
برنامه نویسی وب با پی اچ پی و مای اسکیو ال – پک شماره 2
آموزش پی اچ پی پیشرفته
پک شماره دو آموزش PHP
PHP with MySQL Essential Training – Part 2
“سطح متوسطه و پیشرفته
آموزش پی اچ پی پیشرفته
پک شماره دو آموزش PHP
PHP with MySQL Essential Training – Part 2
“سطح متوسطه و پیشرفته
آموزش پی اچ پی از مقدماتی تا متوسطه
پک شماره یک آموزش PHP
PHP with MySQL Essential Training – Part 1
“سطح مقدماتی”
– 6 ساعت آموزش فارسی و مقدماتی برنامه نویسی وب با PHP و MySQL
– آشنایی با ویژگی ها و برنامه نویسی جدیدترین نسخه PHP 5.5 و بالاتر
– به همراه آرشیو ارزشمند بیش از 70 ساعت بهترین مرجع ها و مهمترین عناوین آموزشی مقدماتی PHP دنیا به زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی
– مرجعی کامل و مجموعه ای ضروری برای تمامی علاقمندان به برنامه نویسی وب
– به همراه تمام نرم افزارهای موردنیاز برنامه نویسی وب و PHP
در این کتاب راه های نفوذ و دفاع در برنامه های وب مبتنی بر زبان PHP ذکر شده است. کتاب حاضر ابتدا مفاهیم پایه ای را بررسی نموده و سپس توابع و دستورات خطرآفرین را معرفی کرده است.
عنوان کتاب : شرح حملات و نحوه دفاع در برنامه های کاربردی مبتنی بر زبان PHP
نویسنده : شهریار جلایری
تعداد صفحات : ۱۵۸
ساختار فایل : PDF
حجم فایل : ۱.۵ مگابایت
در این بخش با چگونگی ساخت سایت های چندزبانه با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP آشنا می شوید. برای این کار چند روش وجود دارد که یکی از روش ها را توضیح می دهیم. در این روش از چند فایل برای نگهداری ترجمه ها استفاده می کنیم. به عنوان مثال ما می خواهیم سایتی داشته باشیم که هم زبان انگلیسی و هم زبان فارسی را پشتیبانی کند. برای این کار یک فایل با نام fa.php برای ذخیره ترجمه های زبان فارسی و یک فایل با نام en.php برای زبان انگلیسی می سازیم. در واقع این دو فایل حاوی یک آرایه است که یک کلید برای کلمه مورد نظر و یک مقدار برای ترجمه است.
بررسی میزان محبوبیت زبانهای برنامه نویسی می تواند در انتخاب زبانی که روی آن سرمایه گذاری کنیم ، موثر باشد. سایتهای بسیاری هستند که با روشهای مختلفی (مانند بررسی میزان جستجوها، بررسی سوالات پرسیده شده در انجمنهای تخصصی، بررسی میزان جستجوی موقعیت های شغلی و غیره) زبان های برنامه نویسی مختلف دنیا ، میزان رشد یا کاهش محبوبیتشان را سالیانه و حتی ماهیانه اندازه می گیرند.
هر چند این سایتها بیشتر برای خارج از کشور می تواند ملاک باشد و میزان محبوبیت برآورد شده با واقعیات ایران متفاوت است اما باز هم بررسی آنها خارج از لطف نیست. به عنوان مثال اکثر این سایتها زبان جاوا را جزء محبوبترین زبانها شناخته اند اما در ایران این زبان کمتر در بازار مورد استفاده قرار گرفته است .
بهترین سایتی که برای این منظور یافته ام که اطلاعات به روز و نمودارهای مختلف مربوطه (مانند محبوبیت ماهیانه، سالیانه ، درازمدت ، گروه بندی زبانها و غیره) را دارد سایت تیوب است که لیست مقایسه زبانهای برنامه نویسی آنرا در این آدرس می توایند مشاهده کنید . ترتیب زبانهای برنامه نویسی این لیست از این قرار است :
1.جاوا
2.سی (C)
3.سی پلاس پلاس (++C)4.پیتون (Python)
5.پی اچ پی (PHP)
6.سی شارپ (C#)
7.ویژوال بیسیک
8.......
لیستی هم جدیداً در این آدرس مشاهده کردم که بر اساس میزان سوالات پرسیده شده در سایت معروف Stack Overflow زبانهای برنامه نویسی را مقایسه کرده است. در این مقایسه ، رتبه اول متعلق به سی شارپ، زبان دوم جاوا و زبان سوم پی اچ پی است.