loading...
دانلود سرای دانشجویی
پایان-نامه-شرح-و-تبیین-موضوع-روشهای-نوین-تولید-مثل-از-دیدگاه-فقه-امامیه
پایان نامه شرح و تبیین موضوع روشهای نوین تولید مثل از دیدگاه فقه امامیه
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 153

پایان نامه شرح و تبیین موضوع روشهای نوین تولید مثل از دیدگاه فقه امامیه
نوع فایل: Word و قابل ویرایش
تعداد صفحات : 153 صفحه
چکیده
پیشرفت دانش پزشکی موجب گرديده که تقریبا می توان گفت موضوعی به نام ناباروری وجود نداشته و یا بسیار نادر و مهجور شود . روشهای نوین تلقیح مصنوعی به میمنت دانش بشری این مشکل خانواده ها را حل کرده و کمتر کسی است که از وجود فرزند محروم بوده باشد . لقاح مصنوعي از ثمرات دانش پزشكي است و شيوه اي درماني براي ناباروري زوج و زوجه به شمار مي آيد ، اما اين عمل به دليل اينكه حقوق و تكاليفي را متوجه صاحبان فرزند ناشي از آن بوجود مي آورد ، گاه تحت تاثیر تشتت و تعارض آراي فقهي و حقوقی در موضوع نسب و آثار حقوقی آن قرار گرفته است . بطور كلي پنج صورت از موضوع روش های تولید مثل قابل تصور است . شق اول نطفه و تخمک یا همان جنین که متعلق به زوج و زوجه باشد و پس از لقاح در خارج ، به رحم زوجه تزریق گردد . در اين صورت هيچ اختلافي بين فقها به چشم نمی خورد و جملگی معتقد به حليت و جواز عمل مذکور می باشند و شق دوم اسپرم متعلق به بيگانه است و تخمك و رحم متعلق به زوجه ، اكثر فقها و حقوقدانان حكم به حرمت آن داده ، مگر تعداد قليلي ، در شق سوم ، اسپرم متعلق به زوج است و به همراه تخمك زن بيگانه در رحم زوجه قرار گرفته و عمل تلقيح صورت مي پذيرد ، اين عمل در صورتي كه رحم متعلق به همسر زوج باشد بلااشكال و در غير اين صورت محل اشكال قرارگرفته ، اين نظر غالب فقهاست البته با تأويل و تفاسيري متفاوت . شق چهارم نطفه متعلق به زوجين است و رحم متعلق به شخص ديگري ، اين عمل از نظر فقها و حقوقدانان در صورتی که رحم متعلق به محارم زوج باشد مانند زن دوم وی که نزدیکی با او بدون اشکال است مجاز می باشد ، اما اینکه نسب متعلق به صاحب رحم باشد يا صاحب تخمك يا هر دو ، با اختلافاتي در اقوال رو به روست . اما صورت دوم این که رحم متعلق به زن بیگانه و نامحرم زوج باشد که در این رابطه برخی موافق و برخی مخالف عمل مذکور می باشند و حالت پنجم اهدای جنین است در اين روش زوجين بيمار از جنين حاصل از اسپرم و تخمك زن و مرد ديگر که بینشان رابطه زوجيت باشد ، در محيط آزمايشگاه استفاده كرده و جنين اهدايي به رحم زوجه منتقل مي‌گردد . جمهوري اسلامي ايران با تدوين قانون نحوه اهداي جنين به زوجين نابارور قانوني را در پنج ماده (مصوب ۲۹/۴/۱۳۸۲) به تصويب رساند که تنها يك روش از روش‌هاي موجود را به تصريح تجويز كرده است و در ماده یک این قانون آمده است : به موجب اين قانون كليه مراكز تخصصي درمان ناباروري ذي‌صلاح مجاز خواهند بود با رعايت ضوابط شرعي و شرايط مندرج در اين قانون ، نسبت به انتقال جنين‌هاي حاصله از تلقيح خارج از رحم زوج‌هاي قانوني و شرعي پس از موافقت كتبي زوجين صاحب جنين به رحم زناني كه پس از ازدواج و انجام اقدامات پزشكي ناباروري آنها (هر يك به تنهايي يا هر دو) به اثبات رسيده است ، اقدام نمايند . اما اینکه مبنای مشروعیت عمل چیست و صدق عناوین حلیت و حرمت در مورد این فعل چگونه است و نیز آثار مالی و غیرمالی این گونه روشهای تولید مثل چه می باشد محور اصلی تحقیق حاضر است .
واژگان کلیدی: روش های نوین تولید مثل ، فقه امامیه ، حقوق ایران ، آثار و احکام مالی و غیرمالی

دانلود-مقاله-ترجمه-شده--الگوریتم-های-مسیر-یابی-برای-شبکه-های-موردی(manet)-و-شبکه-های-مِش
دانلود مقاله ترجمه شده : الگوریتم های مسیر یابی برای شبکه های موردی(Manet) و شبکه های مِش
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 46
حجم فایل: 13 کیلوبایت

عنوان ترجمه فارسی: الگوریتم های مسیر یابی برای شبکه های موردی(Manet) و شبکه های مِش
نویسنده/ناشر/نام مجله : Computer Networks
سال انتشار 2012
تعداد صفحات انگليسی 26
تعداد صفحات فارسی 46
نوع فایل های ضمیمه pdf+word
عنوان مقاله انگليسی :A survey on routing algorithms for wireless Ad-Hoc and mesh networks

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

چکیده

امروزه تکنولوژی شبکه ی بی سیم، به عنوان یک جایگزین بسیار ارزان برای ایجاد شبکه های انجمنی و متحد مورد توسعه قرار گرفته است(در مقایسه با شبکه های مرسوم سیمی). علیرقم اینکه چنین شبکه هایی از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه هستند، بهره وری های عملیاتی متعددی را نیز اعم از قابلیت پویایی و راحتی برای کاربر نهایی ارائه می­دهد. یک شبکه ی بی سیم میتواند در هر دو مد Ad-Hoc و مد زیر ساختار عمل کند. در مد اول، کاربر حالت خود مدیرانه داشته و در مد دوم نیز از یک منبع معتبر برای مدیریت شبکه استفاده می­شود، مانند روتر های بی سیم، نقاط دسترسی و ایستگاه های پایه. یک شبکه ی Ad-Hoc عموماٌ از مالتی هاپ نیز پشتیبانی می­کند، به گونه ای که بسته ی داده ای میتواند از طریق چندین هاپ عبور کرده تا به مقصد برسد. از بین شبکه های مبتنی بر زیر ساختار، یک شبکه ی مِش بی سیم(به صورت مجموعه ای از روتر های بی سیم قرار گرفته شده در نقاط استراتژیک، به منظور فراهم کردن اتصالات کلی شبکه) نیز قابلیت انعطافی را برای این مالتی هاپ فراهم می­سازد. بنابراین، اینکه بسته های چطور می­توانند به صورت کارآمد از طریق شبکه ی بی سیم به مقصد برسند، مسئله ی بسیار مهم است.

یک سری روش های مسیریابی بی سیم تا به امروز پیشنهاد شده است. در این مقاله، مطالعه ای بر روی الگوریتم های مسیریابی پیشنهاد شده برای شبکه های بی سیم ارائه خواهد شد. بر خلاف مسیریابی در شبکه های سیمی، مسیریابی بی سیم با چالش هایی مانند تداخل در بین سایر انتقالات، مشخصه های متغیر کانال و ... روبروست. در یک شبکه ی بی سیم، الگوریتم های مسیریابی ، به دسته بندی های متعددی اعم از الگوریتم های مسیریابی جغرافیایی، Geo-Casting، سلسله مراتبی، چند مسیری، مبتنی بر انرژی باقیمانده و هیبریدی(ترکیبی) تقسیم می­شوند. به دلیل مطالعات زیادی که در زمینه ی این الگوریتم ها صورت گرفته است، ما یک سری محدودی از آنها را برای بازبینی انتخاب کرده ایم. در این مطالعه، به بررسی یک بازبینی جامعی از الگوریتم های مسیریابی در این دسته بندی ها پرداخته شده است.

در گام های اولیه ی توسعه ی شبکه های بی سیم، الگوریتم های پایه ای برای مسیریابی، مانند مسیریابی منبع پویا(DSR) ، مسیریابی بردار فاصله مبتنی بر تقاضا(AODV) ، با هدف کنترل ترافیک در شبکه طراحی شدند. اگرچه پژوهش ها نشان داد که بکار گیری این الگوریتم های ساده به صورت مستقیم بر روی چنین شبکه هایی، منجر به بروز مشکلاتی به صورت زیر خواهد شد:

جریان زیاد در شبکه،

مجموعه ی خالی از همسایه ها در روش ارسال حریصانه،

آدرس دهی تخت،

اطلاعات توزیع شده ی انبوه،

مصرف زیاد انرژی،

تداخل و ..

بنابراین یک سری الگوریتم هایی ارائه شدند که نوع توسعه یافته ای از این الگوریتم های اولیه بودند. از این رو قصد داریم به مطالعه ی این الگوریتم ها بپردازیم، که البته با محیط های بی سیم سازگاری داشته و می­توانند بر مشکلات مطرح شده غلبه کنند.

فهرست مطالب

1-مقدمه

1-1-شبکه وایرلس

2-1-شبکه ی Ad-Hoc بی سیم

3-1-شبکه ی مِش بی سیم(WMN)

4-1-مسیریابی در شبکه های مِش و Ad-Hoc

5-1-ابعاد دسته بندی های الگوریتم های مسیریابی

6-1-مباحث الگورتیم های مسیریابی بی سیم


7-1-کارهای مربوطه

8-1-سازماندهی مطالعه

2-دسته بندی های الگوریتم های مسیریابی

1-2-الگوریتم مسیریابی انفعالی

2-2-الگوریتم های مسیریابی واکنشی

3-2-الگوریتم های مسیریابی جغرافیایی[2,3,38,45,106]

4-2-الگوریتم مسیریابی Geo-Cast

5-2-الگوریتم مسیریابی سلسله مراتبی[2,3,52,80]

6-2-الگوریتم های مسیریابی آگاه از میزان انرژی

7-2-الگوریتم های مسیریابی هیبریدی[80]

3-مباحث مرتبط با تکنیک های مسیریابی

1-3-ناحیه ی بزرگ ارسال جریان داده ای

2-3-ارسال حریصانه(GF) مجموعه ی خالی از همسایه ها

3-3-آدرس دهی تخت و اطلاعات توزیع شده ی انبوه

4-3-مصرف زیاد انرژی

5-3-تداخل و تعادل بار

4-خلاصه و مباحث

1-4-دسته بندی های الگوریتم های مسیریابی

2-4-مباحث الگوریتم های مسیریابی بی سیم

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 139 صفحه
چکیده:
حقوق تجارت از حيث كار بردي ريشه در عرف و رويه هاي بازرگانان دارد. در حقوق عرفي و اروپايي گفته شده است كه در بازارهاي مكاره نخستين قواعد مدون آن شكل گرفته است. بي ترديد نقش فرهنگ ها و باورهاي ديني در آن را نمي توان ناديده گرفت. مثلادر مورد برات بر اساس حقوق كليسايي صدور آن را ربوي و نامشروع مي دانستند و صرفا براي حل مشكلات تجار صدور برات از شهري براي شهر ديگر را براي پيشگيري از دستبرد راهزنان به اموال تجار اجازه دادند. در ايران نيز از حيث عملي حقوق تجارت ريشه در عرف و باورهاي ديني و مذهبي دارد. از نقطه نظر قانونگذاري حقوق تجارت ما تحت تاثير شديد حقوق اروپايي و بلژيك و خصوصا متاثر از حقوق فرانسه است. با وجود اينكه فرانسه پس از كد ناپلئون چندين مرتبه قانون تجارت را اصلاح كرده اند.در قانون ما هنوز برخي مواد كد ناپلئون باقي است. صرف نظر از برخي مقررات جزيي كه قبل از تصويب قانون تجارت در مواد مقررات جزايي وجود داشت و برخي مقررات موردي مانند مقررات ناظر به چك تضمين شده بانك ملي و امثال آن مهم ترين اقدامات قانونگذاري در باب تجارت ناظر است به قانون تجارت ۱۳۱۰و لايحه اصلاحي۱۳۴۷كه فقط مربوط به شركت هاي سهامي است، همچنين قانون صدور چك كه از سال ۱۳۵۵تاكنون بارها تحت تاثير روزمرّگي ها و به طور عجولانه در سال هاي۱۳۷۲ و۱۳۸۲اصلاح شده است و اخيرا نيز نسخ متعددي براي اصلاح آن مطرح شده است. در اين ميان قانون تصفيه و امور ورشكستگي و قانون ثبت شركت ها را نبايد از نظر دور داشت.همه اين مقررات فرسوده اند و با توجه به مقتضيات تجارت امروز نمي توانند پاسخگوي نيازهاي كشور بزرگ ايران باشند كه در سند چشم انداز۲۰ساله بلند پروازانه به آينده مي نگرد. از نظر عناوين مواد قانوني مساله جوينت ونچرها و گروه هاي اقتصادي با منافع مشترك و عامليت و نمايندگي تجاري و مقررات ضمانتنامه هاي تجاري و گسترش مفهوم فعاليت هاي تجاري به اموال غير منقول و مسائل مربوط به تجزيه و ادغام شركت ها و حذف عنوان شركت هايي كه امروزه كاربرد ندارند و افزودن شركت هايي مانند شركت هاي تك نفره و امكان تشكيل مجامع الكترونيكي و مسائل مربوط به انتشار سهام و اوراق و حفظ حقوق سهامداران اقليت و تعيين تكليف شركت هاي تعاوني و تجاري و پيش بيني امكان ريكاوري معقول شركت هاي در حال ورشكستگي و اصلاح نظام ورشكستگي و… از نكات قابل توجه لايحه است. در مورد اسناد تجاري نيز سعي شده است كه نقش هر يك از اسناد چك،سفته و برات به آنها تخصيص داده شود و از اختلاط مواد و وظايف آنها پيشگيري شود. در اين مورد به كنوانسيون هاي ژنو ۱۹۳۰ و۱۹۳۱ و كنوانسيون ۱۹۷۸ توجه شده است.
واژگان کلیدی:قانون تجارت،انتقال اسناد تجاری،لایحه جدید قانون تجارت

پایان‌نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی فناوری اطلاعات(مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی)

عنوان:بررسی تغییرات رابط کاربری بر نحوه تعامل کاربر با شبکه های اجتماعی و ارائه مدل

تعداد صفحات : 79

چکیده:

با توجه به افزایش استفاده از اینترنت و رفع بسیاری از نیازهای کاربران از طریق وب، تحقیق در مورد کاربردها، امکانات و نحوه تعامل کاربران با وب اهمیت ویژه ای یافته است. یکی از تکنولوژی‌هایی که در2 دهه اخیر مرکز توجه محققان و همچنین کاربران بوده است، شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر وب هستند. با به وجود آمدن شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر وب بسیاری از کاربران تمرکز خود را بر روی ایجاد ارتباطات جدید و یا حفظ ارتباطات قدیمی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی معطوف کرده اند. با توجه به نقش شبکه های اجتماعی در زندگی حرفه ای و نیز ایجاد و حفظ ارتباطات، نحوه تعامل کاربر با شبکه اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

هدف از انجام این تحقیق بررسی میزان کاربپذیری شبکه های اجتماعی با تکیه بر تجربه کاربری استفاده کاربر از لینکدین است تا بر اساس مشکلات موجود در این شبکه بتوان مبنایی برای طراحی واسط کاربری شبکه های اجتماعی ایجاد کرد. بدین منظور از روشی مطرح در تعامل انسان و کامپیوتر موسوم به ارزیابی کاشفه ای استفاده شده است که برای بالا رفتن ضریب اطمینان از روش تست کاربر بر اساس سناریو بهره گرفته شده است.

روش ارزیابی مکاشفه ای یکی از روش‌های ارزیابی میزان کاربردپذیری است. ارزیابی کاربردپذیری شاخه ای از علم تعامل انسان با کامپیوتر است که به بررسی میزان رضایت کاربر در هنگام کا با سیستم می پردازد. این روش بیشتر در بررسی واسط کاربری نرم افزار‌ها و وب سایت‌ها کاربرد دارد. برای دستیابی به اعتبار بیشتر، از ترکیب ارزیابی مکاشفه ای و تست کاربر بر اساس سناریوهای از پیش مشخص شده استفاده شده است که در ادامه به طور کامل توضیح داده خواهد شد. در این تحقیق با به کارگیری روش ارزیابی مکاشفه ای در کنار استفاده از سناریوهایی که تمامی ابعاد مورد مطالعه را دربرمی گیرند، به بررسی رفتار کاربر و نیز بررسی مشکلات مطرح شده توسط کاربران پرداخته می شود. با انجام ارزیابی مکاشفه ای لیستی از مشکلات کاربران در تعامل با شبکه اجتماعی لینکدین مشخص گردید. برای اعتبارسنجی و اطمینان از نتایج به دست‌ آمده از روش مذکور، از روش تست کاربر استفاده گردید.

پس از بررسی رابط کاربری در مرحله اول و ارسال چک لیست بر اساس چک لیست ارزیابی مکاشفه ای نیلسون، برای 60 نفر در رده سنی 16 تا 40 سال، از سوی 38 نفر پاسخ دریافت گردید. چک لیست مذکور برای 30 زن و 30 مرد ارسال گردید و از سوی 17 زن و 21 مرد پاسخ دریافت شد. در طول انجام این ارزیابی 48 مورد مشکل مربوط به طراحی واسط کاربری توسط کاربران گزارش گردید.

برای اعتبارسنجی و اطمینان از مشکلات گزارش شده در روش ارزیابی، با 7 نفر داوطلب سناریوهایی که از پیش تهیه دیده شده بود و تمامی جنبه های مورد ارزیابی را در بر می گیرد و با استفاده ازستناریو ها میزان موفقیت 88% گزارش شده است.

در ادامه به تفصیل به روش انجام و نتایج حاصل از تحقیق پرداخته خواهد شد.

 

پایان نامه نقش حمل و نقل دريايي در توسعه تجارت بين‌المللي
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 140 صفحه

چکیده
حمل ونقل دریایی با اختصاص بیشترین سهم تجارت بین المللی به خود به لحاظ ویژگیهای خاص، نقش اساسی در اقتصاد ملی کشورهای صاحب دریا و مرز آبی و همچنین کشور ما ایران دارد. نتایج نشان داده است، کشورهایی که بنادر خود را به روز کرده و با پیشرفت تکنولوژی حرکت کرده اند، تبدیل به بنادر هاب در منطقه و یا در سطح جهان شده ، ضمن اینکه پرترافیک ترین بنادر نیز به حساب می¬آیند. اقتصاد کشورهای پیشرو در حمل و نقل دریایی از جمله سنگاپور و چین و..به سرعت پیشرفت کرده بطوریکه شاید بتوان گفت این امکان وجود دارد که این قبیل کشورها بتوانند بیش از پنجاه درصد اقتصادشان را بر صنعت حمل  ونقل دریایی متمرکز کنند. جهانی شدن و داشتن سهم بیشتری از تجارت جهانی اقتصادی پویا را به ارمغان خواهد داشت.
بررسی عوامل موثر در موقعیت خطوط کشتیرانی شناخته شده در سطح بین المللی نشان دهنده شناخت مدیران آن کشور از اقتصاد جهانی و بهره گیری از پتانسیل و سود سرشار خدمات است. قوانین مطلوب ملی کشورها در راستای حمل ونقل گواه انسجام آن کشور در میان دست اند کاران حمل ونقل و دیدگاه اقتصادی و بهره برداری از ظرفیتهای موجود است. تشریح چالشهای موجود در حمل ونقل دریایی ایران نشان می دهد ناوگان کشتیرانی ایران دارای توانمندیهای خاص خود است و میتوان با برنامه ریزی صحیح و مدیریت کارآمد در ابعاد مختلف همچون مسایل قانونی و حقوقی، گمرک و تعرفه، بیمه و با توجه به موضوع توسعه تجارت پایدار به قطب منطقه (خاورمیانه ) تبدیل شد.
واژگان کلیدی: حمل ونقل دریایی، تجارت بین المللی، کشتیرانی، ترافیک، بنادر
پایان نامه بررسی تطبیقی حیازت مباهات در قوانین موضوعه ایران و فقه اهل سنت
نوع فایل: Word و (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 75 صفحه

حیازت مباحات عبارت اند از، «استیلاء و تسلط بر مال مباح منقول به نحوی که دیگران امکان تسلط بر آن نداشته باشند».منابع طبیعی منقولی که در قلمرو مباحات عامه قرار گرفته اند و با عمل حیازت قابل تملک اند گسترده وسیعی دارند. لذا بخش مهمی از ثروت های ملی هر جامعه ای در حوزه مباحات عامه قرار گرفته است، مانند: ثروت های دریایی، حیوانات وحشی جنگل ها، رودخانه ها، معادن زیرزمینی و … بنابر این حیازت بدون قید و شرط در جامعه امروزی با پیشرفت های مستحدثه پیش روی، پی آمدهایی از قبیل تخریب محیط زیست و غیره را به دنبال خواهد داشت. در نظام اجتماعی نوین، دولت اسلامی برای حفظ مصالح عمومی با وضع قوانین خاص، موارد حیازت مباحات را بسیار محدود کرده است. فرضاً به موجب اصل ۴۵ قانون اساسی ایران، همه ثروتهای عمومی در اختیار حکومت اسلامی نهاده شده تا بر پایه مصالح، درباره آنها تصمیم گرفته شود. حیازت از اسباب مالکیت است ولی نه در هر چیزی بلکه حیازتی از اسباب مالکیت می باشد که عرصه زندگی را برای دیگران تنگ نکند و حق زندگی را از دیگران سلب ننماید، اگر به گونه ای اقدام به حیازت نمایند که برای دیگران حوزه مباحی باقی نماند تا اینکه بتواند با کسب و کار زندگی کند حیازت محسوب نمی شود و حیازت در حد وسیع و نامحدود و انحصاری مجاز نیست. از شرایط حیازت کننده این است که قصد و اراده ی حیازت را داشته باشد، زیرا ماهیت حیازت هم چنان که در تعریف آن معلوم است، امر قهری نیست، بلکه عمل حقوقی است که قوام آن به قصد و اراده است. حیازت مباحات از بین امور حقوقی، عمل حقوقی و از میان اعمال حقوقی، ایقاع محسوب می شود و با توجه به این که از جمله امور ارادی و مبتنی بر قصد می باشد، بنا به اصول کلی حقوق قابلیت نیابت پذیری( وکالت، اجاره، تبرعی) را دارد.
واژگان کلیدی: حیازت مباحات،اسباب تملک،قصد و اراده،ماهیت حقوقی،ایقاع،قوانین موضوعه،فقه.
جهت یابی سیگنال های پهن باند در سیستم های مخابراتی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 137 صفحه

چکیده:
یکی از مهم ترین کاربردهای آرایه ها، تحمین جهت یابی سیگنال های انتشار یافته درمحیط می باشد. بسیاری از روش های جهت یابی از دیرباز مورد استفاده قرار می گیرند که به مرور زمان تغییراتی در آن ها صورت گرفته است. بسته به شرایط محیط، ممکن است یکی از روش های جهت یابی عملکرد بهتری نسبت به سایر روش ها داشته باشد. نکته ای که مطرح است اینکه اغلب روش های جهت یابی برای سیگنال های باریک باند طراحی شده اند. در عمل ممکن است سیگنال هایی که در محیط وجود دارند یا پهن باند باشند و یا اینکه در بین های فرکانسی مختلفی قرار داشته باشند.یکی از متداول ترین روش ها  در جهت یابی سیگنال های پهن باند این است که سیگنال پهن باند را به بین های مختلف فرکانسی تفکیک نموده و سپس پردازش های لازم را در حوزة فرکانس انجام دهیم. بر این اساس روش های مختلفی برای جهت یابی سیگنال های پهن باند بیان شده است.در برخی از روش ها جهت یابی هر بین فرکانسی به صورت مستقل از سایر بین ها پردازش می گردد، که به روش های ناهمبسته مشهور هستند. برخی دیگر از روش ها اطلاعات بین های مختلف فرکانسی را به صورتی با یکدیگر ترکیب می کند و سپس جهت یابی را انجام می دهد (روش های همبسته). مشکل بزرگ روش های همبسته این است که بایستی در ابتدا تخمین اولیه ای از زوایای ورود منابع داشته باشیم. برخی از روش ها نیز هستند که ماهیت آن ها متفاوت از روش-های همبسته و ناهمبسته است و می توان گفت حالت بین این دو روش هستند. از جملة این روش ها می-توان به TOPS  اشاره کرد. که برای رفع مشکل تخمین اولیة زوایا در روش های همبسته معرفی شده است.هدف از این پایان نامه بررسی روشهای مختلف جهت یابی سیگنالهای پهن باند و مقایسه نحوه عملکرد هر یک می باشد.

چکیده:

تحمل‌پذیری در مقابل خطا برای سیستمهای اطلاعاتی امروزه یکی از ویژگی‌های بارز و بااهمیت می‌باشد.در میان روش‌های مختلف ارتقا تحمل‌پذیری خطا، شیوه نرم‌افزاری نسبت به دیگر روش‌ها از پیچپیدگی بیشتری برخوردار می‌باشد.در اینجا با توجه به اینکه سیستم هدف ما سیستمهای هوشمند کسب‌وکار میباشند که در تصمیم‌گیری و تصمیم سازی محیط کسب‌وکار نقش بسزایی داشته و بعنوان یک سیستم استراتژیک اهمیت ارتقاء تحمل‌پذیری خطای آن بیشتر می‌شود.
در این تحقیق یک روش جدید نرم‌افزاری برای شناسایی وقوع خطا در سیستمهای هوشمند کسب‌وکار در مرحله انتقال اطلاعات از منابع اطلاعاتی به سیستم مقصد و ساخت انبار داده با استفاده از شاخصهای عملکردی کسب‌وکار ارائه نموده‌ایم .این روش در جاهایی که با استفاده ازتکنیک افزونگی نسبت به ارتقاء تحمل‌پذیری خطای سیستم اقدام نموده‌اند برای شناسایی خطای رخ داده و همچنین انتخاب ماژول سالم، قابل‌استفاده است.از مزایای این روش انعطاف‌پذیری بالای آن جهت استفاده در بخش‌های مختلف سیستم ،شناسایی عمومی خطاهای رخ داده در طول فرایند انتقال ،قابلیت توسعه آن بدون هزینه اضافی و همچنین قابلیت استفاده این روش در هر سیستمی که نیاز به انتقال اطلاعات از یک محیط به محیط دیگر دارندمیباشد.
این روش بر پایه متدولوژی تشخیص بر اساس مقایسه بنا شده است و هدفش شناسایی سریع خطا با مقایسه داده‌های انتقال‌یافته و داده‌های منابع در چارچوب شاخصهای عملکردی محیط کسب‌وکار می‌باشد.
با توجه به اینکه این روش یک راه‌کار نرم‌افزاری می‌باشد هزینه آن از روش‌های سخت‌افزاری مشابه پایین تر می‌باشد .

کلمات کلیدی:
سیستمهای هوشمند کسب‌وکار،واکشی انتقال و بار گزاری، تحمل‌پذیری خطا،افزونگی ،شاخص‌های عملکردی،انبار داده

خلاصه و اهداف پروژه:

محققین از حوزه های مختلف علوم و مهندسی روش جدیدی برای توصیف پیچیدگی در طبیعت گسترش داده­اند. این روش با عنوان نظریه آشوب مطرح شده است. امروزه نظریه آشوب به عنوان یک روش قوی و مفید جهت بررسی سیستم­های پیچیده مطرح است و افق­های جدیدی را در فهم رفتار سیستم­های مکانیکی، سیستم­های صوتی، سیال­ها، سیستم­های شیمیائی، سیستم­های نوری، اکو سیستم­ها و سیستم­های زیستی باز کرده است.

مفهوم آشوب یکی از مفاهیم جدید و بنیادی علم نوین است.آشوب رفتاری به ظاهر تصادفی و بی نظم است که در بسیاری از پدیده های دنیای واقعی رخ می دهد.

کنترل آشوب:

فرمولبندی ریاضی مسئله کنترل پروسه های آشوبگر باارائه مدل اساسی ازسیستم آشوبگر بااستفاده ازمعادلات دیفرانسیلی حالات انجام میگیرد. روشهای کنترل پروسه های آشوبگر عبارتند از:١- کنترل حلقه باز٢- خطی سازی با استفاده ازنگاشت پوآنکاره یا شیوهOGY و٣- شیوه فیدبک تاخیر زمانی یا شیوه Pyragas

اهداف پروژه :

آشنایی با نظریه آشوب

آشنایی با کنترل آشوب

آشنایی با جایگاه کنترل آشوب در مهندسی

 

 

چکیده

طی حدود ۴۰ سال اخیر که از اولین مدل­سازی آشوب می­گذرد و بخصوص در ۱۵ سال آخر، در کنار پیشرفت مفاهیم نظریه آشوب، این مفاهیم در بسیاری از شاخه­های علوم مختلف نیز وارد شده است. آشوب در سیستم­های دینامیکی الکتریکی، مکانیکی و اجتماعی ممکن است رخ دهد و روش­هایی برای کنترل آن در این سیستم­ها ارائه شده است. از طرف دیگر به دلیل پایه‌ای بودن مطالب عنوان شده در مهندسی کنترل که هدف از آن طراحی کنترل­کننده و واداشتن سیستم تحت کنترل به داشتن رفتاری مطلوب است، مباحث می‌تواند بسیار فراتر از رشته برق و حتی رشته‌های مهندسی برود.

در این تحقیق پس از کنکاش در مفاهیم تئوری آشوب و همچنین کنترل آشوب، کاربردهای کنترل آشوب در برخی رشته­های مهندسی معرفی شده است. بدین منظور، ابتدا مفاهیم مربوط به سیستم­های دینامیکی و همچنین ابزارهای تحلیل این سیستم­ها را توضیح داده­ایم. سپس علاوه بر معرفی آشوب و ویژگی­های آن، تشخیص آشوب با استفاده از ابزارهای آنالیز سیستم­های دینامیکی را شرح دادیم.

در مبحث کنترل آشوب نیز اهداف مختلف کنترلی را که برای یک سیستم آشوبی قابل تصور است، توضیح داده­ایم. سپس متداولترین روش­های کنترل آشوب را برای نیل به این اهداف معرفی کردیم. در پایان نیز به مقالات چند سال اخیر در زمینه کنترل آشوب نگاه انداخته­ایم و برخی کاربردهای کنترل آشوب را در رشته­های مهندسی معرفی کرده ­ایم.

تخمین نرخ تنفس از سیگنال پالس اکسیمتر افراد مبتلا به بیماری خواب بررسی و مقایسه روش های مختلف
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 98 صفحه
چکیده
پالس اکسیمتری یک روش غیرتهاجمی و نسبتا ارزان برای مانیتور کردن هموگلوبین اکسیژن دار در خون است، که بر اساس جذب نور متفاوت هموگلوبین اکسیژن دار و بدون اکسیژن کار می کند و اندازه گیری دقیق ضربان قلب و اکسیژن اشباع در خون را ممکن می سازد.به شکل موج حاصل از دستگاه پالس اکسیمتر فوتوپلتیسموگرام گفته می شود. نشان داده شده است که این سیگنال علاوه بر نرخ ضربان قلب شامل اطلاعاتی در مورد نرخ تنفس نیز می باشد. دلیل این موضوع، مدولاسیون دامنه و فرکانسی است که سیستم تنفسی بر سیگنال فوتوپلتیسموگرام ایجاد می کند.اندازه گیری نرخ تنفس در بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری وقفه تنفسی در خواب اهمیت دارد. به همین دلیل تلاش بسیاری برای تخمین آن از سیگنال فوتوپلتیسموگرام و سیگنال قلب انجام شده است. در بیماری وقفه تنفسی در خواب، تنفس فرد در خواب، برای مدت زمان مشخصی قطع می¬شود، طبق تعریف اگر تحرکات تنفسی برای مدت حداقل ۱۰ ثانیه به کمتر از ۵ درصد مقادیر فیزیولوژیکی خود برسد وقفه تنفسی رخ داده است.  در این پایان نامه، روش های مختلف تخمین فرکانس تنفس از سیگنال فوتوپلتیسموگرام افراد مبتلا به بیماری وقفه تنفسی در خواب، مقایسه خواهد شد. همچنین روش جدیدی با استفاده از ویولت و مدل سازی خودبازگشتی ارائه می شود. هدف از استخراج نرخ تنفس به این روش کاهش تعداد سنسورهای متصل به بدن بیمار است. علاوه بر این پالس اکسیمتر ساده عمل می کند و باعث ناراحتی بیمار نمی¬شود.
 

تعداد صفحات : 29

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 160
  • آی پی دیروز : 199
  • بازدید امروز : 761
  • باردید دیروز : 1,059
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 19
  • بازدید هفته : 5,557
  • بازدید ماه : 33,455
  • بازدید سال : 248,834
  • بازدید کلی : 8,427,528
  • کدهای اختصاصی