جستجوگر پیشرفته سایت



پایان نامه کاهش دامنه ارتعاشات لوله هاي ايستگاه هاي تقليل فشار گاز
 پایان نامه کاهش دامنه ارتعاشات لوله هاي ايستگاه هاي تقليل فشار گاز
پایان نامه کاهش دامنه ارتعاشات لوله هاي ايستگاه هاي تقليل فشار گاز
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 144 صفحه

چکيده:
ارتعاشت يکي از مفاهيم مهم و اساسي در علوم  مهندسي مي باشد. به زبان ساده هر سيستم که داراي جرم و خاصيت فنري باشد، قابليت ارتعاش داشته و مي تواند در يک فرکانس طبيعي در حال ارتعاش باشد. با اطمينان مي توان گفت که ۹۵ % ارتعاشات واقع در صنايع براي سيستم ها مضر مي باشند. اگر سيستم در هر صورت به طور خواسته و ناخواسته با نيرويي تحريک شود به طوريکه فرکانس تحريک با فرکانس طبيعي منطبق گردد، دامنه نوسان چنان افزايش مي يابد که باعث فروپاشي سيستم مي گردد. در اين حالت يکي از محدودکننده هاي ارتعاشات، دمپينگ و ميرايي موجود در سيستم مي باشد. در تاسيسات ايستگاه ها عامل اصلي ايجاد ارتعاش رگولاتورهاي منصوب مي باشند، که اين مقوله هم با استفاده از تجربه و آزمايش انجام گرفته مورد تاييد مي باشد. در ابتدا بهترين روش براي جلوگيري از ارتعاش، محو ارتعاش در مبدا  توليد است. اما اين کار هميشه عملي نمي باشد ، لذا در اکثر موارد به دليل هزينه هاي زياد اين کار غير عملي خواهد بود و دنبال روش هايي براي متعادل کردن ارتعاشات مي باشند. اين فرايند در ايستگاه هاي تقليل فشار با تغيير توزيع جرم و سختي به وسيله نصب مهار و پايه انجام مي گيرد که در اين صورت فرکانس طبيعي تغيير مي کند، بطوريکه ديگر فرکانس تحريک بر فرکانس هاي طبيعي منطبق نشود. رنج فرکانسي لوله ها به دو دسته طبقه بندي مي شوند. دسته اول فرکانس هاي زير ۳۰۰ هرتز که اين حالت بيشتر در پالايشگاه هاي نفت و گاز و پتروشيمي اتفاق مي افتد. در اين حالت براي برخي از حالات حل دقيق وجود دارد و مابقي داراي حل هاي تجربي ( بر اساس شرايط عملياتي ، کاري و نوع سيال ) هستند. اما در فرکانس هاي بالاي ۳۰۰ هرتز که غالبا در نيروگاه هاي هسته اي اتفاق مي افتد، حل دقيق وجود نداشته و اطلاعات بيشتر بر پايه حل های عددی ، نتايج آزمايش و تجربه استوار مي باشد. در اين پايان نامه با عنايت به قرار گرفتن ارتعاشات در نوع اول، به بررسي ساپورت ها و قيود پرداخته شده است و با عنايت به مدل سازي و تحليل با برنامه اجزاي محدود، دامنه  ارتعاشات کاهش يافته است.
کلمات کليدي:
نوسان، ارتعاش، فرکانس طبيعي، رزونانس مکانيکي، پالس هاي فشار، خط لوله اصلي، انشعابات، ساپورت ها و قيود، اجزاي محدود و کاهش ارتعاشات
تعداد بازديد : 246
مدلسازی فرکانس بالای سيستم زمين با استفاده از مفاهیم کیفی جدید در الکترومغناطیس
 مدلسازی فرکانس بالای سيستم زمين با استفاده از مفاهیم کیفی جدید در الکترومغناطیس
مدلسازی فرکانس بالای سيستم زمين با استفاده از مفاهیم کیفی جدید در الکترومغناطیس
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 110 صفحه

چکیده :
سیستم زمین به مجموعه ای از هادیها با ساختارهای متفاوت اطلاق می شود که در خاک قرار داده می شوند تا حفاظت از تجهیزات، ایمنی انسان در برابر برق گرفتگی، جلوگیری از اضافه ولتاژهای ناخواسته و آسیب دیدن تجهیزات HV  را بر عهده بگیرد و از طرفی مبنا بودن برای ولتاژ صفر در پدیده های گذرا، مانند صاعقه و کلیدزنی بر عهده سیستم زمین است. اهمیت مقاومت زمین از آن جهت است که نقش مهمی در حفاظت از سیستم قدرت بر عهده دارد لذا مقدار آن را اندازه گیری می کنند تا از یک مقدار استاندارد مشخص در هر سیستمی تجاوز ننماید. در روشهای عملی فعلی با استفاده از شیوه های مرسوم مقدار امپدانس DC زمین که همان مقدار اهمی است اندازه گیری  و ثبت می شود  در حالی که جریان صاعقه با توجه به نوع شکل موج آن، شامل فرکانسهای مختلفی است که امپدانس متفاوتی از آنچه گفته شد از خود نشان می دهد و دانستن مقدار این امپدانس جهت حفاظت شبکه حائز اهمیت فراوان است.برای محاسبه امپدانس زمین روشهای مختلفی ارائه شده است که آخرین روشهای مذکور شامل روش مداری، خط انتقال و الکترومغناطیسی می باشد. در دو روش اول با استفاده از فرضهای ساده شونده و با تقریب، مسئله حل می شود در حالی که در روش الکترومغناطیسی با روش دقیق، محاسبه انجام می شود. لازم به ذکر است روشهای تحلیلی و حل مستقیم بسیار سخت و زمانبر بوده و روش های عددی نیز به به نوبه خود با مشکلات زیادی روبرو می باشند. رفتار سیستم زمین در حوزه فرکانس بررسی و با استفاده از یک شیوه فازی جدید مدلسازی شده است. بدین صورت که امپدانس سیستم زمین که در حوزه فرکانس در مختصات قطبی دارای یک حرکت دایروی می باشد با استفاده از تئوری فازی مدلسازی شده است. ضمن آنکه بدون استفاده از تقریب های نادرست و با استفاده از داده اولیه دقیق به دست آمده از روش الکترومغناطیسی، اثر پارامترهای مختلف مانند شعاع میله زمین و مقاومت ویژه زمین نیز لحاظ شده است. همچنین با حفظ دقت زمان شبیه سازی نیز کاهش یافته و با استفاده از قابلیت های منطق فازی تحلیل ها و تفسیرهای مهمی نیز از پارامترهای موثر بدست آمده است.
تعداد بازديد : 161
ناحيه بندي عنبيه با استفاده از ویژگیهای مبتنی بر بافت روشنایی
 ناحيه بندي عنبيه با استفاده از ویژگیهای مبتنی بر بافت روشنایی
ناحيه بندي عنبيه با استفاده از ویژگیهای مبتنی بر بافت روشنایی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 108 صفحه

چکیده :
یک سامانه بیومتریک بر اساس مشحصه های منحصر بفرد در هر فرد اقدام به شناسایی خودکار افراد می کند.یک سامانه شامل چندین مرحله می باشدتا بتواند یک شخصی را شناسایی کند.این مراحل عبارتند از ۱)گرفتن تصویر ۲)جداسازی و ایزوله کردن ناحیه عنبیه در تصویر گرفته شده ۳) نرمال سازی ۴)استخراج ویژگی و تطابق. ما در این پروژه سعی داریم درباره جداسازی ناحیه عنبیه از تصویر گرفته شده صحبت کنیم.مرحله جداسازی خیلی مهم و حساس می باشد چون کدهای ساخته شده مبتنی بر این نواحی نیز متعاقبا دقیق نبوده و این اطلاعات اشتباه در مرحله ثبت نام به سامانه داده می شود. پژوهش ارائه شده در این پایان نامه ارائه دو راهکار ناحیه بندی دقیق عنبیه بر اساس ویژگیهای بافت روشنایی است.راهکار اول با استفاده از روش کانتور فعال است.در این روش با استفاده از مقادیری که از تصویر ورودی بدست می آوریم معادله یک بیضی را به ما می دهد که این بیضی بیانگر ناحیه عنبیه مورد نظر می باشد.این برنامه بر روی ۱۰۰ تصویر از مجموعه تصاویر مرجع شناخته شده (کاسیا)آزمایش گردید درصد موفقیت حدود۸۹% را بهمراه خطای معادل۱۱%  نتیجه داده است.راهکار دوم استفاده از موجک و ژنتیک می باشد.با استفاده از ضرایب موجک تصویر ورودی،دایره ای را بدست می آوریم که این دایره توسط برنامه ژنتیک بر روی کمترین مساحت ممکن قرار می گیرد که این کمترین مساحت،همان ناحیه عنبیه ذکر شده خواهد بود.درصد موفقیت حدود۸۳٫۵% را بهمراه خطای معادل۱۶٫۵% نتیجه داده است.نشان داده شده است که شناسایی افراد از طریق تصاویر عنبیه با روش های پیشنهادی دارای نتایج قابل اعتنا و دقیق در بین روشهای موجود می باشد.
تعداد بازديد : 227
طراحی الگوريتم های تخصيص نرخ بهينه بر مبنای تابع سودمندی در شبکه های داده
 طراحی الگوريتم های تخصيص نرخ بهينه بر مبنای تابع سودمندی در شبکه های داده
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 308 صفحه
حجم : 7795 کیلوبایت

چکيده:
هدف از انجام اين رساله، ايجاد بهبود در نحوة عملکرد الگوريتم های تخصيص نرخ بهينه بر مبنای تابع سودمندی در شبکه های داده می باشد. الگوريتم تخصيص نرخ بهينه بر مبنای تابع سودمندی در ابتدا توسط دکتر گلستانی مطرح گرديد. سپس Kelly  نشان داد که ميتوان مسئله تخصيص نرخ بهينه  را به دو زير مسئله ساده تر تبديل کرد که يکی توسط شبکه و ديگری توسط کاربرها حل ميشود و نشان داد که مسئله شبکه در حقيقت، مسئله تخصيص نرخ با معيار عدالت تناسبی مي باشد و دارای مزايای بسياری از جمله شباهت با الگوريتم کنترل ازدحام در TCP/IP (روش AIMD ) مي باشد و همچنين پايداری و همگرائی الگوريتم را بفرم رياضی نشان داد. ولی در عين حال الگوريتم Kelly دارای برخی محدوديتها نيز می باشد که از آن جمله می توان به مشکل گسترش پذيری(Scalability)  و سرعت همگرائی کم و سربارهای محاسباتی زياد اشاره کرد. در اين رساله، به معرفی دو الگوريتم سلسله مراتبی، يک الگوريتم فازی و يک الگوريتم ترکيبی فازی- سلسله مراتبی با هدف برطرف کردن نقائص فوق الذکر ميپردازيم تا ضمن برقراری عدالت تناسبی به روشهای تخصيص نرخ با سرعت های همگرائی بالاتر دست يابند. ضمناً  بررسی رياضی پايداری الگوريتمهای مطرح شده،  بررسی رفتار الگوريتمهای سلسله مراتبی در حضور ترافيک زمينه با نرخ متغير، و بررسی پديدة ورود و خروج کاربرها به سيستم از ديگر مواردی می باشندکه در اين رساله مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
تعداد بازديد : 135
ارائه مدلی برای حل مسائل ارضاء محدودیت با استفاده از سیستمهای چند عامله
 ارائه مدلی برای حل مسائل ارضاء محدودیت با استفاده از سیستمهای چند عامله

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر 

گرایش : هوش مصنوعی

عنوان : ارائه مدلی برای حل مسائل ارضاء محدودیت با استفاده از سیستمهای چند عامله

تعداد صفحات : 101

چکیده

سیستمهای چند عامله سیستمهای محاسباتی هستند که در آن چندین عامل جهت رسیدن به یک هدف خاص با هم در تعامل هستند و با هم کار می کنند. دلیل پیدایش اینگونه سیستمها وجود موقعیتهایی است که در آن یک مسأله بایستی در یک مد توزیع شده حل شود. به عنوان مثال در شرایطی که استفاده از یک کنترل کننده مرکزی ممکن نیست و یا اینکه می­خواهیم استفاده مناسبی از منابع توزیع شده و یا امکانات محاسباتی داشته باشیم. با اینکه زمان زیادی از معرفی این گونه سیستم‌ها نمی‌گذرد ولی استفاده از روش‌های طراحی بر اساس عامل یکی از موفق‌ترین راه‌حل‌های موجود بوده و حاصل این شیوه طراحی یعنی سیستم‌ حل مسائل به صورت توزیع‌شده از بهترین سیستم‌ها به شمار می‌آید و به عنوان ابزار جدیدی برای حل انواع فرآیندهای انسانی شناخته می‌شود. مسأله ارضاء محدودیت توزیع شده سالهاست که در حوزه تحقیق سیستمهای چند عامله مورد توجه زیادی قرار گرفته است. و این مسأله بدان علت است که بسیاری از مسائل اعم از مسائل کلاسیکی همانند مسأله n-وزیر و رنگ آمیزی گراف گرفته و تا مسائل کاربردی بزرگ دنیای واقعی همچون زمانبندی و برنامه ریزی و تخصیص منابع می­توانند برای حل شدن به عنوان یک مسأله مسأله ارضاء محدودیت توزیع شده فرموله شوند. بنابراین ارائه یک شیوه جدید و یا اصلاح شیوه های فعلی تاثیر زیادی بر دامنه تحقیقاتی این فیلد می­گذارد. آنچه در این پایان­نامه ارائه می­شود ارائه تکنیکی جدید برای حل مسائل ارضاء محدودیت توزیع شده است. این تکنیک جدید محدودیتها را در یک سیستم که ترکیبی از سیستمهای توزیع شده و متمرکز است اداره و کنترل می­کند که با بهره گیری از یک سری ویژگیهای خاص تعریف شده از سیستمهای ترکیبی دیگر موجود متمایز می­شود. نتایج حاصله نشان می دهد که این الگوریتم در مسائل با مقیاس بزرگ کارایی خوبی خواهد داشت و تقریبا یک پیچیدگی زمانی خطی را با افزایش مقیاس مسأله به دست می­آورد. همچنین مقایسه این روش با چند روش دیگر بهبود عملکرد این روش را در پارامترهای مختلف نسبت به دیگر روشها نشان می­دهد.

 

تعداد بازديد : 876
ارائه‌ی یک رویکرد نوین مبتنی بر داده‌کاوی، به منظور بهبود کیفیت هشدارها در سیستم‌های تشخیص نفوذ
ارائه‌ی یک رویکرد نوین مبتنی بر داده‌کاوی، به منظور بهبود کیفیت هشدارها در سیستم‌های تشخیص نفوذ
ارائه‌ی یک رویکرد نوین مبتنی بر داده‌کاوی، به منظور بهبود کیفیت هشدارها در سیستم‌های تشخیص نفوذ
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 124 صفحه
حجم : 1192 کیلوبایت

چکیده:
همزمان با پیشرفت و گسترش روزافزون اینترنت و کاربردهای مبتنی بر آن، بر تعداد و پیچیدگی حملات سایبری نیز افزوده می‌شود. بنابراین، استفاده از ابزارهای مختلف امنیتی برای حفاظت از سیستم‌ها و شبکه‌های کامپیوتری به یک نیاز حیاتی تبدیل شده است. در میان این ابزارها، سیستم‌های تشخیص نفوذ از مؤلفه‌های ضروری دفاع در عمق می‌باشند. یکی از بزرگ‌ترین مشکلات سیستم‌های تشخیص نفوذ، تولید سیلی از هشدارهاست؛ هشدارهایی که اغلب آن‌ها هشدارهای غلط، تکراری، و بی‌اهمیت هستند. در میان رویکردهای مختلف برای حل این مشکل، روش‌های داده‌کاوی از سوی بسیاری از محققان پیشنهاد شده است. با این حال، بسیاری از روش‌های قبلی نتوانسته‌اند مشکلات را به طور کامل حل کنند. به علاوه، اغلب روش‌های پیشین، از مشکلاتی نظیر وابستگی به نیروی انسانی و برون‌خط بودن رنج می‌برند.
در این پژوهش، یک رویکرد برخط برای مدیریت هشدارهای تولیدشده توسط سیستم‌های تشخیص نفوذ پیشنهاد می‌شود. رویکرد پیشنهادی، قابلیت دریافت هشدارهایی از چندین سیستم تشخیص نفوذ را داراست. این رویکرد با استفاده از مجموعه داده‌ی استاندارد DARPA 1999 و مجموعه داده‌ی شبکه‌ی اداره‌ی بنادر و دریانوردی شهید رجایی ارزیابی شده است. ارزیابی‌های انجام شده نشان می‌دهد که راهکار ارائه شده با کاهش حجم هشدارها به میزان ۹۴٫۳۲%، می‌تواند تأثیر بسزایی در مدیریت هشدارها داشته باشد. این رهیافت، به دلیل استفاده از رویکرد تجمعی داده‌کاوی و به‌کارگیری الگوریتم‌های بهینه، می‌تواند متخصص امنیت شبکه را به صورت برخط، از وضعیت شبکه‌ی تحت نظارت، آگاه سازد.


کلمات کلیدی:
سیستم‌های تشخیص نفوذ، داده‌کاوی، دسته‌بندی هشدارها، خوشه‌بندی هشدارها، هشدارهای غلط، الگوریتم برخط
تعداد بازديد : 273
پایان نامه طراحی و ساخت سامانه اندازه گیری دمای چند کاناله با قابلیت های ذخیره سازی، پردازش، نمایش
 پایان نامه طراحی و ساخت سامانه اندازه گیری دمای چند کاناله با قابلیت های ذخیره سازی، پردازش، نمایش
پایان نامه طراحی و ساخت سامانه اندازه گیری دمای چند کاناله با قابلیت های ذخیره سازی، پردازش، نمایش و ارسال از طریق شبکه
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 147 صفحه

چکیده
اندازه   گیری و کنترل دقیق دما در سیستم   های صنعتی و پژوهشی از اهمیت ویژه   ای برخوردار است و کارکرد صحیح برخی ابزارهای صنعتی و آزمایشگاهی فقط در محدوده مکانی مشخص با تعداد کانال کم (حداکثر 8 کانال) امکان پذیر می   باشد. بنابراین تصمیم به ساخت سامانه اندازه-گیری دمای 64 کاناله با اهداف اندازه   گیری با دقت حداکثر 0.25 درجه سانتی   گراد، پراکندگی در فضایی به وسعت حداکثر 900 متر (بسته به نوع کابل متغیر است)، اندازه   گیری 64 کانال در حداکثر زمان 1 ثانیه، نمایش دقیق دما در رایانه و امکان بارگذاری داده   ها را گرفتیم.
این  سامانه از میکروکنترلر قدرتمند ARM7 برای انجام محاسبات لازم و ارتباط بین دو شبکه قدرتمند و معروف TCP/IP و RS485 استفاده کرده و برای اندازه   گیری دما و بسته   بندی آن از میکروکنترلر AVR استفاده می   کند. هر میکروکنترلر AVR در بردهای جانبی، دمای 4 ترموکوپل را اندازه می   گیرد و آن   ها را در قالب خاصی بسته بندی کرده و به صورت همزمان به برنامه رایانه   ای ارسال می   کند، همچنین یک نرم   افزار کامپیوتری قدرتمند برای این سامانه نوشته شده است که کارهای نمایش، ذخیره   سازی، بارگذاری و پردازش   های مختلف را انجام می   دهد. برای ارزیابی دقت و عملکرد، سامانه را در مدت زمان   های طولانی (2 تا 3 روز) روی تست قرار دادیم که نتایج مطلوبی حاصل شد. این سامانه دارای دقت و رنج دمایی مناسبی است، بنابراین می   توان از آن در ساختمان   های صنعتی، گلخانه   ها، مراکز پروش طیور و کارهای پژوهشی استفاده کرد.
این سامانه در حال حاضر برای اندازه   گیری دمای ترموکوپل نوع K طراحی شده است، اما می   توان با کمی تغییر در بردهای جانبی، مقدار هر نوع سنسوری را خواند (داده   های آن را به دیجیتال تبدیل کرد) و آن   ها را در بسته   بندی خاصی که برای داده   ها در نظر گرفته شده به برنامه تحت رایانه ارسال کرد. هم   چنین می   توان در این سامانه با تغییرات جزئی در بردهای جانبی و برنامه کامپیوتری آن را به یک سامانه کنترلی نیز تبدیل کرد.

کلمات کلیدی : ذخیره   سازی دما (Temperature Dataloger)، نمایش دما (Displaying Temperature)، پردازش روی سیگنال دما (Processing on Temperature Signal)، اِترنت (Ethernet)، فیلتر دیجیتال (Digital Filter)
تعداد بازديد : 144
پایان نامه ارشد برق مخابرات: تصویربرداری با امواج میلیمتری در شرایط بد جوی
پایان نامه ارشد برق مخابرات: تصویربرداری با امواج میلیمتری در شرایط بد جوی

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات

عنوان:تصویربرداری با امواج میلیمتری در شرایط بد جوی مانند مه، ابر، طوفان های شن و…

چکیده

تصویربرداری رادیومتری امواج میلیمتری غیرفعال سال های زیادیست که شناخته شده است. تحقیقات انجام شده در دهه های هفتاد و هشتاد به وضوح حسن شبیه سازی با این روش را نشان داده است. طول موج کوتاه امواج میلیمتری به همراه خصوصیات خوب انتشار در جو باعث شده آنها بهترین فرکانس برای تصویربرداری در مه، ابر، دود، طوفان های شن و دیگر شرایط با دید کم باشند. بهترین انتشار در محدوده فرکانس 35 تا 94 گیگاهرتز و 140 تا 220 گیگاهرتز اتفاق می افتد. فایده فرکانس پایین تر انتشار بهتر است در صورتی که فرکانس بالاتر، سیگنال و کیفیت بهتری می دهد. عواملی پیشرفت کامل در سیستم های تصویربرداری را محدود کرده است. مخصوصا محدودیت هایی که به دلیل حساسیت گیرنده و قیمت و بزرگ بودن روزنه دوربین وجود دارد. تکنولوژی امروز می تواند این محدودیت ها را برطرف کرده و سیستم های مختلفی بسازد که برای امور متنوعی مفید باشند. سنسورهای تصویربرداری امواج میلیمتری غیرفعال، تشعشع جسم سیاه که به طور طبیعی از منظره تصویربردای شده منتشر می شود را اندازه می گیرند. مشابه یک دوربین مادون قرمز، یک رادیومتر امواج میلیمتری غیرفعال، یک گیرنده امواج الکترومغناطیسی که البته انرژی الکترومغناطیسی را مانند یک رادار منتقل نمی کند. این مشخصه آخر یکی از فواید مهم سنسورهای تصویربرداری امواج میلیمتری غیرفعال هواپیما در سیستم های تصویری مرکب و یا بهبود یافته می باشد.

مقدمه

تصویربرداری با امواج میلیمتری غیرفعال یک روش ایجاد تصویر به وسیله آشکارسازی غیرفعال از موج میلیمتری که به طور طبیعی از یک منظره منعکس می شود می باشد. این گونه تصویربرداری چندین دهه است که انجام می شود یا حتی بیشتر اگر تصویربرداری رادیومتری از طریق اندازه گیری امواج مایکروویو را نیز به حساب بیاوریم. استفاده از سنسورهای جدید در حوزه امواج میلیمتری، تولید تصویر موج میلیمتری غیرفعال با کیفیت تصاویر نور مرئی را ممکن ساخته است و باعث ایجاد علاقه در این زمینه گردیده است. این علاقه تا اندازه ای به دلیل تمایل به گرفتن عکس در طول روز و شب، هوای صاف یا شرایط با دید کم مانند غبار، مه، ابر، دود یا طوفان های شن و حتی در مواردی که اختفا مهم است، می باشد.

محدوده وسیع تصویربرداری نظامی که از قابلیت تصویربردای در شرایط با دید کم سود خواهد برد، توأم با پوشیده و مخفی ماندن ذاتی آن شامل نظارت، دقت در تشخیص هدف، ناوبری، فرود هواپیما، سوخت گیری در هوای ابری، تجسس و نجات، آشکارسازی فلز در محیط ناوبری و نظارت بندر در مه و به طور مشابه، تعدادی از امور کشوری مانند فرود هواپیمای تجاری در مه، عملکرد هواپیما در مه، مراقبت بندر، کنترل ترافیک بزرگراه در مه و آشکارسازی تسحیلات پنهان شده در فرودگاه ها و دیگر مکان ها نیز از دیگر کاربردهای امواج میلیمتری غیرفعال به شمار می آیند.

امواج میلیمتری غیرفعال می توانند از میان مه، ابر، دود و… عبور کنند. بنابراین می تواند در هر آب و هوایی مورد استفاده قرار گیرد.

همیشه مه و شرایط با دید کم مزاحم هواپیمایی شده است. تصادفات مربوط به مه زیاد است و بلند شدن و فرودهای لغو شده به دلیل مه و شرایط با دید کم ضرر اقتصادی مهمی بر خطوط هوایی و بر پست و هواپیمایی عمومی داشته است. امواج میلیمتری خصوصیات انتشاری خوبی در هوا دارند و وقتی به منظور نشان دادن منظره روبرو بکار می روند، فاصله فضایی مناسبی را تحت پوشش قرار می دهند. دوربین های مرکزی امواج میلیمتری غیرفعال، سنسورهایی هستند که در آینده وسایل مفید و یا راه حلی در تکنولوژی فرود آمدن و بلند شدن هواپیما تحت شرایط بد جوی خواهند بود. آنها می توانند تصویر رادیومتری، مشابه تصاویر نور مرئی به صورت همزمان تا 30 هرتز تولید کنند. گروهی که گسترش و تولید این تکنولوژی چه از نظر سخت افزار و چه از نظر چگونگی عملکرد سیستم را بررسی می کند، به نام TRW شناخته می شود.

یک دوربین موج میلیمتری غیرفعال با پهنای باند زیاد می تواند در هلیکوپتر مورد استفاده قرار گیرد. انتقال اتمسفری در مه و باران در مورد امواج میلیمتری بسیار بیشتر از امواج مادون قرمز و نور مرئی می باشد. این مشخصه باعث می شود که امواج میلیمتری برای تصویربرداری در شرایط بد جوی مورد استفاده قرار گیرند. این روش براساس تصویربرداری مستقل می باشد و می تواند در محیط هایی که برای رادار، پردازش اطلاعات تصویر مشکل است به کار برده شود.

برخلاف سنسورهای طول موج نور مرئی و مادون قرمز، سنسورهای امواج میلیمتری غیرفعال به طول موج های بسیار کوچک حساس می باشند. در نتیجه آنها می توانند، در میان چیزها و اشیایی که نور نمی تواند از آنها عبور کنند و آنها را تار می بیند مانند چرم و الیاف نساجی عبور کند. علاوه بر این، انرژی تشعشع شده از اشیاء در این طول موج ها ده برابر طول موج مادون قرمز می باشد. بنابراین سنسورهای امواج میلیمتری غیرفعال در آشکارسازی اجسام پنهان شده و اشیای پلاستیکی و فلزی و… که احتمالا در فرودگاه، راه آهن یا ایستگاه های اتوبوس، وقایع ورزشی، اجتماعات عمومی یا در امور نظامی و دولتی مخفی و یا قاچاق می شوند مفید باشند.

در اینجا به بررسی مشخصه فرکانسی امواج میلیمتری، نور مرئی و امواج مادون قرمز پرداخته و انتشار این امواج در شرایط بد جوی نظیر غبار، مه، ابر، دود یا طوفان های شن را با یکدیگر مقایسه می کنیم. سپس اصول تصویربرداری توسط امواج میلیمتری و همچنین طرز کار یک دوربین تصویربرداری موج میلیمتری غیرفعال شرح داده می شود. در پایان کاربردهای مختلف و متنوع تصویربرداری با استفاده از امواج میلیمتری و به خصوص مورد استفاده آن در صنعت هواپیمایی بیان می گردد.

تعداد صفحه : 72

تعداد بازديد : 265
یک چارچوب تحمل خطا برای محاسبات پوشیدنی در حوزه محاسبات فراگیر مراقبت های پزشکی
یک چارچوب تحمل خطا برای محاسبات پوشیدنی در حوزه محاسبات فراگیر مراقبت های پزشکی

یک چارچوب تحمل خطا برای محاسبات پوشیدنی در حوزه محاسبات فراگیر مراقبت های پزشکی

 چکیده

خرابی در سیستم­ های با کاربردهای حساس، می­تواند فاجعه ­های جبران­ ناپذیری را رقم بزند. طراحی این دسته از سیستم­ها باید به گونه ­ای باشد که در صورت رخداد خطا، قادر به انجام صحیح وظایف خود باشند، به علاوه تا حد ممکن از بروز خطا جلوگیری شود. از اینرو تحمل­پذیری در برابر خطا برای سیستم­هایی با کاربردهای حساس یک نیاز حیاتی است. کامپیوترهای پوشیدنی نمونه­ای از این سیستم­ها هستند که امروزه به صورت گسترده در کاربردهای حساس از جمله حوزه سلامت مورد استفاده و توجه محققان قرار گرفته ­اند. به عنوان مثال خطای این سیستم­ها برای بیماری که کیلومترها از دکتر خود یا بیمارستان فاصله دارد می­تواند عواقب جبران ­ناپذیری را به همراه داشته باشد. لذا تحمل­پذیری محاسبات پوشیدنی در برابر خطا ضروری است و باید به صورت جدی مورد مطالعه قرار گیرد. در تحقیق حاضر مشخص می­شود که با وجود اهمیت موضوع، در این زمینه تحقیق زیادی صورت نگرفته است. از اینرو با مطالعه­ی کارهای دیگران و بررسی معماری­های موجود، در این تحقیق یک معماری سه لایه­ ای متشکل از محاسبات پوشیدنی، محاسبات سیار و محاسبات ابری ارائه می­شود. عملکرد صحیح سیستم­های استفاده کننده از این معماری، یک چالش است. در این تحقیق به منظور حل چالش ذکر شده، یک چارچوب تحمل خطا برای معماری فوق ارائه می­شود. همچنین، اثبات می­شود که این چارچوب تحمل خطا قابلیت اطمینان را افزایش می­دهد.

 واژه­ های کلیدی: محاسبات ابری، محاسبات سیار، محاسبات پوشیدنی، تحمل­پذیری خطا، گره ارباب، گره بدن، گره سیار

تعداد بازديد : 293
پایان نامه بررسی الگوریتم ژنتیک در شبکه
 پایان نامه بررسی الگوریتم ژنتیک در شبکه
نوع فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 120 صفحه
پروژه حاضر با بهره گیری از روش نگارش (کامپیوتر و فناوری اطلاعات) و استفاده از منابع معتبر، کاملترین و جامع ترین پروژه در ایران می باشد.
چکیده :
امروزه گسترش تکنولوژی بخصوص شبکه های رایانه ای و وابسته شدن هرچه بیشتر مردم به این تکنولوژی بر کسی پوشیده نیست. در کنار آن فعالیت های مخربانه عده ای سودجو جهت آسیب رسانی به اطلاعات دیگران در این حوزه، شکل های جدیدی بخود گرفته و همچنان در موازات پیشرفت تکنولوژی، این فعالیت های مخربانه نیز پیشرفت چشمگیری داشته است. از جمله این فعالیت های مخربانه، حملات متنوع و پیچیده به شبکه های رایانه ای می باشد. از این رو در ادامه به بررسی سیستم های تشخیص نفوذ به شبکه های رایانه ای به عنوان یک ابزار قدرتمند برای تشخیص حملات پرداخته و با بررسی تکنیک های مطرح در حوزه داده کاوی و بخصوص الگوریتم ماشین های بردار پشتیبان ، راهی برای بهبود ضعف های بکارگیری این الگوریتم در سیستم های تشخیص نفوذ مطرح می کنیم.  
الگوریتم ماشین های بردار پشتیبان یک الگوریتم قدرتمند برای دسته بندی داده ها است اما دارای ضعف هایی مثل تنظیم پارامترهای مورد نیازش می باشد. برای حل این چالش مهم از الگوریتم های قدرتمند در حوزه محاسبات تکاملی ازقبیل الگوریتم ژنتیک، الگوریتم رقابت استعماری و الگوریتم ازدحام ذرات استفاده می کنیم. مشکل دیگر الگوریتم های ماشین بردار پشتیبان این است که صرفا برای دسته بندی داده های دو کلاسه طراحی شده اند، در صورتیکه مجموعه داده موجود برای سیستم های تشخیص نفوذ بیشتر از دو کلاس دارند. در نهایت ماشین بردار پشتیبانی ارائه شد که علاوه بر انجام عمل دسته بندی برای داده هایی با بیش از دو کلاس ، پارامترهای مورد نیازش را از طریق الگوریتم های فراابتکاری تنظیم می کند.
کلید واژه:
سیستم تشخیص نفوذ، الگوریتم  فراابتکاری، امنیت شبکه
 
تعداد بازديد : 230
ليست صفحات
تعداد صفحات : 5