مکانیک خاک آزمایش تعیین Gs خاک یا وزن مخصوص مصالح دانه ای با وزن مخصوص بزرگتر از یک درقالب فایل word در 10 صفحه قابل ویرایش با شکل طبق شرح زیر درج شده است:
عنوان : کار تحقیقی اقدام به قتل به اعتقاد مهدور الدم بدون موضوع تبصره 2 ماده 295 قانون مجازات اسلامی
با فرمت ورد word
کار تحقیقی رشته حقوق
مقدمه:
قتل نفس یکی از بزرگترین جرایمی است که هم درقوانین عرفی و هم در شرایع و ادیان مختلف برای آن مجازات وضع گردیده است و در اکثر قوانین مدونه و شرایع آسمانی برای مرتکب قتل عمد مجازات اعدام مقرر شده است. امروزه که مخالفت با مجازات اعدام در کشورهای مختلف رو به تزاید است معهذا هنوز در بسیاری از جوامع، برای پیشگیری از قتل نفس و حفظ امنیت جانی افراد جامعه کماکان مجازات اعدام برای قتل نفس حفظ شده است.
البته این مجازات در صورت موجود بودن علل موجهه جرم ساقط می شود. در تبصره 2 ماده 295 آمده است : «در صورتی که شخصی کسی را به اعتقاص قصاص یا به اعتقاد مهدورالدم بودن بکشد و این امر بر دادگاه ثابت شود و بعداً معلوم گردد که مجنی علیه مورد قصاص یا مهدورالدم نبوده است قتل به منزله شبیه عمد است و اگر ادعای خود را در مورد مهدورالدم بودن مقتول به اثبات برساند قصاص و دیه از او ساقط است».
با تحقیق در معنا و مفهوم این تبصره شبهات و ابهاماتی آشکار می گردد که در این تحقیق به تشریح آنها می پردازیم و در ضمن دادنامه صادره از شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران و ابرام آن که توسط شعبه 37 دیوان عالی کشور صورت پذیرفته است را در ارتباط با این تبصره مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهیم . امید است که مطالب و تحقیقات انجام شده مورد امعان نظر قانون نویسان قانون گذار یکتا قرار گیرد.
تعداد صفحات : 425