دکتر سلیمانی استادیار دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف است.وی مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده و در موضوعات یادگیری ماشین، الگوشناسی، بازیابی و جستجوی اطلاعات، سیستم های هوشمند تحقیق و پژوهش داشته است.

اگر می خواهید در دنیای صفرو یک ها به روز باشید حتما یه سری به درس طراحی سیستم های دیجیتال کم توان دکتر اجلالی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف بزنید.
دکتر علیرضا اجلالی مدرک دکتری خود را از دانشگاه صنعتی شریف گرفته و پس از آن به گروه تحقیقاتی طراحی سیستم های الکترونیکی دانشگاه Southampton پیوستند.
ایشان در سال 1385 به جمع اساتید دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف پیوستند و هم اکنون از یکی از اساتید دانشیار این دانشکده هستند.

بررسی قوانین انجمنی در داده کاوی توزیع شده و ارائه مدلی مبتنی بر سیستمهای چند عامله برای آن
تعداد صفحات :107
امروزه با توجه به گسترش روز افزون اطلاعاتی که بشر با آنها سر و کار دارد، بهرهگیری از روشهایی همچون دادهکاوی برای استخراج دانش و اطلاعات نهفته در دادهها، امری غیرقابل اجتناب میباشد. یکی از مسائلی که امروزه در بحث دادهکاوی مورد توجه قرار گرفته است، بحث توزیعشدگی ذاتی دادهها است. توسعه فناوری شبکههای کامپیوتری و تکنولوژی پایگاه داده توزیع شده، ذخیره سازی توزیع شده و نسل فنی جدیدی از داده کاوی توزیع شده را ترویج داده است. داده کاوی توزیع شده از محاسبات توزیع شده استفاده میکند، و دانش مورد نیاز کاربران را از پایگاه دادههای توزیع شده استخراج میکند. این حوزه چشمانداز کاربردی گستردهای دارد. سه هدف اصلی برای داده کاوی از سیستمهای اطلاعاتی توزیع شده وجود دارد:
1) شناسایی الگوهای مهم محلی در پایگاه دادههای مجزا،
2) ادغام الگوهای محلی و استخراج الگوهای کلی پس از یکپارچه شدن پایگاه دادههای توزیع شده،
3) شناسایی الگوهای رابطهای خاص در مجموعه دادههای مختلف.
با توجه به قابلیتهای عامل و سیستمهای چندعامله و مناسب بودن آنها برای محیطهای توزیع شده به نظر میرسد که بتوان از قابلیتهای آنها برای دادهکاوی در محیطهای توزیع شده بهره برد. در این تحقیق ما قصد داریم تا ضمن بررسی کارهای موجود در زمینه کاربرد عامل و سیستمهای چندعامله در دادهکاوی، بحث کاوش قوانین انجمنی در محیطهای توزیع شده را مورد بررسی قرار دهیم. ما مساله خود را در دو فاز مورد بررسی قرار خواهیم داد. در فاز اول خصوصیتها و قابلیتهای یک عامل و مزایای ترکیب تکنولوژی چند عامله با دادهکاوی توزیع شده مورد بررسی قرار خواهند گرفت، و در فاز دوم یک معماری برای دادهکاوی در محیطهای توزیع شده برپایهی تکنولوژی چند عامله ارائه میدهیم. بطور کلی دستاورد اصلی این تحقیق ارائه یک رویکرد مبتنی بر عامل برای مساله کاوش قوانین انجمنی با استفاده از قابلیتهای هدفگرایی، هوشمندی، یادگیری و استدلال است.

تدوین شاخصها و داشبورد ارزیابی و پیشبینی پیشرفت تحصیلی دانشجویان با شبکهعصبی و درختتصمیمC5
تعداد صفحات :123
چکیده
درک عواملی که منجر به موفقیت یا شکست در امتحانات مسئله ای جالب و چالش برانگیز است.مفاهیم مرتبط، تجزیه و تحلیل عوامل موفقیت در امتحانات، ممکن است به درک و به طور بالقوه به بهبود پیشرفت تحصیلی کمک کند.بنابراین در این پژوهش ضمن مروری کلی بر داده کاوی و ویژگی های اصلی یک داشبورد مدیریتی کارا، سعی بر این است تا یک مطالعه موردی بر روی پایگاه داده های دانشگاه های سراسری و آزاد استان قم صورت گیرد تا پیشرفت تحصیلی دانشجویان پیش بینی گردد.در این پژوهش ابتدا توسط الگوریتم k-means خوشه بندی صورت گرفته است و با استفاده از شاخص ارزیابی SSE ، تعداد خوشه بهینه تعیین گردیده است. بنابراین تعداد خوشه بهینه برای دانشجویان چهار خوشه می باشد و سپس خوشه ها با روش های پیش بینی داده کاوی از جمله شبکه عصبی و درخت تصمیم C5 که از پرکاربردترین و دقیق ترین روش های پیش بینی می باشند، پیش بینی شده اند و درنهایت با استفاده از نتایج این روش ها، شاخص های مناسب یافت شدند و به صورتی روشن در یک داشبورد نمایش داده شدند.

پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی فناوری اطلاعات- تجارت الکترونیک
عنوان:ارائه یک مدل نوین جهت آموزش مهارتهای پولی به افراد ناتوان ذهنی
تعداد صفحات : 76
چکیده:
در این پایان نامه روش های مختلف آموزش مهارت ها ی زندگی به افراد ناتوان ذهنی مورد بررسی قرار کرفته است، در بین آن ها جدید ترین و بهترین روش آموزش استفاده از دخالت های مبتنی بر کامپیوتر می باشد که در تحقیقات جدید بر روی آن تکیه شده است. آموزش مهارت های پولی به افراد ناتوان ذهنی به عنوان یک عامل مهم ایجاد استقلال آن ها مورد توجه بسیاری از محقیق قرار گرفته است. تحقیقات صورت گرفته در زمینه آموزش مهارت های پولی متکی بر مربی بوده است. بخاطر این موضوع برای آموزش حضور مربی چه در مدرسه و یا خانه الزامی می باشد. در پژوهش حاضر برای ارائه مدلی نوین برای آموزش مهارت های پولی به کودکان ایرانی، روش های بررسی شده در تحقیقات پیشین با هم ترکیب شده و با واحد پول ایران منطبق گردیده است و به صورت یک مدل تحت نرم افزار ارائه شده است. با استفاده از دخالت های مبتی بر کامپیوتر نیاز به مربی را کم شده است و کودک قادر به ادامه آموزش در خانه می شود. این مدل ارائه شده برروی 20 نفر از دانش آموزان ناتوان ذهنی مورد آزمون قرار گرفت و نتایج بررسی شده است. تمام شرکت کنندگان مهارت های مورد نظر را در سطح خوبی فرا گرفته اند.
فصل اول
مقدمه:
امروزه با افزایش تحقیقات در تکنولوژی و گسترش روز افزون آن باعث دسترسی آسان به انواع تکنولوژی ها مانند اتومبیل، هواپیما، تلفن، تلویزیون و امروزه کامپیوتر، تلفن همراه با قیمت پایین شده است. ازکامپیوتر در جهت رفع نیازهای تمام افراد جامعه می توان استفاده کرد، حتی برای افرادی که دارای ناتوانی جسمی یا ذهنی هستند. امرزوه از کامپیوتر بعنوان یک ابزار برای آموزش استفاده می شود، که باعث ایجاد مبحث آموزش الکترونیک، به معنی آموزش از طریق ابزار های الکترونیکی متنوع مانند اینترنت، انترانت، اکسترانت، شبکه های ماهواره ای، نوار های صوتی و تصویری می باشد، شده است. از کامپیوتر برای آموزش به افراد ناتوان ذهنی استفاده می شود.
1-1- تعریف ناتوانی ذهنی
سال های متمادی تعریف مورد قبول و استاندارد در مورد ناتوانی های ذهنی، متعلق به ادگاردال[1] بوده است از نظر او برای ارائه یک تعریف درست در این مورد، رعایت پنچ معیار ضرورت دارد:
– عدم قابلیت های اجتماعی که از ناتوانی ذهنی ناشی می شود
– ناتوانی های که جریان رشد را متوقف می سازد
– ناتوانی های ذهنی ای که مانع بلوغ و پیشرف هستند
– ناتوانی های ذهنی ای که ریشه سرشتی دارند
– ناتوانی های ذهنی ای که لزوما غیر قابل درمان هستند
تعریف گروسمن [2] ( انجمن آمریکایی ناتوانی های ذهنی(AAMD) ): ناتوانی ذهنی سطحی از عملکرد هوش عمومی است که میزان آن، دو انحراف معیار از حد متوسط کمتر بوده به طوری که منجر به نقاصی در رفتار سازشی فرد گردیده و در جریان رشد، خود را نشان دهد]1[.
پیاژه[3] روان شناس معروف سوئیسی هوش را نتیجه تاثیر دائمی و متقابل فرد با محیط می داند و معتقد است که اگر این رابطه متقابل به طور متعادل صورت گیرد، موجب توانایی سازگاری با محیط و پیشرفت هوش می شود. کودک در مراحل مختلف رشد، تصاویر ذهنی مختلفی دارد که از تصاویر ساده شروع شده و به تصاویر پیچیده تری می رسد. گذشتن از این مراحل پایین و رسیدن به مراحل بالاتر ، بستگی به رشد هوشی، ساختمان عصبی و بدنی، روابط اجتماعی و تجارب زندگی او دارد ]2[.
اینهلدر[4] (1968) با توجه به نظریه پیاژه طرحی را ارائه کرد که در آن افراد ناتوان ذهنی به طور مرحله ای دسته بندی شده اند. به طور مثال توقف در مرحله حسی و حرکتی باعث ناتوانی ذهنی عمیق(حمایت پذیر)، توقف در مرحله پیش عملیاتی باعث ناتوانی ذهنی شدید (تربیت پذیر) و توقف در مرحله عملیاتی باعث ناتوانی ذهنی خفیف (آموزش پذیر) می شود]2[.
ناتوانی ذهنی، پدیده پیچیده ای است که عقاید اولیه در مورد آن در حال تغییر است. تفکر اصلی که امروزه در جریان است، به عنوان یک حالت، سطح عملکرد فعلی فرد را در بر می گیرد. انجمن آمریکایی ناتوانی ذهنی (AAMD) در سال 2002 تعریف زیر را از ناتوانی ذهنی ارائه می کند، ناتوانی ذهنی، یک نوع ناتوانی است که با محدودیت های عمده در عملکرد ذهنی و رفتار سازشی همراه می باشد به گونه ای که در مهارت های مفهومی، اجتماعی و عملی، آشکار و مشخص می شود. این ناتوانی بایستی قبل از سن هجده سالگی شروع شده باشد. مهارت های سازشی ذکر شده عبارتند از: ارتباطات، مهارت های خود یاری، گذراندن زندگی روزمره، مهارت های اجتماعی، حفظ سلامت و امنیت، استفاده از اوقات فراغت، یادگیری آموزش مسائل کاربردی( مثل شمارش پول، شناخت فصل ها، خواندن ساعت)، کار کردن، توانایی اداره کردن خود و استفاده از وسایل نقله عمومی می باشد]3[.
2-1 عوامل موثر بر ایجاد ناتوانی ذهنی
نقص در هوش و رفتارهای سازشی به علت عوامل گوناگون می باشد که می توان آن ها را تحت دو علت عمده ارگانیکی و محیطی تقسیم بندی نمود. علت ارگانیکی شامل مشکلات ارگانیکی قبل، هنگام و بعد از تولد کودک شامل داروها، عفونت و وراثت (ژنتیک) می باشد. علل محیطی شامل مسمومیت، سوء تغذیه، نامناسب بودن مراقبت های بهداشتی و محدودیت محیطی است]4[.
3-1 طبقه بندی ناتوانی های ذهنی
ناتوانی ذهنی طیف وسیعی از ویژگی ها و سطوح را در بر می گیرد. از این رو برای طبقه بندی افراد ناتوان ذهنی، نظام های طبقه بندی متعددی توسعه یافته است. از آن جمله می توان به طبقه بندی روانشناسان، پزشکان، روانپزشکان و متخصصان آموزش و پرورش( طبقه آموزشی) اشاره نمود. در این طبقه بندی روانشناسان کودکان ناتوان ذهنی را بر اساس شدت ناتوانی بر چهار گروه خفیف[5]، متوسط[6]، شدید[7]، عمیق[8] تقسیم بندی می شوند. از نظر پزشکی افراد ناتوان ذهنی بر اساس علت شناسی به دو دسته همده ناتوانی ذهنی ارثی و محیطی تفکیک می شوند. بالاخره در طبقه بندی آموزشی به سه دسته آموزش پذیر[9]، تربیت پذیر[10]، حمایت پذیر[11] طبقه بندی می شوند]3[.
[1] Doll
[2] Grossman
[3] Piajet
[4] Inhelder
[5] Mild
[6] Moderate
[7] Severe
[8] Profound
[9] Educable
[10] Trainable
[11] Custodial

- شرح کامل درس مطابق با سر فصل ها و منابع دانشگاه پیام نور - حل مثال های متعدد - حل تمارین مهم کتاب و حل نمونه سوالات خارج از کتاب - آموزش حرفه ای با بهره گیری از اساتید برتر - دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 15 درصد تخفیف پرداخت آنلاین

یکی از اهداف اصلی تعیین شده برای فارغ التحصیلان رشته مهندسی کامپیوتر، تسلط به مراحل توسعه سیستمهای نرم افزاری بزرگ و پیچیده می باشد. به همین دلیل، دروس طراحی سیستمهای شئ گرا، مهندسی نرم افزار 1 (در سرفصل جدید بنام تحلیل و طراحی سیستم)، پایگاه داده ها و مهندسی نرم افزار 2 (در سرفصل جدید بنام مهندسی نرم افزار) و چند درس مرتبط دیگر در این رشته قرار داده شده اند. مهندسی نرم افزار 2 به عنوان آخرین درس از این سری دروس می باشد. این درس علاوه بر مفاهیم تکمیلی دروس قبل، شامل مفاهیم پیشرفته ای مانند تحلیل و طراحی ماژولهای پیچیده و تکنیکهای پیشرفته معماری نرم افزار نیز می باشد. درس مهندسی نرم افزار 2 به دو روش تئوری و کاربردی (Practical) تدریس می شود. در روش تئوری بیشتر روی مفاهیم و سرفصلهای تئوری تمرکز می کنند. ولی در روشهای کاربردی تمرکز روی مراحل تحلیل، طراحی و معماری نرم افزار و ماژولهای آن می باشد. فیلم های پیش رو، تدریس به روش کاربردی می باشد. در ضمن برای درک بهتر این درس، پیش نیازهای درس که در جلسه دوم شرح داده شده اند، خیلی مهم می باشند.
غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی، تحصیل خود را در مقاطع کارشناسی در دانشگاه شهید باهنر کرمان و کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به انجام رسانده است. از سال 1384 تا کنون در زمینه توسعه سیستمهای نرم افزارهای سازمانی و ERP فعال بوده است و هم اکنون به عنوان تحلیل گر، طراح و معمار نرم افزار سیستمهای ERP مشغول به کار است و از سال 1387 به عضویت هیئت علمی دانشگاه بناب درآمده است.
وب سایت شخصی: gclass.co
