loading...
دانلود سرای دانشجویی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 58 صفحه
حجم : 800 کیلوبایت
چکیده
توسعه نرم‌افزار برگردان نیاز کاربران یا مشتریان درقالب یک محصول نرم‌افزاری است.توسعه نرم‌افزار از مرحله طرح یک راه حل مفهومی برای مساله خواسته شده (امکان‌سنجی) آغاز شده، پس از دریافت خواسته‌ها و تحلیل سیستم طراحی صورت گرفته و در نهایت این طراحی با کمک ابزارهای پیاده‌سازی تبدیل به یک سیستم واقعی می‌شود. هدف این فرایند آن است که از یک سو برآورده ساختن نیازهای کاربران و از سوی دیگر کیفیت مناسب عملکرد سیستم تضمین گردد و بنابراین بایستی حاوی مکانیسم‌هایی برای اعتبارسنجی یعنی خروجی مطابق با خواسته‌ها   و وارسی‌پذیری یعنی صحت عملکرد خروجی   باشد. فرایند توسعه ضمن دادن آزادی به تحلیل‌گر باید تضمین کند که زمان‌بندی اجرای پروژه رعایت می‌شود.توسعه نرم‌افزار ارتباط تنگاتنگی با مهندسی نرم‌افزار دارد و از دید بسیاری این دو مفاهیمی تقریباً یکسان هستند.در سالهای اخیر با رشد نیاز به تولید نرم‌افزارهای تجاری توسعه نرم‌افزار به بحثی مهم تبدیل شده است و روشهای گوناگونی در قالبهای مختلف برای تولید نرم‌افزارها بر مبنای نیازهای کاربران، مشخصات کلی سیستم، شرایط مدیریتی و اقتصادی، زمان بندی و سطح کیفی به وجود آمده اند.اغلب توسعه نرم‌افزار Software Development با برنامه نویسی Programming یکسان فرض شده اند در حالیکه توسعه نرم‌افزار بر خلاف برنامه نویسی با تولید تجاری نرم‌افزار، استفاده بهینه از بخشهای در دسترس تولید شده و همچنین روشهای مدیریت، افزایش سرعت و افزایش کیفیت پروژه‌های نرم‌افزاری سر و کار دارد.
کلید واژگان : نرم افزار ، توسعه ، چابک ، معیار ، سیستم ، برنامه نویسی ، پروژه ، سازمان

عنوان : ارائه راهکاری برای انتخاب و اولویت‌دهی موارد تست رگرسیون مبتنی بر رهیافت ژنتیک

فرمت فایل اصلی :doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد

تعئائ صفحات:

 

بسیاری از هزینه‌های توسعه نرم‌افزار، مربوط به آزمون‌های مکرر، در مرحله نگهداری نرم‌افزار در حال تکامل و اصلاح است؛ زیرا ایجاد هر تغییر در کد نرم‌افزار، نسخه‌ی جدیدی به دست می‌دهد که درستی یابی آن، نیازمند طراحی آزمون‌های جدید و نیز انجام مجدد تمام آزمون‌های قبلی، برای اطمینان از عدم تأثیرپذیری نامطلوب عملکرد جاری نرم‌افزار از تغییرات صورت گرفته است. این فرایند آزمون رگرسیون نرم‌افزار نامیده می‌شود. به دلیل محدودیت منابع و زمان آزمون، نمی‌توان کل این حجم زیاد و رو به توسعه آزمون‌ها را در هر دور تکرار آزمون، مجددا اجرا کرد. یکی از مهم‌ترین فنون ارائه‌شده برای غلبه بر مشکل هزینه‌ی زیاد آزمون رگرسیون نرم‌افزار، انتخاب و اولویت‌دهی موارد آزمون است که منظور از آن، انتخاب و اجرای مهم‌ترین موارد آزمون، برحسب معیار شایستگی برای دستابی سریع‌تر به هدف آزمون است. مشکل اغلب فنون انتخاب و اولویت‌دهی ارائه‌شده، نادیده گرفتن پیاپی بودن اجرای آزمون رگرسیون، تأثیرگذاری کارایی آزمون‌ها در هر تکرار آزمون رگرسیون بر کارایی مراحل بعدی، تفاوت بین هزینه آزمون و دشواری خطا و نیز محدودیت زمان و منابع در محیط واقعی اجرای آزمون است. در این پایان‌نامه، روشی برای انتخاب و اولویت‌دهی موارد آزمون مبتنی بر پیشینه و آگاه از هزینه با استفاده از الگوریتم ژنتیک بر پایه‌ی پنج معیار سابقه‌ی کارایی کشف خطای موارد آزمون، احتمال انتخاب پیشین، پیشینه‌ی اجرای آن‌ها در جریان اجراهای متعدد آزمون رگرسیون، هزینه آزمون و دشواری خطا ارائه‌شده است که اثر محدودیت منابع بر اجرای آزمون‌ها نیز اعمال‌شده است.

برای ارزیابی کمی سرعت آشکارسازی خطا برای روش پیشنهادی، پیاده‌سازی انجام شد که ارزیابی با استفاده از متریک APFDcانجام‌شده است. مقایسه عملکرد روش پیشنهادی با روش مبتنی بر پیشینه و روش تصادفی، انجام‌گرفته است. نتایج ارائه‌شده در پایان‌نامه، حاکی از بهبود حدود 30 % در سرعت و آشکارسازی خطای زودتر روش پیشنهادی نسبت به روش‌های مورد مقایسه است.

واژه‌های کلیدی: آزمون رگرسیون نرم‌افزار، انتخاب موارد آزمون، اولویت‌دهی موارد آزمون، اولویت‌دهی مبتنی بر پیشینه، آگاه از هزینه

مقدمه

آنچه که بین تمام علوم مشترک است، حجم وسیعی از اطلاعات و داده به شکل­های مختلف است، که همراه با پیشرفت و وسعت علوم بزرگتر و ارزشمندتر می­شود. با رشد سریع علوم کامپیوتر و استفاده از آن در چند دهه اخیر، تقریبا همه سازمان­ها در پروژه­های مختلف خود حجم عظیمی داده در پایگاه­های داده ذخیره می­کنند. این سازمان­ها و کسانی که به نوعی در پروژه­ها سهیم هستند به فهم این داده­ها و بهتر بگوییم کشف دانش نهفته در آن نیازمندند. این نیاز، باعث به­وجود آمدن حوزه جدید میان رشته­ای کشف دانش و داده­کاوی[1] شده است، که حوزه­های مختلف همچون پایگاه داده، آمار، یادگیری ماشین را برای کشف دانش ارزشمند نهفته در اطلاعات و داده­ها را با هم تلفیق می­کند. اصطلاح Data­ Mining همان­طور که از ترجمه آن به معنی داده­کاوی مشخص می‌شود، به مفهوم استخراج اطلاعات نهان، و یا الگوها وروابط مشخص در حجم زیادی از داده‌ها در یک یا چند بانک اطلاعاتی بزرگ است.

هر نرم ­افزار در طول فرآیند­تولید و پس از آن، انبوهی از اطلاعات ­و مستندات دارد که قابل کاوش و استفاده­ مفید است. این داده­ها معمولا در پایگاه­ داده­هایی به­نام مخازن نرم­افزاری[2] ذخیره و نگهداری می­شوند. مخازن نرم­افزاری نمایش دقیقی از مسیر­تولید یک سیستم ­نرم­افزاری ارائه می­دهند]1 .[هدف ازکاوش مخازن نرم­افزاری[3]MSR استفاده هوشمند از تحلیل داده­های نهفته در آن­ها برای کمک به تصمیم­گیری های بهتر و سریعتر در پروژه تولید و پشتیبانی آن­ها است. آن­چه که در اینجا مورد توجه این تحقیق است، استخراج اطلاعات مهم برای همه ذینفعان پروژه نرم­افزاری است. این اطلاعات از مجموعه داده­های مرتبط با خطا­های رخ داده در طول تولید و پشتیبانی پروژه استخراج می شود.

در سال­های گذشته مدل­های مختلفی با استفاده از الگوریتم­های داده­کاوی، تشابه متن و دسته­بندی و خوشه­بندی داده­ها ارائه شده. اما از آن­جا که جستجو و استخراج اطلاعات از میان داده­های متنی نیازمند روشی هوشمند برای تطبیق جنبه­های معنایی و دستوری است، نیاز به مدل­هایی که از الگوریتم ها معنایی استفاده­ کنند وجود دارد.در تحقیق­ های مورد مطالعه این نیاز حس می­شود.

 

 

 

سعی بر این شده که با استفاده از الگوریتم معنایی برپایه مجموعه تشابه جملاتبر پایه LCS و تشابه کلمات (SOC-PMI )، روی مستندات ذخیره­ شده در مخازن خطای نرم­افزار، مانند راه­حل­های ارائه ­شده برای خطا­های مشابه مدل­های قبلی را تکمیل­کرده و جوابی بهینه و سریع­تر برای خطای پیش آمده پیدا کنیم. همچنین می­توان زمانی تخمینی نیز برای تصحیح خطا پیش­بینی کرد تا راهنمای تیم توسعه و ذینفعان دیگر نرم­افزار باشد. همچنین دید بهتری نسبت به روند پیشرفت و تکامل نرم­افزار مورد نظر ارائه ­شود.

 

2.1. تعریف مسئله

یکی ­از مراحل مهم و اساسی در مهندسی ­و تولید نرم­افزار مرحله یافتن و رفع خطا­های موجود در نرم­افزار است. این مرحله از تولید نرم­افزار جزء وقت­گیرترین و پرهزینه ­ترین مراحل به­ حساب  می­آید]4[. سال­هاست که دانش داده ­کاوی و استخراج دانش به کمک مهندسین نرم­افزار آمده­است. رفع خطا در فرآیند تولید بسته به مدل توسعه نرم ­افزار چندین بار انجام می­گیرد. خطا­ها و مشکلات برطرف ­شده معمولا به روش­های مختلف تحت عنوان مخازن خطای نرم افزار، مستند­سازی و ذخیره می­شود. این مخازن منابع عظیم دانش هستند، که کمک بزرگی در تسریع زمان تولید نرم­افزار و پایین­آوردن هزینه­ها خواهد­بود]5[. روش­هایی نیاز­است که این دانش و اطلاعات مفید استخراج شود. در این تحقیق روشی برای سرعت بخشیدن به رفع­خطای جدید با استفاده از اطلاعات موجود در مخازن خطای نرم­افزار، ارائه شده ­است. مدل­های زیادی تا به­حال ارائه ­شده که یا مکمل هم بوده یا از الگوریتم­های جدید استفاده شده ­است. مدل­های پیشنهادی با استفاده از تشابه متن همگی از الگوریتم­ های معمولی و ساده استفاده کرده اند. در این مدل ها به این نکته مهم کمتر توجه شده که مخازن حجم بالا و پیچیده­ای از اطلاعات را شامل می­شوند، که بعضاً تشابه بین کلمات و معانی مختلف یک جمله نتیجه ­گیری را سخت­تر می­کند. پس نیاز به الگوریتم­های معنایی در بررسی تشابه متن احساس می­شود. همچنین باید به این نکته مهم توجه کرد که الگوریتم معنایی انتخاب ­شده بهینه است و قادر باشد میان این حجم اطلاعات که از سوی کاربران مختلف ثبت می­شود، بهترین جواب با تشابه بیشتر را انتخاب کند. اگرچه تا به­حال روش­های بسیاری برای تکمیل مخازن خطا و استفاده از دانش نهفته در آن صورت­گرفته اما می­توان گفت که ضرورت اهمیت به تشابه معنایی بین داده­ها در نظر گرفته نشده ­است. در این تحقیق سعی شده که این ضعف در جستجو و بهره­ گیری دانش نهفته در این مخازن داده پوشش داده ­شود.

مدل ارائه ­شده در اینجا ابتدا لیستی از خطا­های مشابه خطای جدید با استفاده ازیک الگوریتم تشابه معنایی مناسب، با توجه به اطلاعات متنی ذخیره­شده ارائه می­دهد. در مرحله بعد این خطا­ها براساس چرخه ­عمر خطا با استفاده از روش خوشه­ بندی K-means، خوشه بندی می­شوند.

همچنین میانگین تشابه هر دسته به خطای جدید، گروه منتخب را مشخص می کند. خطاهای موجود در این گروه، راه حل­های پیشنهادی برای هر کدام، کمکی برای تسهیل و تسریع در رفع خطا است و میانگین طول­عمر گروه تخمینی بر پیچیدگی و زمان حل­ مشکل خواهد بود.

 

تعداد صفحه : 85

پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته ی  مهندسی فناوری اطلاعات (گرایش مدیریت سیستمهای اطلاعاتی)

 پیش بینی قیمت سهم در بورس اوراق بهادار به کمک داده کاوی با الگوریتم های ترکیبی تکاملی

تعداد صفحات :102

 تحقیقات بسیاری جهت پیش بینی قابل قبول و قابل اطمینان به کمک روشهای شبیه سازی، تحلیل سری های زمانی، ترکیب روشهای هوش مصنوعی با روش های تحلیل سری های زمانی و در آخرین آنها ترکیب روشهای داده کاوی و هوش مصنوعی با روش های تحلیل سری های زمانی و الگوریتم های بهینه سازی تکاملی در حوزه قیمت سهم در بازار بورس اوراق بهادار صورت گرفته است. در این تحقیق سعی بر آن شده که در قالب فرایند CRISP داده کاوی و با ارجاع به آخرین تحقیقات صورت گرفته، ترکیب شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم های بهینه سازی تکاملی به عنوان مدل پیش بینی قیمت سهم در بازار بورس اوراق بهادار مورد بررسی قرار گیرد. الگوریتم های بهینه سازی تکاملی ژنتیک، ازدحام ذرات و رقابت استعماری در آموزش شبکه عصبی مصنوعی با داده های سری زمانی کاهش یافته قیمت پنج سهم منتخب از بازار بورس اوراق بهادار تهران به کار گرفته شدند و قابل قبول و قابل اطمینان بودن پیش بینی به کمک شبکه عصبی مصنوعی آموزش دیده با الگوریتم ازدحام ذرات بر اساس مقادیر شاخص میزان خطا (mse) پیش بینی شبکه عصبی مصنوعی مورد اشاره به اثبات رسید. همچنین عدم درک آشوب داده ها توسط الگوریتم یادگیری پیش انتشار خطا به چالش کشیده شد.

 

چکیده

با توجه به نیاز همیشگی به امنیت و همچنین ظهور مداوم حملات جدید، همواره باید در ایجاد روش‌های جدید برای مقابله با تهدیدات امنیتی و ارتقای سطح امنیت نرم‌افزارهای تولید شده تلاش کرد. داشتن نرم‌افزاری امن، صرفاً با برآورده کردن نیازهای امنیتی در مراحل مختلف چرخه حیات نرم‌افزار برقرار نمی‌شود، بلکه توجه به مهندسی‌ساز بودن و بررسی‌های کیفیتی و در نهایت ارزیابی‌های امنیتی کامل، خود موضوع مهمی است که توجه صحیح به آن مالکان، سازندگان و مصرف‌کنندگان برنامه‌های کاربردی را در مسیر صحیحی برای کسب اطمینان از میزان امنیت برنامه مورد نظر قرار می‌دهد.

در راستای بالا بردن سطح امنیت نرم‌افزارها و مقابله با افرادی که برای نقض امنیت تلاش می‌کنند، در این پایان نامه سعی بر آن است تا با توجه دادن به اهمیت به کارگیری استاندارد و روش‌های چرخه حیات توسعه نرم‌افزار و اهمیت سنجش کیفی نرم‌افزار در چارچوب استاندارد و مدل‌های کیفی مطرح، رویکردی به منظور ارزیابی امنیت نرم‌افزارها با بهره‌گیری از استانداردها و آزمون‌های امنیت، ارائه گردد و سپس تلاش‌هایی به منظور بهبود این رویکرد و پیاده‌سازی آن با اصول و استانداردهای جهانی انجام گرفته است.

رویکرد ارائه شده در این نگارش، در دو قسمت بررسی شده است. در هردو بخش این رویکرد، ارزیابی امنیتی انجام گرفته بر روی فعالیت‌های چرخه حیات، بر اساس بخش سوم استاندارد ISO/IEC 15048 بوده و با استفاده از این استاندارد، اتخاذ فعالیت‌هایی امنیتی به منظور ارزیابی فعالیت‌های چرخه حیات پیشنهاد گردیده است. در بخش دوم این رویکرد، با بکارگیری اصول ISMS، فعالیت‌های ارزیابی امنیتی، با قرارگرفتن در چرخه PDCA بهبود یافته و بدین ترتیب ارزیابی امنیتی کامل‌تری بر روی فعالیت‌های چرخه حیات توسعه نرم‌افزار انجام خواهد شد. نتایج و مقایسه هر دو بخش این رویکرد نیز در نمونه مطالعاتی این تحقیق، نتیجه‌ ذکر شده را تصدیق می‌کند.

چکیده

موفقیت نرم ­افزار به فاکتوهای مهمی مانند تحویل به ­موقع طبق زمان و بودجه تعیین­ شده و برآوردن نیازمندی­های کاربران وابسته است و پیچیدگی از عوامل چشمگیر و تاثیرگذار بر آنها می­باشد. در طول دهه­های اخیر تلاش­های متعددی در جهت اندازه­گیری و کنترل پیچیدگی نر­م­افزار انجام شده پذیرفته، ولی عمده­ی این تلاش­ها در طی مراحل طراحی و کد بوده است. با این­حال اندازه­گیری و کنترل پیچیدگی در این مراحل بسیار دیر است.

با شناسایی عوامل بروز پیچیدگی و اندازه­گیری آنها در مراحل آغازین چرخه حیات نرم­افزار می­توان از بروز مشکلاتی که منبع بسیاری از خطاها در فازهای بعدی هستند جلوگیری کرد و مانع از انتشار این عوامل به فازهای بعدی فرآیند توسعه نرم­افزار شد.

در این رساله با تکیه بر فرآیند مهندسی نیازمندی­ها و درک کامل از ماهیت آن به بررسی و شناسایی مباحث مهم در مهندسی نیازمندی­ها پرداخته و تاثیر هر یک بر پیچیدگی نرم­افزار را مشخص می­کنیم. در ادامه به ارائه مدلی از عوامل و نتایج پیچیدگی نرم­افزار در فاز اول از چرخه حیات نرم­افزار می­پردازیم. سپس با استفاده از مدل پیشنهادی و با هدف کنترل و کاهش پیچیدگی با استفاده از متریک پیشنهادی، پیچیدگی نرم­افزار را در فاز اول از چرخه حیات و پس از انجام فرآیند مهندسی نیازمندی­ها اندازه­گیری می­کنیم.

در این پایان­نامه ابتکار شناسایی، کنترل و اندازه­گیری عوامل پیچیدگی نرم­افزار در فاز اول از چرخه حیات نرم­افزار و به محض تکمیل مستندات مربوط به نیازمندی­های نرم­افزار می­باشد. زیرا همانطور که بیان شد تاکنون بیشتر فعالیت­ها در فاز طراحی و کد بوده است. این رویکرد منجر به صرفه­جویی در هزینه تولید نرم­افزار، نیروی انسانی و از آن مهمتر منجر به کاهش هزینه­های نگهداری نرم­­افزار خواهد شد. مورد مطالعه «سیستم مدیریت قرائت از راه دور کنتورهای هوشمند گاز» است که استفاده از متریک پیشنهادی را نشان می­دهد.

فـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۱۱۸ صفحه
رشتــه : کامپیوتر

فـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۱۳۷ صفحه
رشتــه : کامپیوتر

 

توضیحات:

پایان نامه ارائه رویکردی جهت انطباق روش فرایند تولید محصولات نرم افزار مبتنی بر ISO/IEC12207 به سرویس های کتابخانه زیرساخت فناوری اطلاعات(ITIL)

چکیده

شرکت­های نرم­افزاری به صورت تخصصی­تر در حوزه­ های گوناگون (مثلاً برخی از شرکت­ها به طراحی، تحلیل، جمع­آوری نیازمندی­ها، تست نرم­افزار و …) به تولید و توسعه محصولات نرم­افزاری می­پردازند و همچنین توسعه نرم­افزارهای برون سپاری و نرم­افزارهای جهانی مطرح می­شود که مستلزم استفاده از روش­ها و استانداردها برای کنترل و مدیریت بین فرایندها تولید و توسعه نرم­افزار می­باشد. عدم یکپارچگی بین فرایندهای مهندسی نرم­افزار و ذینفعان (به عنوان مثال، سازمان و یا IT) باعث ناکارآمدی گسترده در فرایندهای عملیاتی نرم­افزار می­شود. همچنین عوامل تأثیرگذار متعددی در چرخه حیات نرم­افزار وجود دارد که کار برنامه­ریزی و اجرای نرم­افزار را دشوار می­سازد. به تازگی، اقتصاد و نیروهای بازار، پیچیدگی­های عملیاتی جدیدی را به چرخه حیات نرم­افزار افزوده است. بدین منظور سازمان­ها به چارچوب صریح بر اساس اصول مدیریتی فرایند گرا نیاز دارند، برای کنترل چرخه حیات نرم­افزار، استانداردISO/IEC 12207 و برای مدیریت قانونمند و ارائه یک زبان و چرخه حیات خدمات کتابخانه زیرساخت فناوری اطلاعات (ITIL) پیشنهاد می­شود.

استانداردISO/IEC 12207 استاندارد چرخه حیات نرم­افزار است که این استاندارد نه تنها به ارائه چارچوبی برای اجرای روشی موثر برای تولید و توسعه نرم­افزار می­پردازد، بلکه می­توان اطمینان حاصل نمود که اهداف سازمان به درستی تحقق می­یابد و این استاندارد بین­المللی شامل فرایندها، فعالیت­ها و وظایف در طول چرخه حیات نرم­افزار می­باشد. همچنین استفاده از ITIL در تولید محصولات نرم­افزاری موجب ساده­سازی، سازماندهی و مدیریت فرایندها، ایجاد زبان مشترک و تحویل کارآمدتر می­شود که از طریق کاهش هزینه­ها و افزایش کیفیت صورت می­گیرد. به طور کلیITIL یک چارچوب گسترده­ای برای کنترل و مدیریت فرایندISO/IEC 12207 می­باشد و به تنهایی ITIL فاقد فرایند دقیق برای مدیریت چرخه حیات نرم­افزار است.

در این پایان­ نامه با توجه به اهمیت وجود استانداردهای نرم­ افزار و فرایندهای چرخه حیات نرم­افزار، استاندارد بین­المللی ISO/IEC 12207 و فرایند چرخه حیات خدمات ITIL استفاده شده است.

ارائه یک چارچوب مدیریت دانش برای پیاده سازی موفقیت آمیز سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان

تعداد صفحات :161

چکیده

سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانبسته های نرم افزاری جامعی هستند که به صورت راه حل های ارائه شده ای به یکپارچگی همه فرآیندها و حوزه های وظیفه ای موجود در کسب و کار کمک می کنند. مزیت اصلی و اولیه این سیستم ها ایجاد یک بستر نرم افزاری یکپارچه مشترک برای فرآیندهای یکپارچه موجود در کسب و کار مربوطه می باشد.

پیاده سازی بهینه و موفقیت آمیز سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی نیازمند توجه ویژه به تکنولوژی و همچنین عوامل انسانی می باشد و این فرآیند به حدی با مسئله مدیریت دانش گره خورده که موفقیت کلی این نوع از پروژه ها به فعالیت گروهی از کارکنان متبحر و دانش محور وابستگی شدیدی خواهد داشت. مدیریت دانش فرآیند سیستماتیک جستجو، انتخاب، سازماندهی، پالایش و نمایش اطلاعات است، به طریقی که درک کارکنان در زمینه خاصی بهبود و اصلاح شود و سازمان بصیرت و درک بهتری از تجربیات خود کسب کند. پیاده سازی سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان فرآیند دشوار و پیچیده ای است که در آن مدیریت تغییرات، ارتباطات و درگیریذینفعان به اندازه مسائل فنی مهم به شمار می آید. با توجه به این موضوع می توان مدیریت دانش را به عنوان پیش شرط اصلی پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان در نظر گرفت. انواع مختلفی از دانش و مهارت ها در هر نقطه از چرخه حیات سیستم های سازمانی مورد نیاز بوده و این دانش در اختیار افراد مختلفی از سازمان قرار گرفته است. مدیران و متخصصین حوزه فناوری اطلاعات در یافته اند که با استفاده از علم مدیریت دانش می توانند به پیاده سازی های موفق تری از سیستم های سازمانی دست یابند. باید توجه داشت که در هر مرحله از چرخه حیات سیستم های سازمانی می توان با اتکاء بر عناصر چرخه مدیریت دانش و شناسایی و از میان برداشتن موانع مدیریت مؤثر دانش شانس دستیابی به موفقیت را افزایش داد. در این تحقیق به ارائه یک چارچوب مدیریت دانش در جهت دستیابی به پیاده سازی موفقیت آمیز سیستم های سازمانی می پردازیم.

 

بررسی عوامل موثر بر قیمت طلا و ارائه مدل پیش بینی قیمت آن به کمک تکنیک‌های پیشرفته داده کاوی

تعداد صفحات :114

 

چکیده

طلا همواره به عنوان فلزی گران بها مورد توجه بشر بوده است، بنابراین پیش بینی قیمت آن از اهمیت فراوانی برخوردار است.بررسی دقیق عوامل موثر در پیش بینی قیمت طلا اهمیت و تاثیر بسزایی در افزایش دقت پیش بینی دارد. در این مطالعه و تحقیق عوامل موثر و بیشتری در مقایسه با تحقیقات قبلی مورد بررسی قرار گرفته است.و از نظر تقسیم بندی زمانی،داده‌های جمع آوری شده به سه دسته روزانه،ماهانه و سالانه تقسیم شدند.آزمایشات انجام شده، نشان داد که دقت پیش بینی ها در این مطالعه، نسبت به مطالعات پیشین، باعث بهبود 2% دقت پیش بینی در روش‌های شبکه‌های عصبی و 7.3% در روش‌های سری زمانی و 5.6% در روش رگرسیون خطی شده است. نتایج حاصله بیانگر کارآمدی عوامل بررسی شده در پژوهش، برای پیش بینی قیمت طلا می‌باشد و نتایج این تحقیق، باعث سودآوری برای افراد،سایر سازمان ها و طلا فروشی ها می‌باشد. و در انتها پیشنهاداتی برای مطالعات آینده ارائه گردیده است.

 

 

پایان نامه گسترش ابزارهای خودکار شناسایی الگوهای طراحی با عملیات پالایش و تصحیح برچسب

تعداد صفحات :78

الگوهای طراحی، راه­حل­های اثبات شده و قابل اطمینانی هستند که، برای پاسخ به برخی از مسائل با رخداد مکرر در طراحی نرم افزار شی­گرا، ارائه شده­اند.‌ شناسایی آنها درکد، به منزله بازیابی طرح و هدف مخفی طراح و سهولت در امر نگهداشت­­پذیری است. از آنجاییکه سهولت در نگهداشت­­پذیری سیستم بسیار مهم و اجتناب ناپذیر است، لذا تولید ابزارهای خودکار برای شناسایی الگوها، مورد توجه قرار گرفت. اکثر ابزارهای شناسایی کنونی درصد بازیابی بالایی دارند. اما در شناسایی الگوها، به ویژه با ساختار و عملکرد مشابه، مثبت کاذب بالایی تولید می­کنند. از اینرو عملگر پالایش نیز پیشنهاد شد. پالایش، سعی بر شناسایی مثبت­­های کاذب، و حذف آنها  دارد. در این کار، یک عملگر جدید به نام “تصحیح برچسب” ارائه شده است. این عملگر ابتدا مثبت­های کاذب را شناسایی، سپس بجای اینکه آنها را از خروجی حذف کند، هویت صحیح  آنها را به کمک یک مجموعه معیارجدید معرفی شده در این کار، تشخیص و برچسب مثبت کاذب را تصحیح می­کند­­. خودکارسازی عملگر با داده ­کاوی است. نتایج حاصل از روش ارائه شده، با دقت یادگیری 97.8%  در دسته­بندی “چندبرچسبه”، با متوسط 99.3% در دسته­بندی “یکی درمقابل همه”و متوسط 99.6% در دسته­ بندی “دو به دو” خروجی ابزارها را تصحیح می­کند.

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 2926
  • آی پی امروز : 98
  • آی پی دیروز : 194
  • بازدید امروز : 370
  • باردید دیروز : 1,189
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 24
  • بازدید هفته : 8,881
  • بازدید ماه : 5,018
  • بازدید سال : 118,931
  • بازدید کلی : 8,297,625
  • کدهای اختصاصی