loading...
دانلود سرای دانشجویی
دانلود-مقاله-ترجمه-شده--مدیریت-سربار-در-سیستم-های-پایگاه-داده-ی-بلادرنگ
دانلود مقاله ترجمه شده : مدیریت سربار در سیستم های پایگاه داده ی بلادرنگ
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 22
حجم فایل: 13 کیلوبایت

عنوان ترجمه فارسی مدیریت سربار در سیستم های پایگاه داده ی بلادرنگ
نویسنده/ناشر/نام مجله : International Journal of Advance Research in Computer Science and Management Studies
سال انتشار 2014
تعداد صفحات انگليسی 9
تعداد صفحات فارسی 22
نوع فایل های ضمیمه Pdf+Word
عنوان مقاله انگليسی
Overview of Overload Management in Real Time Database Systems

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.Sc” مهندسی کامپیوتر – نرم افزار

عنوان :بررسی روشهای خوشه بندی توزیعی

تعداد صفحات : 82

چکیده
چگونگی سازماندهی و ادغام نتایج پرس وجوی بازیابی شده از منابع مختلف، یکی از موضوعات کلیدی در بازیابی اطلاعات توزیعی است. برخی از پژوهش ها و آزمایشات پیشین توصیه میکنند که مرور اسـنادی که به صورت خوشه بیان میشوند به نسبت اسنادی که تنها در یـک لیـست مطـرح مـی شـوند کـارآیی بیشتری دارند. ارائهی نتایج بازیابی به صورت خوشه مبتنیبر فرضیه ی خوشه است. بر طبق این فرضـیه، وضعیت اسناد درون یک خوشه ارتباط مشابهی با پرس وجوی مطرح شده دارند.
خوشه بندی میتواند به عنوان فرآیند بخشبندی یک مجموعه از الگوها به گـروههـای معنـادار همگـن و منفصل بهنام خوشه ها تعریف شود. در خوشه بندی دادههـای توزیـع شـده، مجموعـه ی داده هـا در میـان چندین سایت توزیع شدهاند.
خوشـه بنـدی در حـوزههـای کـاربردی مـدرن مثـل تعـاون در خریـد و فـروش ، بیولـوژی مولکـولی و چندرسانهای وظیفهای مهم بر دوش دارد. در بسیاری از این حـوزه هـا ، اساسـا اطلاعـات از سـایتهـای مختلفی گرفته میشود. برای اقتباس اطلاعات از این داده ها ، آنها به صورت یک مجموعـه درآمـدهانـد و خوشه بندی میشوند.
در سالهای اخیر، پیشنهاداتی برای اکتشاف دانش و کاوش داده ها، و به ویژه برای خوشه بندی گـسترش یافته اما تنها تعداد کمی از آنها برای منابع داده ای توزیع شده اسـت. در ایـن تحقیـق، یـک مـروری بـر الگوریتمهای خوشه بندی توزیعی مطرح شدهاست.

مقدمه
امروزه حتی با گسترش وب، کاربران برای یافتن نیازهای خود با منابع اطلاعاتی بسیاری مواجه هـستند.
چگونگی یافتن سریع نیازهای کاربر از این اقیانوس اطلاعات، یک مسئله ی مهم است. اگـر چـه راه حـل استفاده از موتور های جستجو در پایگاه داده های یکتا ظاهرا برای آن کارآمد است ، اما در عمل ایـن راه حل برای جمع آوری همه ی اطلاعات مورد نیاز ، به خـصوص اطلاعـات مـرتبط بـا منـابع مخفـی وب ،ممکن است مشکلاتی را به دنبال داشته باشد.
کشف دانش در پایگاه داده، کاوش داده ها نامیده میشود و ابزاری ارزشمند برای گزینش اطلاعات مفیـد از هر پایگاه داده است. این ابزار قابلیت محاسباتی بالایی دارد و میتواند به توزیع و موازیسازی داده هـا بپردازد. برای مسائل مربوط به کاوش داده هـا ، لازم اسـت تـا بخـشبنـدی هوشـمندانه ای از داده هـا را به دست آوریم. بدین طریق ما می توانیم دادهها را به صورت جداگانه بررسی کنیم. به منظـور کمـک بـه قانونمند کردن مساله، معیار اصلی برای بخشبندی هوشمندانه میتواند این باشد که دادههای درون هر بخش تا آن جاییکه احتمال دارد ، با هم مشابه باشند، در حالی که دادههای درون بخشهای مختلف بـا یکدیگر هیچ شباهتی نداشته باشند. این معیار همان چیزی است که در الگوریتمهای خوشه بندی مـورد استفاده قرار میگیرد و به ما اجازه میدهد تا برای دستیابی به کـل پایگـاه داده، بـه مـوازی سـازی ایـن مساله بپردازیم.
در فصل اول این تحقیق، مفاهیم توزیع شدگی بهطور خلاصه مورد بررسی قرار میگیرد. سپس در فـصل دوم، به بحث در مورد خوشه بندی توزیعی پرداخته میشود. در فصل سوم، الگـوریتمهـای خوشـه بنـدی مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته و به دنبال آن برخی از کاربردهای خوشه بندی در فصل چهـارم مطـرح میشوند. در نهایت، در فصل پنجم یک نتیجه گیری کوتاهی از این مباحث به عمل میآید.

مقدمه 1-1
یک سیستم توزیع شده، از یک مجموعه از کامپیوترهای مستقل تشکیل شده است که کـاربران، آنهـا را به صورت یک سیستم یکپارچه می بینند. چند مطلب از تعریف فوق مشخص می شود. اول اینکه در یک سیستم توزیـع شـده، تعـدادی کـامپیوتر وجود دارد. مطلب دیگر اینکه کاربران سیستم توزیع شده، تصور می کنند که با یک سیستم واحـد کـار می کنند. از مجموع این دو نکته می توان فهمید که اجزای داخل یک سیستم توزیع شده باید به شکلی با همدیگر تعامل داشته باشند که بتوانند برای کاربر خود این تصور را ایجاد کنند که با یک سیستم کار می کند. اینکه چگونه چنین تعاملی ایجاد شود یک مسأله ی م هم در مبحث سیستم های توزیـع شـده است.
در واقع هیچ اجباری در مورد نوع کامپیوترهای داخل سیـستم توزیـع شـده، همچنـین در مـورد روش اتصال بین آنها وجود ندارد. یعنی اینکه نباید این محدودیت ها را که اجزای این سیـستم هـا یـا اتـصال بین آنها از نوع خاصی باشند، برای سیستم های توزیع شده در نظر گرفت. از طرفی کاربر این سیستمها نباید هیچ اطلاع و نگرانی در مورد تفاوت های بین کامپیوترهای مختلف موجود در یک سیـستم توزیـع شده و روشی که با هم ارتباط برقرار می کنند، همچنین سازمان داخلی سیستم، داشته باشد . ایـن یـک ویژگی حیاتی برای سیستم های توزیع شده است که به آن شـفافیت مـی گوینـد . سیـستمی کـه ایـن ویژگی را نداشته باشد، طبق قسمت دوم تعریف فوق یک سیستم توزیع شده خوانده نمی شود.
ویژگی دیگر سیستم های توزیع شده این است که این سیستم ها طبق قوانین اسـتانداردی کـه فرمـت،محتوا و معنی پیام های فرستاده شده و دریافت شده را مشخص می کنند، ارتباط برقرار می کننـد . بـه این ویژگی باز بودن می گویند. این قوانین به طور رسمی در قالب پروتکل ها تدوین می شوند . پیروی از این پروتکل ها باعث می شود اجزای متنوع و متفاوت موجود در سیستم های توزیع شـده کـه احتمـالاً مربوط به عرضه کنندگان متفاوت هستند، بتوانند با هم کار کنند.

 

دیباچه

آنچه در پی می آید، مجموعه مطالبی است که پس از تحقیق و بررسی فراوان از میان منابع مختلف بدین شکل گردآوری شده است. کلیه مطالب در ارتباط با کارت هوشمند در پنج فصل گردآوری شده است تا خواننده علاقه مند به مطالب، پس از مطالعه به یک اشراف کلی در مورد کارت هوشمند دست یابد.

مطالب مطروحه به نحو ساده ای بیان شده اند و برای تفهیم به پیش نیاز خاصی احتیاج نمی باشد . تلاش بر این بوده است تا با رعایت سیر منطقی بیان مطالب، مطالب خاصی ناگفته باقی نماند وخواننده به درکی وسیع (و نه الزاما عمیق!) درباره ی کارت هوشمند برسد.

در فصل اول در مورد خصوصیات فیزیکی یک کارت و ویژگی های تراشه و استانداردهای موجود و تکنولوژی های مرتبط صحبت می شود.

در فصل دوم اجزاء و مولفه های یک سیستم کارتی هوشمند مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

فصل سوم اختصاص به ساختار مدیریت چرخه دوام کارت دارد.

در فصل چهارم امکانات کارت های هوشمند برای استفاده در آژانس ها مورد بررسی قرار گرفته است.

و در نهایت فصل پنجم اختصاص به مزایای نسبی کارت های هوشمند در مقایسه با دیگر تکنولوژی های مرتبط دارد.

فصل اول:

آشنايي با ماشين بينايي و تصوير برداري ديجيتالي

1 كليات

1ـ1 بينايي و اتوماسيون كارخانه

2ـ1 بينايي انسان در مقابل بينايي ماشين

3ـ1  پارامترهاي مقايسه اي

    1ـ3ـ1 تطبيق پذيري

    2ـ3ـ1 تصميم گيري

    3ـ3ـ1 كيفيت اندازه گيري

    4ـ3ـ1 سرعت واكنش

    5ـ3ـ1 طيف موج واكنش

    6ـ3ـ1 توانايي درك صحنه هاي دو بعدي و سه بعدي

    7ـ3ـ1 خلاصة‌مقايسه

4ـ1 توجيه اقتصادي

فصل دوم

سيستم بينايي و كنترل

2 كليات سيستم

1ـ2 تصويرگيري

 

1ـ1ـ2 نورپردازي

2ـ1ـ2 تشكيل تصوير و متمركز نمودن آن

3ـ1ـ2 شناسايي تصوير

2ـ2 پردازش

3ـ2 خروجي يا نمايش داده هاي تصويري

فصل سوم

پردازاش تصوير

3 مقدمه

     1ـ3 پيكسل

     2ـ3 پنجره

     3ـ3 مكان پيكسل

4ـ3 مكان پيكسل

5ـ3 خطاي كوانتايز كردن

    1ـ5ـ3 خطاي اندازه گيري

6ـ3 هيستوگرام

    1ـ6ـ3 ايجاد هيستوگرام

    2ـ6ـ3 مشخصات

7ـ3 سيستمهاي رنگي  CMYB و RGB

 

فـرمت: DOC
تعداد صفحات: 120 صفحه
رشتــه :
کامپیوتر

 

بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.Sc” مهندسی کامپیوتر- نرم افزار

عنوان :مروری بر سیستم های تشخیص چهره و الگوریتم های یادگیری

تعداد صفحات : 68

چکیده:
بیـشتر تحقیقـات بوسـیله فیزیولوژیـستهـا و روانـشناسان و مهندسـان روی موضـوعات مختلـف از تشخیص چهره بوسیله ماشین و انسان، صورت گرفته است. اهمیت روش های اتوماتیک تـشخیص چهـره، ما را بر آن داشته است که برای ادامه کار در این زمینـه، تحقیـق کـاملی روی کارهـای انجـام گرفتـه، از پیدایش این رشته از علم کامپیوتر انجام دهیم. اگر چه بسیاری از تئوری ها و فرضیه هـای مطـرح شـده،روی مجموعه ای از تصاویر کوچک، بررسی شده اند، ولی توانسته اند بسیاری دستاوردهای مهمی در ایـن زمینه به همراه داشته باشند.
در این تحقیق، ابتدا تاریخچه ای از موضـوعات مربـوط بـه تـشخیص هویـت، بـا اسـتفاده از خـواص بیومتریک ارائه شده و در ادامه بحث تشخیص چهره را به صورت اختصاصی در میـان مباحـث بیومتریـک ارائه شده است. ساختار و چهارچوب عمومی یک سیـستم تـشخیص چهـره، مهمتـرین موضـوع در آمـاده کردن آن می باشد، همچنین الگوریتم ها و روش هایی که بر اساس آن تشخیص چهره انجام مـی گیـرد،قسمت اصلی این تحقیق می باشد که شامل گروه بندی ها و نوع دیدگاه به مسئله می باشد که در انتهای بحث، استفاده از آموزش و یادگیری و الگـوریتم هـای آن را در بحـث کـشف چهـره، محـدود کـرده ایـم.
مشکلات مربوط به تشخیص چهره، می توانند شامل نور، زاویه دید دوربین، حرکت و سایر موارد محیطـی باشند، که این مشکلات نیز به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته اند.

مقدمه:
در دنیای به هم پیوسته و پیچیده امروزی، نگهداری و امنیت اطلاعـات، بـسیار مهـم و مـشکل شـده است، هر چند وقت یکبار در مورد تبهکاری های مربوط کارتهای اعتباری، هک شدن کامپیوترها و نقض امنیت در شبکه ها و دولت ها، چیزهایی می شنویم. در بیشتر این کلاهبرداری ها، افراد خاطی، به نحـوی امنیت سیستم ها را با عبور از سد محافظت های از قبل تعیین شده، مورد دستبرد قرار داده اند.
تکنولوژیهای جدید برای تعیین هویت منحصر هر فرد، بر پایه روش های Biometric بنیـان نهـاده شده اند. که این روش ها، روشهای خودکـاری از بـازبینی و تـشخیص هویـت موجـودات زنـده در زمینـه ویژگیهای فیزیکی از قبیل اثر انگشت یا وضعیت چهره، و یا سایر رفتارهای افراد، از قبیل دست دادن، می باشند. به این دلیل که، ویژگی های فیزیکی خیلی کمتر تغییر می کنند، ولی موارد رفتاری ممکـن اسـت به علت استرس، وضعیت روانی شخص، یا موقعیت شخص به راحتی دستخوش تغییـرات شـوند، در میـان روش ها و متدهای مختلف برای تعیین هویت، روش هایی که از ویژگی های فیزیکی استفاده مـی کننـد، علی رغم مشکلاتی که هنگام پیاده سازی وجود دارد، قابل اعتمادتر از آنهـایی هـستند کـه ویژگـی هـای فیزیولوژیکی(زیستی) را بکار می گیرند.
با بررسی زندگی دیجیتالی بشر، به راحتی متوجه این نکته خواهیم شد که امـروزه بـشر بـا نیازهـایی مواجه است که در سالهای قبل این نیازها وجود نداشت. این نیازها شامل سازمان، گروه و امنیت آنها مـی باشد. همیشه افزایش جمعیت و تحرک آن در همه جهت ها، باعث بالا رفـتن راه هـای انتقـال و اشـتراک اطلاعات، شده است، که این تغییر مکان ها، در ساختارهای پیچیده ای انجام مـی شـوند. همـانطوری کـه تحرک، نشات گرفته از رفتارهای انسانی و اطلاعاتی است، امنیت نیز اطلاعـات شخـصی و مقـادیر آنهـا را شامل می شوند. در محیط هایی که اهمیت امنیت و تشکیلات، افزایش یافتـه اسـت، شناسـایی و تعیـین اعتبار در زمینه های گوناگونی از تکنولوژی ها توسـعه داده شـده انـد. کنتـرل ورودیهـای سـاختمان هـا،کنترل دسترسی در کامپیوترهای عمومی، مثالهایی هستند کـه نـشان دهنـده تـشخیص هویـت و اعتبـار سنجی در جامعه کنونی میباشند.
روش تشخیص چهره (Face Recognition) یکی از چنـدین روش Biometric اسـت کـه دارای دقت بالا بوده و می تواند تا مدت ها قابل اتکا باشد. برخلاف روش های دیگر اعتبار سنجی که لازم بود تـا کاربر حداقل PIN و کلمه عبور، را به یاد داشته باشد، در روش های تشخیص چهره، کاربر خیلی راحت با چهره خودش، می تواند در پروسه اعتبار سـنجی وارد شـود. در حـال حاضـر عـلاوه بـر ایـن کاربردهـای کلاسیک، برای تشخیص چهره، اعتبار سنجی های جدیدی پدیدار شده اند. به طور نمونه، در بانک ها و یـا تأسیسات قضایی که امنیت از سایر ادارات معمولی بالاتر است، امنیت بیشتر توسط کامپیوترهـای زیـادی که امروزه مجهز به چندین دوربین می باشند، انجام می شود. در این حالت، یک نرم افزار تشخیص چهره، به صورت مداوم، آنچه که در جلوی دوربین اتفاق می افتد، را در کنترل داشته و در صورت برخورد بـا هـر گونه وضعیتی خارج از وضعیت از قبل تعیین شده، هشدارهای لازم را اعلام می نماید.
در حال حاضر، چندین روش برای سازماندهی و طبقه بندی زمینـه هـای مختلـف تـشخیص چهـره، امکان پذیر میباشد. به عنوان نمونه، الگوریتم هایی که با چهـره و محـیط آن سـر و کـار دارنـد (هماننـدسیستم های کنترل نشده)، باید با الگوریتم هایی که با سیستم های کنترل شده(هماننـد چـراغ راهنمـا ونورپردازی یک تئاتر) کار می کنند، متمایز گردند. همچنین سیستم هایی که از یک یا چند تـصویر بـرای تشخیص چهره استفاده می کنند، از سیستم هایی کـه از مقـادیر پیوسـته ویـدئویی اسـتفاده مـی کننـد،متمــایز مــیشــوند. در صــورتیکه ایــن تفــاوت هــای ســطح پــایین در مــشکلات ضــروری در Face  Recognition حذف شوند، یـک گـروه بنـدی براسـاس سـه حالـت Frontal و Profile و -ViewTolerant ارائه می شود.می توان گفت که الگوریتم های تشخیص چهره، مدل های ساده هندسی را استفاده مـی کننـد، امـا پروسه تشخیص، امروزه در یک علم پیچیده ریاضی و پروسه های Matching وارد شده است. بزرگتـرین پیشرفت آنها در سالیان اخیر، سوق دادن تکنولوژی تشخیص چهره، به صحنههای متاثر از نور مـی باشـد،بدین ترتیب که می توان در شرایط نوری متفاوت نیز، پروسه تشخیص چهره را به نحو مطلوبی انجـام داد.
تشخیص چهره، می تواند برای بازبینی (Verification)و تعیین هویت (Identification)، نیز بـه کـار برده شود.
زمینه های زیاد تجاری، برای ایجاد اینگونه نرم افزارها و امکان دسترسی به تکنولوژی های مورد نیـاز بعد از چندین سال تحقیق، دو دلیل مهم برای تکیـه بـر اهمیـت Face Recognition و ادامـه تـلاش برای داشتن سیستم های قوی تر می باشد.
روش های مطمئن زیادی از تشخیص بیومتریک اشخاص، وجود دارد. برای مثال، روش های آنالیز اثر انگشت یا بررسی عنبیه و شبکیه، اشخاص هم اکنون وجود دارند. از آنجائیکه یک تصویر چهره، می توانـد از روبرو یا نیم رخ باشد، بیشتر اوقات بدون همکاری و حتی اطلاع شخص مورد نظر، عمل می کند. جدول الف، تعدادی از برنامه های مربوط به Face Recognition را نشان می دهد.

 

چکیده :

مهم ترین و گرانبها ترین نیازی که بشر امروز با آن گریبان گیر شده است تبادل اطلاعات می باشد . عقب ماندن از اطلاعات به روز و جدید در دنیای امروز مساوی با شکست تلقی میشود با توجه به نیاز مبرم به اطلاعات در حاضر وجود منابع مختلف متنوع و پراکنده در سراسر جهان برای دسترسی به اطلاعات ،WWW امروزه به عنوان راهی بسیار  مناسب کم هزینه و عمومی برای انتشار اخذ و در دسترس قرار دادن اطلاعات جای خود را در بین عموم باز نموده است با توجه به رقابت شدیدی که بین ارگانها شرکت ها و سازمان های دولتی  و خصوصی برای در اختیار دادن اطلاعات و سرویس های خود برروی وب بوجود آمده است و براسا این اصل که با توجه به نیاز دانشی جدید متولد می  شود به دلیل احساس نیاز شدید به استفاده از دانشی برای بررسی و سازماندهی داده ها ، به منظور اخذ نتیجه بهتر و بازدهی موثرتر مباحثی به نام داده کاوی و وب کاوی مظرح می شوند . داده کاوی در واقع جستجوی روابط و الگو های  سراسری است که در پایگاه داده های بزرگ در پشت انبوهی از داده ها پنهان شده اند . در دیدی بسته تر و کوچک  ر مبحث وی کاوی مطرح می شود وب کاوی در واقع استفاده از تکنیک های داده کاوی برای کشف و استخراج اطلاعات مفید و قابل توجه از دنیای پیچیده و پر هیاهوی وب است . با توجه به سیار بودن کاربران وب اگر یک سایت وب نتواند به نیاز های یک مشتری در مدت کوتاهی از زمان پاسخ مفیدی بدهد کاربر به راحتی و به سرعت به وب  سایت دیگری مراجعه می کنند . در این تحقیق به بررسی تکنیک های وب کاوی پرداخته می شود .

 

 تعداد صفحه :114

چکیده :

 تراکنش های سنتی به دلیل رعایت خاصیت ACID  با محدودیت های زیادی در برنامه های کاربردی مواجه می گردند .که بارزترین انها عدم توانایی به کار گیری تراکنش های سنتی در واحد های کاری طولانی مدت می باشد با طرح مدل های توسعه یافته تراکنش این  محدودیت ها رفع گردیده و متناسب با ویژگی های مختلف برنامه های کاربردی مدل های گوناگونی از تراکنش ها طرح می گردند اگر چه هنوز تراکنش های سنتی پر کاربرد ترین نوع تراکنش به شمار می رود ولی استفاده از تراکنش های توسعه یافته در برنامه های  کاربردی ضروری به نظر می رسد .

مقدمه :

با پیشرفت و پیچیدگی برنامه های کاربردی به خصوص در زمینه تجارت الکترونیک دیگر تراکنش های سنتی پاسخ گوی نیاز برنامه های کاربردی  نبوده و لزوم استفاده از تراکنش های پیشرفته قابل توجه می باشد در این مجموعه تهیه شده به معرفی مفهوم تراکنش  محدودیت های تراکنش های سنتی و نیز معرفی مدل های مختلفی از تراکنش های پیشرفته و در نهایت در قسمت نتیجه گیری به پیشنهاد مدل مناسب مربوط  به برنامه های کاربردی مختلف پرداخته شده است .

 تعداد صفحه :113

چکیده :

محاسبات  مبتنی بر DNA  و یا به عبارتی محاسبات مولکولی روشی جدید برای انجام پردازش های موازی محسو ب می گردد که علاوه بر اجرای پردازش های موازی با حجم زیاد هدف مهم و اساسی آن را می توان برقراری ارتباط میان کامپیوتر ها و موجودات زنده بر شمرد . در سال 1994  آدلمن یک روش تجربی را منتشر کرد از طریق مولکول های DNA به محاسبه مسیر همیلتون می پرداخت و بدین ترتیب پس از آن وی جریانی از تحقیقات بیشتر در زمینه محاسبات  را با در نظر گرفتم توانایی های مولکولی در تئوری علوم کامپیوتر به راه  انداخت .

اساسا تحقیقات در حوزه محاسبات مبتنی بر DNA  جنبه های تئوری تجربی و کاربردی ان را شامل می شود در این سمینار جنبه های تئوری برخی مسایل منتخب را تشریح نموده و هم چنین مفهومی از ساختار مولکول DNA  و ابزار های پردازشی آن ارئه خواهیم کرد .

مقدمه :

محاسبات مبتنی  بر DNA  که با عناوین محاسبه مولکولی و یا برنامه نویسی مولکولی هم شناخته می شود در سال 1994 توسط لئونارد آدلمن مطرح گردید وی که استاد ریاضی و کامپیوتر داشگاه کالیفرنیا بود برای نخستین بار نشان داد که می توان از مولکول های DNA  در  آزمایشگاه های بیولوژیک برای انجام محاسبات حتی بدون به کار گیری ماشین های کنونی بهره گرفت .

تعداد صفحه :96

چکیده :

پیش از دهه  70  دنیای صنعتی به سمت روش هایی جذب شده بود که بر مینای دانش کار می کردند تلاش های بسیاری در این زمینه به عمل امده و نتایج قابل توجهی هم بدست آمده بود اما بنا به دلایلی تکنولوژی سیستم های خبره جایی در دنیای  اقتصادی باز نگرده بود .

تحصیل  دانش به عنوان نخستین  گام در ایجاد سیستم های خبره به صورت تنگنایی مطرح بود . خوشبختانه محققان روش هایی را جهات کنترل این فرایند ابداع کردند . اما این روش ها به طور کامل عملی نبودند . روش های تحصیل دانش از یک سو چرخه حیات ایجاد یک سیستم را به طور کامل پوشش نمی داند و از سوی دیگر کیفیت قابل توجهی را ارئه نمی کردند .

به موازات کار محققان تولید کنندگان محصولات نرم افزاری هم در دنیای اقتصاد مولد های سیستم خبره را ارائه کردند . این نر افزار ها  برای مدتی مورد توجه جهان اقتصادی  قرار گرفتند چون نتایج عینی و سیرعی تولید  می کردند . اما در دراز مدت به لحاظ فقدان عمومیت و  قابلیت استفاده مجدد و کیفیت مطلوب با شکست روبه رو شدند .

بنابراین دنیای اقتصادی به دنیال ساخت محصولی بود مرکب از نتایج حاصل از روش های تحصیل دانش و مولد های سیستم خبره . روشی که در این محصول به کار می رفت باید  جوانب مهندسی نرم افزار را در نظر می گرفت  و توسط ابزار های خاصی پشتیبانی می شد  این ابزار ها به تدریج تکامل پیدا کرده قابلیت استفاده مجدد و کیفیت مطلوب را ایجاد کردند اما به دلیل گستردگی دامنه مسائل کمتر عمومیت یافتند و بیشتر جهت استفاده در زمینه های ویژه طراحی شدند .

 

تعداد صفحه :73

تحقق دولت الکترونیک یکی از چالش های اصلی زمان حاضر دولت و جامعه ما می باشد و ضرورت رسیدن به این هدف آنچنان واضح و مبر هن است که نیازی به توضیح ندارد اما در این میان چگونگی دستیابی به این مهم در بخش های مختلف سیاسی اقتصادی و اجتماعی  از آنچنان اهمیتی برخوردار است که کم تجهی به آن می تواند منجر به شکست کامل پروژه گردد . تغییر  فرایندهای سازمان های دولتی تحت تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز به شناخت عمیق ذینفعان ظرفیت کافی فنی و مدیریتی مهندسی نرم افزار برای  طراحی و پیاده سازی راه حل ها مهندسی مجدد فرایندها وجود اراده سیاسی کافی و همینطور مدیریت تغییر دارد در این نوشتار سعی برآن گردیده که با ارائه گزاره هایی در این خصوص بحث  تغییرات به نحو صحیحی هدایت و پیاده سازی گردد.

در خاتمه با اشاره به نمونه های موفقی از پروژه های بزرگ کشوری دولت اکترونیک سعی بر معرفی تجربیات خوب و موفق کشور های دنیا گردیده است .

مقدمه :

رشد بهره وری و کارایی افزایش سرعت عملا و واکنش شفافیت مالی و اداری و جلوگیری از اتلاف  بودجه ها ارتقا مشارکت شهروندان همراه  با افزایش همراه با افزایش  نطارت عمومی و جلب اعتماد بیشتر مردم و بالاخره رشد و توسعه سریعتر جامعه همه و همه از مزایای  استقرار دولت الکترونیک در جوامع هستند . در این بین مهم ترین ابزار استقرار  دولت اکترونیک بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباظات موجوئد بهمراه سعی در رشد و  توسعه هر چه بیشتر این فناوری است .

 تعداد صفحه :76

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 138
  • آی پی دیروز : 247
  • بازدید امروز : 722
  • باردید دیروز : 1,446
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 24
  • بازدید هفته : 6,964
  • بازدید ماه : 34,862
  • بازدید سال : 250,241
  • بازدید کلی : 8,428,935
  • کدهای اختصاصی