loading...
دانلود سرای دانشجویی

درس ساختمان داده ها و الگوریتم ها یکی از بنیادین ترین درس های بسیاری از رشته های علوم پایه و مهندسی است. هدف این درس مطالعه و تحقیق در مورد روش های گوناگون ذخیره، نگهداری و بازیابی اطلاعات در یک سیستم کامپیوتری است به گونه ای که این اطلاعات بتوانند به طور کارآمد مورد استفاده قرار گیرند.

 

دکتر محمد علی آبام عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف است. ایشان مدرک دکتری خود را از دانشگاه ادینهوون هلند دریافت کرده است و زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه وی هندسه محاسباتی٬ الگوریتم بهینه IO و الگوریتم های تصادفی است.

این جزوه توسط مهندس محمدی تنها برای کمک به یادگیری بهتر درس ساختمان داده ها ارائه شده است و شامل همه مطالب نیست ، لذا به دانشجویان توصیه شده تا از کتابهای مرجع نیز بهره مند گردند.

 

عنوان جزوه : ساختمان داده ها

نویسنده : مهندس محمدی

زبان : پارسی

کیفیت جزوه : تایپ شده

تعداد صفحات : ۷۰

ساختار فایل : PDF

حجم فایل : ۱.۳ مگابایت

مطالب بررسی شده در این جزوه :

بررسی پیچیدگی زمانی یک برنامه
آرایه ها
پشته و صف
لیست های پیوندی
درخت ها
گراف ها
مرتب سازی و جستجو

در این جزوه ، عناوینی چون آرایه ها ، پشته ها ، صف ، مرتب سازی ، لیست پیوندی ، لیست دو پیوندی ، گراف و درخت به چشم می خورد.

عنوان جزوه : ساختمان داده ها

مدرّس : دکتر محمد قدسی

ساختار فایل : PDF

کیفیت جزوه : تایپ شده

زبان جزوه : پارسی

تعداد صفحات : ۶۹

حجم فایل : ۱.۳ مگابایت

سرفصل های این جزوه عبارتند از : مقدمه ای بر ساختمان داده ها ، پشته ها ، صف ها ، لیست های پیوندی ، درخت های دودویی ، درخت های عمومی ، گراف ها و کاربردهای آن.

عنوان جزوه : ساختمان داده ها در C

مدرّس : استاد آقایی

ساختار فایل : PDF

کیفیت جزوه : تایپ شده

زبان جزوه : پارسی

تعداد صفحات : ۴۱۴

حجم فایل : ۳.۲ مگابایت

با سلام خدمت دوستان عزیز ، در این پست از سایت  حل تمرین درس ساختمان داده آورده شده است . این حل تمرین در 27 صفحه آماده شده و شامل حل تمرینهای درس ساختمان داده دانشگاه پیام نور می باشد امیدوارم مفید باشد.

دانلود حل تمرین ساختمان داده ها در ادامه:

با سلام ، در ادامه آماده سازی ویس کلاس اساتید صاحب نام ، امروز ویس های کلاس ساختمان داده دکتر ابراهیمی مقدم را برای شما آماده کرده ایم. این کلاس در موسسه نصیر تشکیل شده و شامل 9 جلسه کامل می باشد برای استفاده بهتر از این صداها بهتر است ابتدا جزوه  ساختمان داده هماهنگ با این کلاس را تهیه کنید شما می توانید جزوه ساختمان داده ابراهیمی مقدم را از طریق لینک زیر دانلود کنید

جزوه ای که در این پست آمده است خلاصه ای است از مهمترین مطالبی که در دانشگاه شریف توسط دکتر قدسی تدریس می شود. گفته می شود که دکتر قدسی طراح سوال های کنکور ارشد کامپیوتر در چند سال اخیر بوده است .به هر حال در این جزوه مفاهیم مهم ساختمان داده مانند صف، پشته، لیست پیوندی، آرایه ها، ماتریس، درخت و گراف آموزش داده شده است. دانلود جزوه ساختمان داده دکتر قدسی در ادامه

زمان اجرا مقدار زمانی از کامپيوتر است که برنامه برای اجرای کامل مصرف می کند. برای محاسبه پيچيدگی زمان الگوريتم ابتدا تعداد قدم های الگوريتم به صورت تابعی از اندازه مسئله مشخص می شود، برای انجام اين کار تعداد تکرارعمليات اصلی الگوريتم محاسبه می شود و به صورت تابع f(n) (که n تعداد ورودی هاست) بيان می شود. سپس تابع g(n)، که مرتبه بزرگی تابع f(n) را وقتی اندازه ورودی به اندازه کافی بزرگ است نشان می دهد، بدست می آيد. در نهايت پيچيدگی الگوريتم برای نشان دادن رفتار الگوريتم با ورودی های مختلف با استفاده از نمادها O ، Θ و Ω بيان می شود.

تعريف Big-O (حدبالا)

تابع f(n) را نظر بگيريد که برای کليه n≥0 است، می گوئيمf(n) = O(g(n)) اگر ثابت های مثبت n0 و c وجود داشته باشند به طوريکه از يک n0 به بعد هميشه f(n)≤ cg(n) برقرار باشد.

اين نماد حدبالائی برای تابع f(n) می دهد و وقتی بکار می رود که رفتار الگوريتم بدترين حالت و بيشترين زمان اجرا را برای مقادير معين ورودی دارد

تعريف Big-Ω (حدپائين)

تابع f(n) را نظر بگيريد که برای کليه n≥0 است ، می گوئيم f(n) = Ω (g(n)) اگر ثابت های مثبت n0 و c وجود داشته باشند به طوريکه از يک n0 به بعد هميشه f(n)≥ cg(n) برقرار باشد.

اين نماد حد پائينی برای تابع f(n) می دهد و وقتی بکار می رود که رفتار الگوريتم بهترين حالت و کمترين زمان اجرا را برای مقادير معين ورودی دارد

تعريف Big-Θ (حدمتوسط)

تابع f(n) را نظر بگيريد که برای کليه n≥0 است، می گوئيم f(n) = Θ(g(n)) اگر ثابت های مثبت n0، c1 و c2 وجود داشته باشند به طوريکه از يک n0 به بعد هميشه c1g(n) ≤f(n) ≤ c2g(n) برقرار باشد.

اين نماد حدمتوسطی برای تابع f(n) می دهد و زمان اجرای الگوريتم را به صورت ميانگينی از تعداد عمليات انجام شده با کليه نمونه ورودی های مسئله نشان می دهد.


قضيه. اگر f(n)=amnm+am-1nm-1+…+a1n+a0 در اينصورت f(n)=O(nm) است.


مثال. الگوريتم مرتب سازی حبابی را درنظر بگيريد.

for (i:=1 to n-1)
   for (j:=1 to n-1)
     if aj>aj+1 then exchange(aj,aj+1)

با درنظر گرفتن عمل مقايسه بعنوان عملگر اصلی، دستور If در الگوريتم فوق (n-1)2 بار تکرار می شود. بنابراين f(n)= (n-1)2=n2-2n+1 و طبق قضيه g(n)=n2 است. بنابراين پيچيدگی الگوريتم فوق برابر با O(n2) می باشد.


نکته. اگر زمان الگوريتم وابسته به ورودی نباشد با نماد O(1) نشان داده می شود.

نکته. بايد به اندازه کافی الگوريتم را درک کرده باشيم تا بهترين و بدترين رفتار را توليد و محاسبه کنيم. چون برآورد رفتار آماری ورودی ها امری دشوار است، در اکثر موارد به بدترين حالت قناعت می کنيم.

نکته. اگر الگوريتم شامل بخش های مختلفی باشد که هر قسمت پيچيدگی متفاوتی دارد، مرتبه بزرگی هر قسمت را پيدا کرده و بزرگترين مرتبه را بعنوان پيچيدگی کل الگوريتم درنظرمی گيريم.


غالبا پيچيدگی g(n) يکی از توابع زير است: n (پيچيدگی خطی)، log n (لگاريتمی)، na (چندجمله ای) و an که a≥2 (نمائی).

در زير مرتبه اجرائی چند تابع به ترتيب صعودی نوشته شده است.

O(1) < O(log n) < O(n) < O(n log n) < O(n2) < O( n3) < O(2n) < O(n!)

 

محصول مرتبط با این پست : 

بررسی الگوریتم خوشه بندی در ساخت سیستم های توزیع شده

صفحات :۱۵۳

پایان نامه رشته کامپیوتر
   
فیلم های فارسی ساختمان گسسته فیلم های فارسی ساختمان داده ها کتاب عشق شیرین - نسخه کامل

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 191
  • آی پی دیروز : 339
  • بازدید امروز : 943
  • باردید دیروز : 1,762
  • گوگل امروز : 25
  • گوگل دیروز : 37
  • بازدید هفته : 7,464
  • بازدید ماه : 44,629
  • بازدید سال : 260,008
  • بازدید کلی : 8,438,702
  • کدهای اختصاصی