loading...
دانلود سرای دانشجویی

 

“M.Sc” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل

عنوان : ارائه الگوریتم کنترل ترافیک در تصاویر ویدئویی دیجیتال با استفاده از سیستم های نرو  فازی

تعداد صفحات : 122

 

چکیده:

دراین پایان نامه یک تکنیک موثر بر مبنای سیستم های عصبی – فازی برای کنترل چراغ های راهنمایی و بر اساس پردازش هوشمند تصاویر ترافیکی دریافتی از دوربین های نصب شده در یک تقاطع ایزوله، ارائه شده است. هدف از کنترل ترافیک در خیابان های منتهی به یک تقاطع ایزوله آن است که در یک بازه زمانی مشخص، از ایجاد اشباع در هریک از بازوها جلوگیری کرده و همچنین بتوان زمان انتظار وسایل نقلیه در پشت چراغ قرمز را به حداقل رساند ت ا نهایتا ترافیکی روان و مطلوب، همراه با ایمنی در سطح تقاطع ایجاد گردد. به این منظور قوانین فازی مدل کننده تقاطع ایزوله که ساختار کنترلر فازی را تشکیل داده اند، بر مبنای درجه اشباع که نشان دهنده میزان تقاضا به ظرفیت هریک از ورودی های تقاطع میباشد، طراحی شده اند. اساس کار، بر استفاده از شبکه عصبی RBF، به همراه یک روش پیشنهادی آموزش مبتنی بر فازی خواهد بود. در الگوریتم یادگیری FHLA، علاوه بر تعیین وزنهای ارتباطی بین لایه مخفی و خروجی، پارامترهای لایه RBF شامل تعداد نرون، مرکز نرون و عرض آن نیز در طول فرایند آموزش تعیین می گردند. مقادیر اولیه پارامترها با استفاده از منطق فازی و روشهای خوشه یابی فازی و به کمک تکنیک FCM به دست می آیند. همچنین از میزان تعلق هر الگوی ورودی به خوشه ها و فاصله الگو تا مرکز هر خوشه جهت محاسبه میزان عدم شباهت استفاده شده وسپس این فاصله مینیمم می گردد. برای تعیین مقادیر نهایی پارامترها و وزنهای ارتباطی، از ترکیب روشهای LLS و گرادیان به عنوان روش بهینه سازی استفاده می شود. نتایج شبیه سازی بر روی بانک اطلاعاتی موجود و مقایسه نتایج کاربرد این الگوریتم با سایر روشهای کلاسیک که در کنترل تقاطع های ایزوله معمول هستند، نشان دهنده میزان قابلیت این تکنیک می باشد.

مقدمه:

امروزه با افزایش سریع کلان شهرها و افزایش تعداد خودروها، اهمیت داشتن مدیریت ترافیک موثر و کارآمد بر کسی پوشیده نیست. تاکنون روشهای کنترل ترافیک بیشتر مبتنی بر روشهای کنترلی کلاسیک بوده است که با مسائلی همچون سطح پایین هوشمندی در مواجه با شرایط پیچیده ترافیکی و عدم مدلسازی مناسب، مواجه می باشند. در این پایان نامه سعی برآن است که ب ا به کارگیری تکنیک آموزشی FHLA که بر مبنای شبکه های عصبی RBF و روش خوشه یابی فازی عمل می نماید، نوعی کنترل هوشمند برای تنظیم پارامترهای یک تقاطع ایزوله ارائه شود، به طوری که در نهایت به کاهش تاخیر وسایل نقلیه در عبور از تقاطع و جلوگیری از ایجاد اشباع در هر یک از ورودی های تقاطع منتهی گردد. به این منظور برای جمع آوری اطلاعات آماری از سطح تقاطع، برای ارزیابی وضعیت ترافیکی در هر لحظه، از روشهای پردازش تصاویر حاصل از دوربینهای نصب شده در تقاطع ایزوله، استفاده شده است. در این پایان نامه و در فصل اول کلیاتی راجع به روشهای مختلف کنترل ترافیک، و تحقیقات صورت گرفته در این زمینه ارئه شده است. در فصل دوم به معرفی نظریه جریان کنترل ترافیک و روابط حاکم بر آن پرداخته شده است. فصل سوم به معرفی مختصری از اصول کنترل فازی و برخی از روشهای آموزشی شبکه های عصبی و معرفی کنترل کننده های نرو- فازی اختصاص دارد. در فصل چهارم، ارائه الگوریتم پیشنهادی FHLA و روش پیاده سازی آن صورت می پذیرد و در فصل پنجم به بررسی روشهای استخراج اطلاعات آماری ترافیک از تصاویر ویدئویی پرداخته می شود. در فصل ششم کنترلر نرو – فازی طراحی و پس از شبیه سازی های لازم در محیط برنامه نویسی MATLAB، تاثیر به کارگیری کنترل کننده هوشمند با استفاده از تکنیک FHLA و به کارگیری نوعی کنترل کلاسیک پیش زمان بندی شده، بر میزان سطح تاخیر و سطح اشباع ورودی های تقاطع بررسی و مقایسه شده است.فصل هفتم نیز به ارائه نتیجه گیری وچند پیشنهاد اختصاص دارد.

فصل اول: کلیات

1-1) هدف

امروزه با افزایش سریع کلان شهرها، افزایش تعداد خودروها، افزایش بهای سوخت، مساله محیط زیست، استفاده مفید از ظرفیت جاده های موجود و…، اهمیت داشتن مدیریت ترافیک موثر و کارآمد بر کسی پوشیده نیست.

در گذشته طراحان ترافیک تنها به نحوه حرکت وسایل نقلیه، به طوری که در تقاطع ها تصادفی رخ ندهد، به عنوان مساله اصلی در مدیریت ترافیک توجه داشتند. امروزه مسائل عمده دیگری نیز مورد توجه میباشد که از جمله میتوان به کاهش تاخیر، کاهش توقفات، کاهش مصرف سوخت، کاهش طول صف های پشت چراغ قرمز، حذف اثرات نویز، افزایش توجه به مسائل عابران پیاده و حرکت وسایل نقلیه سنگین، اشاره نمود. تاکنون روشهای کنترل ترافیک بیشتر مبتنی بر روشهای کنترلی کلاسیک بوده است. در این روش ها با استفاده از روشهای آماری و منحنی های به دست آمده تجربی و نهایتا با تخمین برخی از متغیرهای موثر بر ترافیک سعی بر آن است که پارامترهای مورد نظر درآن سطح خاص کنترلی ، به گونه ای مطلوب تنظیم شود.

تاکنون در جهت رفع این نیاز سیستم های کنترل ترافیک متعددی توسط مراکز حمل و نقل کشورهای مختلف توسعه یافته اند که تا حدی پاسخگوی نیازهای موجود بوده است. البته این حد پاسخگویی سیستم های کلاسیک در ازای پیچیدگی های بالای ساختار (شامل بخشهای کنترل، مخابرات و کامپیوتر) و هچنین حجم بالای هزینه های پیاده سازی، (به علت تجهیزات به کار رفته) و نگهداری به دست آمده اند. از دیدگاه کنترلی، سیستمهای کلاسیک موجود از الگوریتمهای مختلف برنامه ریزی ریاضی (از جمله الگوریتم های برنامه ریزی خطی صحیح و الگوریتم های برنامه ریزی دینامیکی) استفاده میکنند که خود معمولا مشکلات متعددی مانند حجم بالای محاسباتی و مشکل پیاده سازی را به دنبال دارند. همچنین از جمله نواقص مطرح شده در کنترل سنتی ترافیک میتوان به مسائلی همچون برخورداری از سطح پایین هوشمندی در مواجه با شرایط پیچیده ترافیکی، عدم مدلسازی مناسب و واقع بینانه از ابهامات موجود در بحث کنترل ترافیک (تعیین پارامترها و مدل سازی رفتار رانندگان و عابران پیاده)، عدم وجود ویژگی خود سازماندهی، در طراحی استراتژیهای ترافیک، غیر قابل پیش بینی بودن شرایط ترافیکی حتی برای چند لحظه آینده و عدم دسترسی به جزئیات ایجاد شده مانند تعیین نوع خودرو و یا تغییرات سرعت آنها، اشاره نمود.

تعداد صفحه : 122

 

تعریف ویروس

به برنامه‌های رایانه‌ای که به منظور تخریب ویا سوءاستفاده از ساختار یک رایانه نوشته شود،ویروس رایانه‌ای می‌گویند. ویروس رایانه‌ای عبارتی است برای یک برنامه ناخواسته مخرب که می‌تواند روی رایانه‌هامنتشرواجراگردد.

.معمولاًویروس‌هاتوسط برنامه‌نویسان برای مقاصد گوناگون نوشته می‌شوند. اهدافی چون شهرت،انتقام، ایجاد خسارت و یا اهداف اقتصادی می‌توانند باعث ایجاد انگیزه در نوشتن ویروس کامپیوتری شوند. برخی از ویروس‌ها بسیار مخرب هستند و برخی تنها جنبه تبلیغاتی دارند.

علت نامگذاری این برنامه‌ها به ویروس به دلیل شباهت نحوه فعالیت آنها با ویروس‌ها در دنیای حقیقی است. ویروس رایانه‌ای را می‌توان برنامه‌ای تعریف نمود که می‌توان خودش را با استفاده از یک میزبان تکثیر نماید. بنابراین تعریف اگر برنامه‌ای وجود داشته باشد که دارای آثار تخریبی باشد ولی امکان تکثیر نداشته باشد،نمی‌توان آن را ویروس نامید.

معمولاً کاربران کامپیوتر به ویژه آنهایی که اطلاعات تخصصی کمتری درباره کامپیوتر دارند،ویروس‌ها را برنامه‌هایی هوشمندوخطرناک می‌دانند که خود به خود اجرا و تکثیر شده و آثار تخریبی زیادی دارند که باعث از دست رفتن اطلاعات و گاه خراب شدن کامپیوتر می‌گردند در حالی که طبق آمار تنها پنج درصد ویروس‌ها دارای آثار تخریبی بوده وبقیه صرفاً تکثیر می‌شوند. بنابراین ویروس‌های رایانه‌ای از جنس برنامه‌های معمولی هستند که توسط ویروس‌نویسان نوشته شده و سپس به طور ناگهانی توسط یک فایل اجرایی و یا جا گرفتن در ناحیه سیستمی دیسک،فایل‌ها و یا کامپیوتر‌های دیگر را آلوده می‌کنند. در این حال پس از اجرای فایل آلوده به ویروس و یا دسترسی به یک دیسک آلوده توسط کاربر دوم، ویروس به صورت مخفی از نسخه‌ای خودش را تولید کرده و به برنامه‌ های دیگر می‌چسباند و به این ترتیب داستان زندگی ویروس آغاز می‌شودوهر یک از برنامه‌ها و یا دیسک‌های حاوی ویروس، پس ازانتقال به کامپیوتر‌های دیگر باعث تکثیر نسخه‌هایی از ویروس وآلوده شدن دیگر فایل‌ها و دیسک‌ها می‌شوند.

بنابراین پس از اندک زمانی در کامپیوتر‌های موجود در یک کشور و یا حتی در سراسر دنیا منتشر می‌شوند.از آنجا که ویروس‌ها به طور مخفیانه عمل می‌کنند، تا زمانی که کشف نشده وامکان پاکسازی آنها فراهم نگردیده باشد، برنامه‌های بسیاری را آلوده می‌کنند و از این رو یافتن سازنده و یا منشأ اصلی ویروس مشکل است.

ویروس‌ها هر روز در اینترنت، بیشتروبیشتر می‌شوند. ولی تعداد شرکت‌های آنتی ویروس ثابت است. پس ما باید برای حفاظت از سیستم خود دست به کار شویم. دراین سلسله مقالات سعی داریم که نحوه مقابله با ویروس‌هاوهمین طور بیوگرافی ویروس‌هاونحوه مقابله با هر ویروس را آموزش بدهیم.

از نظر مردم عادی به برنامه‌ای که در سیستم عامل اختلالات ایجاد کندویروس است ولی باید بدانید که خود ویروس‌ها بنا به کارها و امکاناتی که دارند تقسیم‌بندی می‌شوند.ویروس‌ها مثل سایر برنامه‌ها هستند.کسانیکه ویروس رامی‌نویسندهم ازهمین برنامه‌های عادی برنامه‌نویسی استفاده می‌کند.این برنامه‌ها دقیقاً مثل چاقو می‌ماند که هم می‌شود استفاده درست کرد هم نادرست.

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.Sc”  مهندسی عمران – سازه هیدرولیکی

عنوان :بررسی رسوب در مخازن سدهای انحرافی

تعداد صفحات :100

چکیده :
همانطور که می دانیم رسوبگذاری در مخازن پدیده ایست اجتناب ناپذیر که بسته به مقدار تولید رسوب در حوضه و نحوه پخش آن موجب کاهش عمر مفید سدها و تاسیسات وابسته به آن می شود.در نتیجه تخمین رسوبات وارده چه در مخزن و چه در رودخانه امری ضـروری اسـت . از طرفـی مـدیریت بهره برداری از سد و همچنین روشهای تخلیه رسوب و وجود سازه های تخلیه مناسب بعد از جمع شـدن رسوبات نقش مهمی را در کمتر شدن رسوبات ورودی به مخزن سد ایفا می کنند .

مقدمه :
 موضــوع رســوبگذاری از مهمتــرین موضــوعات قابــل بحــث و مطــرح در بررســی مخــازن ســدها می باشد که دقیقا در طراحی هر پروژه آبی بایستی از نظر رعایـت نکـات ایمنـی در تمـامی بـر آوردهـا و محاسبات دخیل داده شود که اگر متناسب با شرایط منطقه در نظر گرفته شود آنچنان خسارت نـامطلوب نخواهد داشت در غیر اینصورت چه بسا معضلاتش در زمان بهره برداری پروژه آبی به ارمغان می آورد کـه قابل جبران نمی باشد. بعنوان مثال در مورد محاسبه عمر مفید سد دچار مشکل خواهیم شـد کـه نهایتـاً ازصرفه اقتصادی پروژه خواهد کاست. پس پدیده رسوب و شناخت عوامل و مشخصه های آن در طراحـی دقیقاً باید ملاک عمل قرار گیرد.

مقدمه
 تمام رسوباتی که بوسیله آب و باد حمل می گردند و نیز تمام رسوبات موجـود در دشـتها در اثر پدیده هوازدگی سنگها و صخره ها بوجود آمده اند . هوازدگی عملـی اسـت کـه طـی آن سـنگها ، سخت شکسته و فرسوده می شوند . اندازه ، ترکیب معدنی ، چگـالی و فـاکتور هـای دیگـری چـون بافت رسوبات ، به طبیعت سنگ اصلی بستگی دارد .
 فرایند هوازدگی به سه بخش هوازدگی شیمیایی ، مکانیکی و ارگانیکی تقسیم می گردد .
 عوامل موثر در هوازدگی شیمیایی عبارتند از : اکسیژن ، دی اکسید کربن و بخـار آب کـه در هوا موجود می باشد . در حالتهای خاص اسید کربنیک نیز روی سنگهای گرانیت ، آبیـت ، بیوتیـت و … مؤثرمی باشد .
 عوامل مکانیکی نیز سنگهای اصلی را به قطعات کوچکتر تبدیل می کنند که شامل یخ زدگی آب ، انبساط ناشی از تغییرات شیمیایی و انبساط و انقبـاض حاصـل از تغییـرات ناگهـانی حـرارت در طول شبانه روز می باشد.
 عوامل هوازدگی ارگانیکی شـامل میکـرو ارگانیزمهـای خـاک و ریـشه و تنـه هـای درختـان می باشد که سبب خرد کردن سنگها می شود.
 وقتی سنگی متلاشی گردید ، مواد بوسیله رودخانه ، باد و یا یخچالها از نقطـه ای بـه نقطـه دیگر حمل و انباشته می گردد . موادی که بوسیله رود خانه ها حمل و انباشته می شود مواد آبرفتـی و موادی که به وسیله باد جابجا و انباشته می گردد لس و چنانچه به وسیله یخچالها منتقل و انباشته گردد رسوبات یخچالی نامیده می شوند .
 مواد آبرفتی حمل شده بستگی به اندازه ذرات ، دبی جریان ، شیب کف و خـصوصیات حـوزه آبریز دارد . وقتی که دبی جریان و یا شیب رودخانه کم شود ، رودخانه قادر به حمل موادی کـه قـبلا برداشته است نمی باشد و در نتیجه مواد اضافی ته نشین و در بستر رودخانه انباشته و باعـث ایجـاد تغییراتی در بستر رود مانند تشکیل و ایجاد مناطق سیل گیر ، دلتا و جزایر و … می شوند .
2-1- خصوصیات یک ذره رسوب منفرد  جهت بررسی مسائل مربوط به حرکت رسوب علاوه بر بررسی خواص کلی رسوب لازم اسـت خصوصیات هر ذره به طور مجزا نیز مورد بررسی قرار گیرد . خواصی از ذره عبارتند از : اندازه ، شـکل جرم مخصوص ، وزن مخصوص ، زاویه ایستایی و سرعت سقوط ذره .

تعداد صفحه :100


جزوه فوق در 66 صفحه شامل

مالیات بر درآمد حقوق

مالیات بر درآمد اتفاقی

مالیات حق الوکاله

مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی

مالیات بر درآمد وسائط نقلیه

مالیات بر درآمد کشاورزی

مجموعه سوالات چهارگزینه ای به همراه پاسخ

مجموعه سوالات تشریحی به همراه پاسخ

بررسی چند مورد اختلاف مالیاتی با استناد به قوانین مالیات های مستقیم

منبع سوالات ارائه شده در جزوه : آزمونهای کارشناسی زسمی دادگستری و آزمون های استخدامی سازمان امور مالیاتی کشور

که توسط جناب آقای کامران فقیهی برای قرار دادن در سایت به منظور استفاده دانشجویان ارسال شده است

مدیریت سایت از ایشان کمال تشکر را دارد

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

چکیده:

مرحله نخست در تحلیل تصویر، بخش بندی است. با عمل بخش بندی، تصویر به قسمت های تشکیل دهنده اش تقسیم می شود. میزان بخش بندی، به موضوع مورد نظر بستگی دارد. یعنی وقتی اشیای مورد علاقه کاربر مورد نظر از هم جدا شده باشند، باید بخش بندی متوقف شود. الگوریتم های بخش بندی تصاویر تک رنگ، معمولا مبتنی بر یکی از دو خاصیت اصلی سطوح خاکستری یعنی ناپیوستگی یا شباهت هستند. در دسته اول، تصویر براساس تغییرات سریع سطح خاکستری بخش بندی می شود. موضوعات اصلی در این دسته آشکارسازی نقاط منفرد، خطوط و لبه های تصویر است. روش های اصلی در دسته دوم مبتنی بر آستانه گیری، رشد ناحیه و تقسیم و ادغام ناحیه هستند. پس یکی از مباحث مهمی که در راستای پردازی تصویر مطرح است لبه یابی است. آشکارسازی لبه متداول تری راه برای آشکار سازی ناپیوستگی های معنادار در سطح خاکستری تصویر است. لبه مرز بین نواحی با خواص نسبتا متفاوت سطح خاکستری است. از آنجا که عملگرهای مشتق بیانگر تغییرات هستند، لذا در آشکارسازی لبه در تصاویر که بیانگر تغییرات سطح خاکستری هستند از این عملگرها استفاده می شود. در عمل، عمومی ترین راه برای جستجوی ناپیوستگی ها پیمایش کامل تصویر با یک نقاب است.

مقدمه:

روش های ارتقا و بازیابی تصویر برای پردازش تصویر آسیب دیده غیرقابل بازیافت یا تصاویر آزمایش هایی که تکرار آن ها بسیار پرهزینه است به کار می روند. در باستان شناسی نیز روش های پردازش تصویر برای بازیابی عکس های مات شده ای که تنها باقی مانده آثار هنری نادر هستند مورد استفاده قرار می گیرند. در فیزیک و زمینه های مرتبط فنون رایانه ای بارها تصاویر آزمایش های مربوط به موضوعاتی نظیر پلاسماهای پرانرژی و تصاویر ریزبینی الکترونی را ارتقا داده اند. کاربردهای موفق دیگری از پردازش تصویر را نیز می توان در نجوم، زیست شناسی، پزشکی هسته ای، اجرای قانون، دفاع و صنعت بیان کرد. در این گزارش به موضوع ارتقاگر لبه بر مبنای شبکه های عصبی، برخی روش های ارتقای لبه و معرفی آن ها برای آشنایی بیشتر با این مبحث پردازش تصاویر و توصیف کوتاهی از این روش ها و در مورد یکی از روش های معرفی شده ارتقای لبه و پیاده سازی آن و گرفتن تصاویر خروجی بحث می کنیم. در همه فصل ها، هدف ارتقای لبه در تصاویر سیاه سفید و برجسته کردن لبه های تصویر برای واضح تر شدن آن ها در کاربردهای خاص است.

فصل اول:

کلیات

1-1) کاربردها

وسعت کاربردهای پردازش تصویر در طی سالیان اخیر، ضرورت فراگیری جامع چنین مبحثی را برای دانشجویان رشته های برق و رایانه و حتی سایر رشته های مهندسی چون مکانیک و مواد، به طور جدی مطرح کرده است. پردازش تصویر رقمی دانش جدیدی است که سابقه آن به پس از اختراع رایانه های رقمی باز می گردد. با این حال این علم نوپا در چند دهه اخیر از هر دو جنبه نظری و عملی پیشرفت های چشم گیری داشته است. سرعت این پیشرفت به اندازه ای بوده است که هم اکنون و پس از این مدت نسبتا کوتاه، به راحتی می توان ردپای پردازش تصویر رقمی را در بسیاری از علوم و صنایع مشاهده کرد. در اشاره به برخی از کاربردهای آن می توان به کاربردهای عکاسی مانند ارتقا و بازسازی تصاویر قدیمی و… کاربردهای پزشکی مانند تولید تصاویر MRI و CT-Scan و کاربردهای امنیتی مانند تشخیص اثر انگشت و تشخیص چهره، کاربردهای نظامی مانند رهگیری اهداف متحرک، کاربردهای سنجش از راه دور مانند ارتقا و تحلیل تصاویر هوایی و ماهواره ای که در کاربردهای نقشه برداری، کشاورزی، هواشناسی و موارد دیگر مفید هستند، کاربردهای صنعتی مانند تفکیک محصولات مختلف براساس شکل یا اندازه و آشکار سازی شکستگی های موجود در محصولات، کاربردهای فشرده سازی تصویر مانند ذخیره سازی و ارسال تصاویر با کیفیت بالا اشاره کرد. وسعت کاربردهای آن و ارتباط آن با دیگر مباحث اساسی علمی به گونه ای است که در سال های اخیر مقالات متعددی در مورد پردازش تصویر، ارتقای تصویر و لبه و… با استفاده از شبکه های عصبی، شکل شناسی، روش فازی و… به چشم می خورد.

تعداد صفحات: 106

سیستم هزینه یابی هدف

عنوان مقاله  :  بکارگیری سیستم هزینه یابی هدف در صنعت بتن

قالب بندی :  Word

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : در دنیای تجارت امروز، رقابت با گسترش روزافزونی همراه است. این حقیقت باعث می شود رضایت مشتری و تولید محصول با در نظر گرفتن خواسته های او از مهمترین استراتژیهای یک سازمان به ویژه سازمان تولیدی باشد. تکنیکهای پیشرفته مدیریت هزینه در شرکتهای تولیدی، این امکان را به تولید کننده می دهد تا بتواند با وجود رقابت همه جانبه، به حیات و دوام خود ادامه دهد. از مهمترین این تکنیک ها، سیستم هزینه یابی هدف است. این سیستم تاکید خاصی بر مهندسی ارزش، طراحی محصول و رضایت مشتری دارد و هدف آن تعیین بهای تمام شده محصولات قبل از تولید است. تا کنون تحقیقات بسیاری در رابطه با کاربرد این روش در ایران انجام شده است. بیشتر این تحقیقات با این نتیجه و مضمون منتشر گردیده است که: بکارگیری این روش به دلایلی همچون عدم توجه به مهندسی ارزش و مشتری مداری، عدم وجود رقابت و دیگر موانع دشوار است. تحقیق حاضر به بررسی کاربرد این سیستم در ۱۰ شرکت تولید بتن آماده اهواز طی سالهای ۱۳۸۹ لغایت ۱۳۹۲ انجام یافته است. روش گردآوری اطلاعات این تحقیق پرسشنامه ای است. نتیجه بررسی نشان می دهد این شرکت ها در این راه موفق بوده و  می توان با الگوبرداری از این شرکت های هر چند کوچک اما موفق، مقدمات بکارگیری این سیستم را در صنایع ایران فراهم نمود.

پس از گسترش  ارتباطات اینترنتی با توجه به آماده بودن بستر ارتباطی استفاده از اینترنت جهت انتقال صدا و در نتیجه مکالمه و کنفرانس های اینترنتی مورد توجه قرار گرفت . به دلیل طبیعت نامطمئن پروتکل گم شدن بسته های اطلاعاتی صدا در هنگام انتقال امری غیر قابل اجتباب می باشد .در نتیجه ارائه روش های کاربردی جهت بهبود کیفیت صدا ازاهمیت صدا از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در این مقاله به بررسی و مقایسه روش های   مختلف بازیابی بسته های مفقود شده در انتقال صدا از طریق اینترنت می پردازیم .

مقدمه :

در سه دهه اخیر شاهد دو فرضیه اساسی تکنولوژیکی در علوم ارتباطات بوده ایم . اولین آنها براساس نمایش دیجیتال رقمی سیگنال صدا است که مبنایی برای پردازش ها ذخیره و انتقال بیشتر و موثر تر آنها گردیده است .

دومین فرضیه گسترش و پیشرفت شبکه های packet -switched  است که با ایده اتصال جزایر کوچک تجربی آغاز گردیده و به اتصالات بین المللی امروزی که به عنوان اینترنت می شناسیم منتهی گردیده است . هردو تکنولوژی به واسطه تحقیقات و آزمایشات بر روی packet  voice از دهه 1970 میلادی به هم نزدیک گردیدند .

تعداد صفحه :57

 

  • تعداد صفحات: ۵۱
  • فرمت: کتاب PDF
  • زبان: فارسی

پردازش تصویر امروزه بیشتر به موضوع پردازش تصویر دیجیتال گفته می شود. این علم شاخه ای از دانش رایانه ای است که با پردازش سیگنال دیجیتال که نماینده تصاویر برداشته شده با دوربین دیجیتال یا پویش شده توسط پویش گر هستند سرو کار دارد.
پردازش تصویر دارای دو شاخه عمده بهبود تصاویر و بینایی ماشین است. بهبود تصاویر در بر گیرنده روش هایی چون استفاده از فیلتر محو کننده و افزایش تضاد برای بهتر کردن کیفیت دیداری تصاویر و اطمینان از نمایش درست آنها در محیط مقصد (مانند چاپگر یا نمایشگر رایانه) است، در حالی که بینایی ماشین به روش هایی می پردازد که به کمک آنها می توان معنی و محتوای تصاویر را درک کرد تا از آنها دز کارهایی چون رباتیک و محور تصاویر استفاده شود.

توضیحات

این کتاب درباره موضوع فیزیولوژی ورزشی بوده و به صورت دو زبانه انگلیسی - فارسی می باشد.

فیزیولوژی ورزش به جهار بخش فراگیر تقسیم می شود: آمادگی جسمانی - فیزیولوژی ماهیچه ها - فیزیولوژی گردش خون - فیزیولوژی تنفس .....

  • نویسنده: محمد آذروش
  • موضوع: آموزش زبان
  • تعداد صفحات: ۲۰
  • فرمت: کتاب PDF
  • زبان: فارسی

جلوبندی و عقب بندی کامپایلر:بخشی ار کامپایلر که وظیفه ترجمه برنامه مبداء به برنامه زبان میانی را بر عهده دارد را جلوبندی گویندو بخشی از کامپایلر که وظیفه ترجمه برنامه زبان میانی به زبان مقصد را برعهده دارد عقب بندی گویند.از جمله مزایای عقب بندی و جلو بندی می توان به سادگی طراحی-استقلال جلو بندی از زبان مقصد-استقلال عقب بندی از زبان مبدا<-کاهش پیچیدگی-افزایش قابلیت استفاده مجدد-افزایش سرعت تولید کامپایلر برای سخت افزار جدید و زبان جدید نام برد.

مراحل کامپایلر شش مرحله می باشد

تحلیل لغوی

تحلیل نحوی

تحلیل معنایی تولید کد میانی

بهینه سازی کد

تولید کد نهایی

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 2926
  • آی پی امروز : 98
  • آی پی دیروز : 176
  • بازدید امروز : 1,257
  • باردید دیروز : 832
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 24
  • بازدید هفته : 5,120
  • بازدید ماه : 1,257
  • بازدید سال : 115,170
  • بازدید کلی : 8,293,864
  • کدهای اختصاصی