جستجوگر پیشرفته سایت



پایان نامه بررسی حفظ امنیت اطلاعات ISMS در سازمان
 پایان نامه بررسی حفظ امنیت اطلاعات ISMS در سازمان
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 70 صفحه
چکیده
باتوجه به رشد چشمگیرفناوری اطلاعات وارتباطات (ICT) دراواخرقرن بیستم وظهورعصر دانایی و اطلاعات درقرن حاضر، لزوم توسعه و بکارگیری فناوری اطلاعات وارتباطات (تکفا) درسطح کشور و نیز در حوزه دفاعی(تکفاد) میهن اسلامی باعنایت به نقش و تاثیرگذاری آن برسامانه های C4I بنحو بارزی احساس می شود .لیکن یکی ازموانع عمده، تهدیدات امنیتی شایع ناشی ازفناوری اطلاعات وارتباطات میباشدکه درصورت وقوع جدی این تهدیدات بشکل حملات اطلاعاتی وجنگ اطلاعات میتوان گفت مرزهای جغرافیایی وخط مقدم جبهه مفهوم خودرا ازدست داده وسامانه هاوشبکه های حیاتی کشور نظیر شبکه‌های نظامی ،مخابراتی ، آب ، برق ، گاز و شبکه‌های بانکی و تجاری کشوردچارخدشه وآسیب های شدید میگردند . بنابراین لازم است علاوه برتوسعه وکاربری به تسلط بر فناوری اطلاعات وارتباطات بویژه درحوزه دفاعی پرداخته شود. لذا دراین نوشتار ضمن بررسی اجمالی و مروری بر استانداردهای امنیتی، اهمیت و نقش سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) در سازمان‏های دفاعی مورد بررسی وتحلیل قرار می گیرد.
تعداد بازديد : 315
بخش‌بندی اتوماتیک دندان‌ها با استفاده از تصاویر X-ray
بخش‌بندی اتوماتیک دندان‌ها با استفاده از تصاویر X-ray

چکیده:

یکی از پیچیده‌ترین کار‌ها در پردازش تصاویر دیجیتال، بخش‌بندی تصاویر است. به‌دلیل افزایش توجه به این تکنیک توسط محققان و تبدیل آن به یک نقش حیاتی در بسیاری از زمینه‌های کاربردی مثل کاربرد‌های پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه در دندان‌پزشكي مدرن، تكنيك‌هاي مبتني بر استفاده از كامپيوتر مانند طرح‌ريزي و برنامه‌ريزي پيش از عمل جراحي، روز به روز توسعه مي‌يابند. به منظور دست‌يابي و اجراي پروسه‌هاي ذكر شده، بخش‌بندي اتوماتيك دندان‌ها از مراحل مهم و اوليه مي‌باشد. در اين پاياننامه يك روش چند مرحله‌اي جهت بخش‌بندي خودكار دندان‌ها در تصاوير دیجیتال دندانی ارائه شده‌است.
هدف اصلی در این پایان‌نامه استفاده از زیرباند‌های ضرایب موجک برای بهبود بخش‌بندی است. هر یک از این زیرباند‌ها حاوی اطلاعات مهمی هستند که می‌توان از آنها در بخش‌بندی تصاویر استفاده کرد. این اطلاعات مهم در بخش‌بندی تصاویر نادیده گرفته شده‌است. ایده اصلی این است که این اطلاعات را به‌شیوه‌ای بهتصویر اصلی اضافه کرد. زیرباند‌های ضرایب موجک با استفاده از روش‌های ادغام به اولین زیرباند از ضرایب تبدیل موجک، مربوط به ضرایب تقریب است که از لحاظ مقدار و شکل ظاهری، به تصویر اصلی نزدیک‌تر است، اضافه می‌شوند. بعد از آن عکس تبدیل موجک انجام می‌شود. در این حالت تصویر به‌دست آمده شامل اطلاعات بیشتری نسبت به تصویر اصلی است و بخش‌بندی بهتر و دقیق‌تر انجام می‌شود.
در این پایان‌نامه برای بخش‌بندی تصاویر رادیولوژی دندانی از الگوریتم EM استفاده شده‌است که برای بهبود این الگوریتم از الگوریتم k-means برای تخمین اولیه پارامتر‌های الگوریتم EM استفاده شده‌است. اين الگوریتم علي‌رغم سادگي آن يک روش پايه براي بسياري از روش‌هاي خوشه‌بندي ديگر محسوب مي‌شود. از عملگر‌های مورفولوژیکال برای بهبود بخش‌بندی استفاده شده‌است.

كلمات كليدي:
بخش‌بندی، تبدیل موجک، الگوریتم EM، الگوریتم K-means، عملگرهای مورفولوژیکال

تعداد بازديد : 244
پایان نامه ارشد برق مخابرات : آنالیز و شبیه سازی آنتن مایکرواستریپ
پایان نامه ارشد برق مخابرات : آنالیز و شبیه سازی آنتن مایکرواستریپ

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات

عنوان: آنالیز و شبیه سازی آنتن مایکرواستریپ برای دو باند فرکانسی 900MHz و 1800MHz به روش  FDTD

تعداد صفحات : 82

چکیده

متقاضیان استفاده از تلفن همراه روز به روز بیشتر می شوند که این امر باعث به وجود آمدن تراکم روبه افزایشی برای اپراتورهای تلفن همراه و سرویس دهندگان آن شده است. یک راه افزایش ظرفیت این سیستم ها استفاده از دو باند فرکانسی برای ارتباط است. مثلاً بدین طریق یک تلفن همراه باند دوگانه که قادر است در باندهای  MHz 960 – 880) GSM و DCS (1710 – 1880 MHz کار کند، دو برابر یک تلفن همراه تک باند به کانال های ارتباطی دسترسی دارد.

برای اجرای طرح نیاز به گوشی های دستی است که بتواند به طور همزمان در هر دو باند 900MHz و 1800MHz کار کند. یک شرط برای دو بانده شدن گوشی های دستی این است که آنتن های آن در هر دو باند کار کند و همین طور آنتن های ایستگاه های اصلی و سیستم های سلولی نیز این قابلیت را داشته باشند.

هدف از این پایان نامه این است که آنتن های میکرواستریپی که در گوشی های موبایل کاربرد دارند و دارای دو باند فرکانسی 900MHz و 1800MHz می باشند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و با استفاده از روش تفاضل محدود در حوزه زمان، افت بازگشتی، پهنای باند و پترن تشعشعی آنتن به دست آید. این روش یک روش آنالیزی مناسب و دارای دقت بالا در به دست آوردن مشخصه های مختلف آنتن به شمار می رود.

مقدمه

تکنولوژی آنتن های مایکرواستریپ در دو دهه اخیر، تحقیقات و مطالعات زیادی را به خود اختصاص داده است. این آنتن ها با توجه به ساختار ساده، وزن کم و شکل همدیس خود، برای کاربردهای فضایی و سیستم های موبایل بسیار مناسب هستند.

اغلب سیستم های مخابراتی امروزی نیازمند دو یا چند باند فرکانسی می باشند. این سیستم ها شامل: سیستم های مخابرات سیار GSM/DCS، شبکه های کامپیوتری بیسیم WLAN، سیستم های تعیین موقعیت جغرافیایی GPS و یا حتی سیستم های راداری SAR که در چند باند فرکانسی کار می کند، می باشند.

مزایایی که سیستم باند دوگانه (1800 GSM/DCS) به عنوان اولین قدم در حرکت به سمت نسل سوم موبایل ارائه می دهد عبارتند از:

– قابلیت انعطاف در بازار با قیمت کم (زیرا 1800 DCS شالوده GSM موجود را دارد).

– افزایش زیاد ظرفیت شبکه، پوشش خبری زیاد و متمرکز.

– توانائی وسیع تر در رابطه با مسئله گردش بین شبکه های مختلف موبایل.

– کیفیت صدای بالاتر و نرخ داده بالاتر.

– اپراتور قادر است تا سرویس های جدیدی مثل ارتباطات بیسیم را در داخل مناطق مسکونی ایجاد کند.

در حال حاضر نیز در کشورهای زیادی سیستم های باند دوگانه در حال کار هستند.

بیشترین فایده استفاده از باند 1800MHz افزایش فوق العاده در ظرفیت می باشد که این موضوع نیز در اثر پهنای باند بیشتر (1800 DCS) یعنی 75MHz در مقابل پهنای باند (900 GSM) یعنی 25MHz به دست خواهد آمد.

تاکنون آنتن های میکرواستریپ با روش های گوناگونی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته اند که از جمله آنها می توان از مدل های خط انتقال، محفظه تشدید و روش های تحلیل عددی مثل روش ممان و روش تفاضل محدود در حوزه زمان (FDTD) و… نام برد که روش هایی مثل خط انتقال و محفظه تشدید با تقریب زیادی همراه هستند و امروزه اکثرا از روش های تحلیل عددی استفاده می شود.

هدف از این پایان نامه این است که آنتن های میکرواستریپی که در گوشی های موبایل قابل کاربرد هستند و دارای باند دوگانه در فرکانس های 900MHz و 1800MHz می باشند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و با استفاده از روش تفاضل محدود در حوزه زمان، پهنای باند، محدوده فرکانسی که در آن آنتن می تواند کار کند و تلفات برگشتی آنتن به دست آید.

در این گزارش پایان نامه، ابتدا در فصل اول، مروری کوتاه بر آنتن های مایکرواستریپ کرده و در فصل دوم، به بررسی اصول کلی روش FDTD در تحلیل ساختارهای تشعشعی پرداخته شده و جزئیات چگونگی تحلیل آنتن مورد نظر در فضای FDTD مورد بررسی قرار می گیرد. سپس در فصل سوم، تبدیل روش میدان نزدیک به میدان دور مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل چهارم، به تعریف و طراحی مسأله پرداخته و نتایج حاصل از کد FDTD (نتایج حاصل از شبیه سازی) ارائه می گردد. در نهایت در فصل پنجم مروری کلی بر نتایج به دست آمده از این پایان نامه خواهم داشت.

تعداد صفحه : 82

 

تعداد بازديد : 215
فیلم های مدارهای الکتریکی 1 دانشگاه تهران-جلیل راشد
فیلم های  مدارهای الکتریکی 1 دانشگاه تهران-جلیل راشد

در این درس به موضوعات زیر پرداخته می شود:
-شناخت مدار هاي فشرده و گسترده وقوانين مدار (KVL, KCL)
- شناخت اجزاي مدار و مشخصه های آنها- مقاومت هاي خطي و غير خطي- شکل موج ها- منابع وابسته و نابسته-دايود ايده آل و...-توان، انرژي- بهم بستن عناصر
- تحليل مدار هاي مقاومتي و قضاياي مدار- تبديل تونن- نورتن در مدار هاي مقاومتي
- تجزيه و تحليل گره و مش و کاربرد قضاياي مدار (بر هم نهي- تونن نورتن...)
- شناخت عناصر پويا (خازن، سلف) ، آشنايي با تقويت کننده عملياتي ايده آل به عنوان يک عنصر مداری، مدار هاي مرتبه اول و دوم، دوگانی، تشابه سيستم هاي الکتريکي ومکانيکي، تحليل مدار ها از مرتبه های بالاتر و پاسخ به ورودی های مختلف، پله و ضربه
- فازور ها و مدار هاي متناوب، ورودي هاي سينوسي، مفاهيم مهم مداري( امپدانس، ادميتانس، تشديد، توان در مدار هاي متناوب،توابع شبکه و پاسخ فرکانسی،....)- سيستم هاي سه فاز متعادل (ستاره و مثلث)- توان در سيستم های سه فاز (اکتيو، راکتيو، ظاهری و مختلط)- جبران ضريب توان
- آشنايي با سلف ها و عناصر تزويج شده و ترانسفور ماتور های ايده آل

دکتر جليل راشد محصل دوره کارشناسی ارشد خود را در 1354 در رشته مهندسی برق (الکترونيک) در دانشکده فنی دانشگاه تهران و دوره دکترای خود را در 1361 در دانشگاه ميشيگان (Ann Arbor) در رشته مهندسی برق (زمينه اصلی مخابرات ميدان و زمينه فرعی مدار والکترونيک) به پايان رسانده است. وی استاد تمام دانشکده فنی (مهندسی برق و کامپيوتر) دانشگاه تهران است و درسال 1393 به عنوان استاد برجسته مهندسی برق از طرف فرهنگستان علوم برگزيده شده است.
زمينه هاي تحقيقاتي مورد علاقه وي آنتن ها و نظريه الكترومغناطيس، EMC، نظريه مدار و رياضيات كاربردي مي باشد.
صفحه شخصی دکتر راشد

تعداد بازديد : 707
دانلود فیلم یادگیری ماشین دانشگاه شریف-مهدیه سلیمانی
دانلود فیلم یادگیری ماشین دانشگاه شریف-مهدیه سلیمانی

دکتر سلیمانی استادیار دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف است.وی مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده و در موضوعات یادگیری ماشین، الگوشناسی، بازیابی و جستجوی اطلاعات، سیستم های هوشمند تحقیق و پژوهش داشته است.

تعداد بازديد : 847
آموزش Wincc
 آموزش Wincc

آنچه در این مجموعه خواهید آموخت :

در این مجموعه آموزشی که به صورت فیلم و به زبان فارسی تهیه شده است ، شما می توانید با نرم افزار WinCC  که معتبرترین نرم افزار برای راه اندازی سیستم های مانیتورینگ می باشد آشنا شوید و همچنین مراحل کاری سیستم های کنترل و اتوماسیون به شما آموزش داده می شود .

 

در این مجموعه آموزشی کلیه سرفصل های این درس به صورت فیلم آموزشی و به زبان فارسی ،به صورت نکته به نکته آموزش داده شده است .

فصل اول : آشنایی با نرم افزار WinCC و ساختار مانیتورینگ

            آشنایی با سیستم های مانیتورینگ صنعتی زیمنس

            قابلیت های WinCC

            پیش نیازهای لازم جهت نصب WinCC

            سخت افزار مناسب برای WinCC

            سیستم عامل مناسب WinCC 7.0

            نرم افزارهای جانبی و کاربردی برای WinCC

            ساختار داخلی WinCC

فصل دوم : روش های پیکربندی سیستم مانیتورینگ

            Single user system

            Multi user system

            Distributed system

تعداد بازديد : 541
مجموعه آموزشی آموزش تحقیق در عملیات
مجموعه آموزشی  آموزش تحقیق در عملیات

- شرح کامل درس مطابق با سر فصل ها و منابع دانشگاه پیام نور - حل مثال های متعدد - حل تمارین مهم کتاب و حل نمونه سوالات خارج از کتاب - آموزش حرفه ای با بهره گیری از اساتید برتر - دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 15 درصد تخفیف پرداخت آنلاین


تعداد بازديد : 395
دانلود فیلم های مهندسی نرم افزار 2 (به روش کاربردی) -غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی
دانلود فیلم های مهندسی نرم افزار 2 (به روش کاربردی) -غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی

یکی از اهداف اصلی تعیین شده برای فارغ التحصیلان رشته مهندسی کامپیوتر، تسلط به مراحل توسعه سیستمهای نرم افزاری بزرگ و پیچیده می باشد. به همین دلیل، دروس طراحی سیستمهای شئ گرا، مهندسی نرم افزار 1 (در سرفصل جدید بنام تحلیل و طراحی سیستم)، پایگاه داده ها و مهندسی نرم افزار 2 (در سرفصل جدید بنام مهندسی نرم افزار) و چند درس مرتبط دیگر در این رشته قرار داده شده اند. مهندسی نرم افزار 2 به عنوان آخرین درس از این سری دروس می باشد. این درس علاوه بر مفاهیم تکمیلی دروس قبل، شامل مفاهیم پیشرفته ای مانند تحلیل و طراحی ماژولهای پیچیده و تکنیکهای پیشرفته معماری نرم افزار نیز می باشد. درس مهندسی نرم افزار 2 به دو روش تئوری و کاربردی (Practical) تدریس می شود. در روش تئوری بیشتر روی مفاهیم و سرفصلهای تئوری تمرکز می کنند. ولی در روشهای کاربردی تمرکز روی مراحل تحلیل، طراحی و معماری نرم افزار و ماژولهای آن می باشد. فیلم های پیش رو، تدریس به روش کاربردی می باشد. در ضمن برای درک بهتر این درس، پیش نیازهای درس که در جلسه دوم شرح داده شده اند، خیلی مهم می باشند.

غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی، تحصیل خود را در مقاطع کارشناسی در دانشگاه شهید باهنر کرمان و کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به انجام رسانده است. از سال 1384 تا کنون در زمینه توسعه سیستمهای نرم افزارهای سازمانی و ERP فعال بوده است و هم اکنون به عنوان تحلیل گر، طراح و معمار نرم افزار سیستمهای ERP مشغول به کار است و از سال 1387 به عضویت هیئت علمی دانشگاه بناب درآمده است.
وب سایت شخصی: gclass.co

تعداد بازديد : 3436
دانلود فیلم های تشخیص الگو دانشگاه شریف -عماد فاطمی زاده
دانلود فیلم های تشخیص الگو دانشگاه شریف -عماد فاطمی زاده

تشخیص الگو (pattern recognition) شاخه ای از مبحث یادگیری ماشین (machine learning) می باشد که تمرکز آن بر روی شناخت الگو ها و نظم داده‌ها است. روش‌های تشخیص الگو، الگوهای مورد نظر را از یک مجموعه داده‌ها با استفاده از دانش قبلی در مورد الگوها یا اطلاعات آماری داده‌ها، جداسازی می‌کند. تشخیص الگوها کاربردهای زیادی در تشخیص صدا، تشخیص چهره، تشخیص امضا و غیره دارد.

متاسفانه جلسه اول این درس ضبط نشده است.

 

عماد فاطمی زاده
دکتر فاطمی‌زاده عضو هیئت علمی و استادیار دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف است.
وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک از دانشگاه صنعتی شریف، و کارشناسی ارشد و دکترا خود را در گرایش مهندسی پزشکی به ترتیب از دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران اخذ نموده است.
تعداد بازديد : 407
دانلود فیلم فرآیندهای تصادفی دانشگاه شریف
دانلود فیلم  فرآیندهای تصادفی دانشگاه شریف

مشخصات درس

ترم ارائه : بهار 1394
مقطع : کارشناسی

استاد درس

کسری علیشاهی
تعداد بازديد : 426
ليست صفحات
تعداد صفحات : 2