loading...
دانلود سرای دانشجویی
پایان نامه یک روش بهینه‌سازی پارامترهای پایدارسازهای سیستم قدرت تک ماشینه با استفاده از الگوریتم اصلاح شده جستجوی هارمونی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 87 صفحه
چكيده
    پایدارساز سیستم قدرت  به منظور بهبود میرایی سیسم قدرت در حین اغتشاشات فرکانس پایین به سیستم تحریک افزوده می‌شود. برای سیستم‌های قدرت با ابعاد بزرگ که شامل تعداد زیادی از ژنراتورهای متصل به هم می‌باشد، تنظیم پارامترهای پایدارساز سیستم قدرت، به دلیل وجود مدهای نوسانی متعدد با میرایی کم، فرایندی پیچیده و سخت خواهد بود و از آنجا که تغییرات پیوسته بار باعث تغییر در مدهای نوسانی و میزان میرایی آن‌ها می‌گردد، این امر تنظیم پارامترهای  را دشوارتر خواهد نمود. در طول چند دهة اخیر روش های متعددی شامل روش های خطی و کلاسیک و روش های غیرخطی مبتنی بر الگوریتمهای هوشمند و فراابتکاری در فرایند تنظیم پارامترهای پایدارساز بکار گرفته شده است اما تاکنون در این مطالعات از الگوریتم جستجوی هارمونی استفاده نشده است. بررسی دینامیکی سیستم تک ماشینه متصل به شین بی‌نهایت، از این جهت حائز اهمیت است که یک نمونه کوچک از رفتار کل سیستم قدرت بوده و امکان تصمیم‌گیری و ارائه الگوریتم‌های جامع را برای کل سیستم قدرت فراهم می‌آورد. در مطالعات دینامیکی سیستم تک ماشینه سعی می‌گردد تنظیم پارامترهای پایدارساز سیستم قدرت به ازای یک نقطه غالب در سیستم صورت پذیرفته که میرایی مدهای بحرانی به ازای آن نقطه حداکثر بوده و درصدی از خطا به ازای نقاط کار دیگر پذیرفته می‌شود. در حقیقت پایدارساز سیستم قدرت به منظور بهبود وضعیت دینامیکی و پایداری سیگنال کوچک سیستم بر روی ژنراتورها نصب می‌گردد. برای بررسی اغتشاشات فرکانس پایین در سیستم قدرت نیاز به یک مدل دقیق و جامع از سیستم وجود خواهد داشت که رفتار دینامیکی سیستم، ژنراتور و اجزاء آن را به خوبی نشان دهد. از این رو در این پایان‌نامه در ابتدا به کمک خطی‌سازی معادلات دیفرانسیلی و استفاده از بیان فضای حالت سیستم، مدل دینامیکی سیستم بدست آمده است. سپس روشی برای طراحی پایدارساز سیستم قدرت و تنظیم پارامترهای آن مبتنی بر الگوریتم جستجوی هارمونی ارائه شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که الگوریتم جستجوی هارمونی اصلاح شده در تنظیم پارامترهای پایدارساز سیستم قدرت تک ماشینه، کارایی تقریباً بهتری نسبت به سایر روشهای موجود دارد.
کلیدواژه: پایدارساز سیستم قدرت، الگوریتم جستجوی هارمونی، سیستم قدرت، پایداری سیگنال کوچک، سیستم قدرت تک ماشین، معادلات فضای حالت.
 

پروژه موتور و درایو موتور، پروژه رشته برق- ۶۰ صفحه Word

در علم نوین امروزی صنعت که روز به روز به سمت الکترونیکی شدن و استفاده از لوازم الکترونیکی در همه صنایع می رود وهمراه شدن با این سیل خوروشان نیاز به مطالعه و تحقیق دارد .یکی از علوم وابسته به الکترونیک علم رباتیک است که همه کشور ها و دانشمندان و محققان آنها  با تشکیل تیم های رباتیک در حال تلاش هستند تا با اختراعات خود زندگی روزمره را با استفاده از روبات ها برای انسانها و حتی موجودات زنده کره خاکی راحت و سهل آسان کنند. علم رباتیک شاخه های بسیاری دارد مانند رباتیک های انسانی- هواشناسی-نظامی-پزشکی … در همه این شاخه ها لوازم و قطعاتی که با علم رباتیک با هم ارتباط داده می شوند تا یک مجموعه کامل شکل گیرد می توان نام برد به قطعاتی مانند سنسورهای حرارتی- رطوبتی – نوری و انواع دوربین ها -مانیتور – LCDها – کنترلر ها – مبدل ها – انواع موتور و درایور موتور – ماژول ها –  چرخ – بازوهای مکانیکی و هزاران هزار قطعاتی که همه روزه در حال پیشرفت همه قطعات علم رباتیک هستیم. در این پروژه سعی شده است در باره بخش موتور و درایو موتور پرداخته شود در ابتدا چند نوع از موتور ها و درایو موتورها صحبت شود و در فصل ها و بخشهای مختلف به آشنایی تخصصی با موتور درایو MD03 بپردازیم که امید وارم مطالب موجود در این پروژه برای کسانی که علاقه به پژوهش و تحقیق  در این زمینه را دارند کافی و یا برای رسیدن به سطح های بالاتر کمک کند .

فرمت فایل : ورد قابل ویرایش

چکيده
بررسي موتورهاي خطي و Servo را در اين پروژه با مروري بر موتورهاي Ac و Dc  و معادلات آن شروع و در سنايع بزرگ با بررسي موتورهاي اينورسال، دو خازني، خازن دائمي، سنکرون، و بررسي گشتاور و سرعت هر کدام شروع مي کنيم.
سپس به بررسي کنترل توان مصرفي موتور- نرخ مصرف ولتاز صحيح آن، سنسور «هال» و مقايسه ي موتورهاي BLDC با ديگ انواع موتور و در نهايت انتخاب موتور مناسب براي کاربرد خاص آن، محدوده ي سرعت هر کدام و البته انواع کاربردهايي که BLDC دارد مي پردازيم در ادامه به بررسي موتورهاي پله اي و تاريخچه آن و انواع و طرح کلي و طبقه بندي آن و در اواخر فصل ۳ هم به روشهاي تحريک با بيان چند اصلاح توضيح داده شده.
در اوايل فصل ۴ به ساخت موتورهاي پله اي «طراحي؛ فرآيند ساخت، مديريت توليد و کيفيت» و «کاربرد آن» در ماشين هاي فرز و در اواخر فصل ۴ به آن مي پردازيم بيان شده.
فصل پنجم را به موتورهاي خطي اختصاص داده و انواع و کاربرد آن توضيح داده شده.
اين پروژه اختصاص به جزئيات و نحوه ي ساخت و در نهايت کاربردهاي اين نوع موتورها در صنعت و ماشين سازي دارد، که با مطالعه ي آن اميد است استفاده ي مناسبي از اطلاعات اراه شده در اختيار خواننده قرار گيرد.

عنوان :     پایان نامه نقش فناوری اطلاعات در کنترل و کاهش ترافیک    

تعداد صفحات :     ۱۴۸ صفحه    

فرمت فایل :     Docx


چکیده:

یکی از پیچیده‌ترین کار‌ها در پردازش تصاویر دیجیتال، بخش‌بندی تصاویر است. به‌دلیل افزایش توجه به این تکنیک توسط محققان و تبدیل آن به یک نقش حیاتی در بسیاری از زمینه‌های کاربردی مثل کاربرد‌های پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه در دندان‌پزشكي مدرن، تكنيك‌هاي مبتني بر استفاده از كامپيوتر مانند طرح‌ريزي و برنامه‌ريزي پيش از عمل جراحي، روز به روز توسعه مي‌يابند. به منظور دست‌يابي و اجراي پروسه‌هاي ذكر شده، بخش‌بندي اتوماتيك دندان‌ها از مراحل مهم و اوليه مي‌باشد. در اين پاياننامه يك روش چند مرحله‌اي جهت بخش‌بندي خودكار دندان‌ها در تصاوير دیجیتال دندانی ارائه شده‌است.
هدف اصلی در این پایان‌نامه استفاده از زیرباند‌های ضرایب موجک برای بهبود بخش‌بندی است. هر یک از این زیرباند‌ها حاوی اطلاعات مهمی هستند که می‌توان از آنها در بخش‌بندی تصاویر استفاده کرد. این اطلاعات مهم در بخش‌بندی تصاویر نادیده گرفته شده‌است. ایده اصلی این است که این اطلاعات را به‌شیوه‌ای بهتصویر اصلی اضافه کرد. زیرباند‌های ضرایب موجک با استفاده از روش‌های ادغام به اولین زیرباند از ضرایب تبدیل موجک، مربوط به ضرایب تقریب است که از لحاظ مقدار و شکل ظاهری، به تصویر اصلی نزدیک‌تر است، اضافه می‌شوند. بعد از آن عکس تبدیل موجک انجام می‌شود. در این حالت تصویر به‌دست آمده شامل اطلاعات بیشتری نسبت به تصویر اصلی است و بخش‌بندی بهتر و دقیق‌تر انجام می‌شود.
در این پایان‌نامه برای بخش‌بندی تصاویر رادیولوژی دندانی از الگوریتم EM استفاده شده‌است که برای بهبود این الگوریتم از الگوریتم k-means برای تخمین اولیه پارامتر‌های الگوریتم EM استفاده شده‌است. اين الگوریتم علي‌رغم سادگي آن يک روش پايه براي بسياري از روش‌هاي خوشه‌بندي ديگر محسوب مي‌شود. از عملگر‌های مورفولوژیکال برای بهبود بخش‌بندی استفاده شده‌است.

كلمات كليدي:
بخش‌بندی، تبدیل موجک، الگوریتم EM، الگوریتم K-means، عملگرهای مورفولوژیکال

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – قدرت

عنوان: ارزیابی قابلیت اطمینان بخش های تولید و انتقال برق منطقه ای فارس

تعداد صفحات : 121

 

چکیده

با توجه به افزایش روزافزون تقاضای الکتریسیته در کشور، برنامه ریزی شبکه تولید و انتقال برای سال های آینده از اهمیت بالایی برخوردار شده است. در این راستا مطالعات قابلیت اطمینان نقش مهم و اساسی را در طراحی آینده ایفا خواهند نمود. در این پایان نامه سعی شده است تا با ارائه راهکارهایی مناسب برای این مطالعات زمینه ایجاد روشی متحد و یکسان جهت انجام مطالعات قابلیت اطمینان در برنامه ریزی شبکه تولید و انتقال برق منطقه ای استان فارس به وجود آید. این راهکارها با تکمیل مطالعات کنونی و الگو گرفتن از مطالعات قابلیت اطمینانی که در نقاط مختلف جهان از جمله کشورهایی مانند کانادا، آمریکا و آلمان صورت گرفته است، ارائه شده اند. در انتها نیز این برنامه ریزی برای سال های آینده شبکه تولید و انتقال برق فارس مورد بررسی قرار گرفته است.

مقدمه

مهمترین وظیفه یک سیستم قدرت این است که بتواند تمام مصرف کننده ها، از کوچک تا بزرگ را در شبکه تحت پوشش قرار داده و انرژی الکتریکی لازم را تا حد امکان به صورت اقتصادی و با درجات خوبی از قابلیت اطمینان و کیفیت در اختیار آنها قرار دهد.

نتایج مطالعات قابلیت اطمینان می تواند به عنوان معیاری مناسب جهت سنجش میزان توانایی سیستم در تامین توان الکتریکی و برآورد معادل اقتصادی آن به کار برده شود. به عبارت دیگر قابلیت اطمینان یک سیستم قدرت بیانگر میزان اطمینان به عملکرد صحیح و مطلوب این سیستم در آینده و احتمال پاسخگوئی مطلوب این سیستم در سرویس دهی و انجام وظیفه از پیش تعیین شده می باشد.

شاخص های قابلیت اطمینان ابزاری در جهت اصلاح و بهبود بهره برداری و نیز معیاری جهت برنامه ریزی و گسترش شبکه می باشند.

بنابراین انجام مطالعات قابلیت اطمینان در هر سیستم قدرتی می تواند وضعیت سیستم را از لحاظ تامین انرژی الکتریکی مشترکین بیان کند. همچنین این مطالعات می توانند معیارهای مناسبی برای طراحی شبکه برای سال های آینده در اختیار برنامه ریزان سیستم قرار دهند.

در سال های اخیر مطالعات قابلیت اطمینان در سیستم های قدرت از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار شده است. در ایران نیز همزمان با این تغییرات مطالعات قابلیت اطمینان مورد توجه قرار گرفته و در سه سطح تولید، انتقال و توزیع فعالیت های مفیدی صورت گرفته است.

انجام مطالعات قابلیت اطمینان در یک شبکه این امکان را به مدیران آن می دهد تا علاوه بر تأمین میزان انرژی مورد نیاز مشترکین خود، بتوانند بهره برداری مطلوب تری از شبکه داشته باشند. شاخص های به دست آمده در مطالعات قابلیت اطمینان سیستم هرکدام به نوعی می تواند بیانگر ضعف و یا توانایی سیستم در نیل به اهداف فوق باشد. البته ذکر این مسئله حائز اهمیت است که این شاخص ها نه تنها جهت مقایسه طرح های مختلف بهره برداری شبکه می تواند به کار برده شود، بلکه به تنهائی نیز بیان کننده خصوصیات سیستم می باشد. به عنوان مثال شاخصی مانند EENS که بیان کننده میزان انرژی مورد انتظار تأمین نشده است می تواند به تنهائی با توجه به انرژی کل سیستم، شاخصی مناسب در بیان عدم توانائی شبکه در تأمین انرژی مورد نیاز باشد.

هرچند افزایش سرمایه گذاری در هرکدام از سطوح تولید، انتقال و توزیع می تواند وضعیت سیستم را از نظر قابلیت اطمینان بهبود بخشد، ولی از یک طرف امکان طراحی و بهره برداری از یک سیستم با قابلیت اطمینان 100% هرگز وجود ندارد. از طرف دیگر سرمایه گذاری بیش از حد می تواند به طور مستقیم تعرفه انرژی مصرف کنندگان را به طور غیرقابل قبولی بالا ببرد هرچند سیستم از نظر قابلیت اطمینان در وضعیت خوبی قرار دارد. همچنین عدم سرمایه گذاری کافی نتیجه ای عکس را در بر خواهد داشت.

این پایان نامه در فصل های زیر خلاصه می شود:

فصل 1: کلیات قابلیت اطمینان سیستم های قدرت.

فصل 2: روش های محاسبه قابلیت اطمینان و آشنایی با نرم افزارهای مورد استفاده.

فصل 3: داده های مورد نیاز از دیدگاه قابلیت اطمینان.

فصل 4: محاسبه قابلیت اطمینان بخش تولید برق منطقه ای فارس.

فصل 5: محاسبه قابلیت اطمینان شبکه انتقال برق منطقه ای فارس.

فصل 6: نتیجه گیری و پیشنهادات.

در فصل اول به بررسی تعاریف اولیه قابلیت اطمینان و نحوه تقسیم بندی مطالعات در آن پرداخته شده و حوزه کار در این پایان نامه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در فصل دوم ابتدا به بررسی روش های مطالعه قابلیت اطمینان پرداخته شده و در ادامه نرم افزارهای مورد استفاده در مطالعات سطح تولید و انتقال که به ترتیب GENRAD و MECORE می باشند مورد بررسی قرار گرفته اند.

در فصل سوم داده های مورد نیاز از دیدگاه قابلیت اطمینان که شامل اطلاعات خروج اضطراری واحدهای تولید و خطوط انتقال می باشند جمع آوری شده اند. همچنین سایر اطلاعات مورد نیاز برای طراحی سیستم مانند اطلاعات رشد بار و تولید در سالهای آینده نیز مورد توجه قرار گرفته اند.

در فصل چهارم مطالعات سطح تولید مورد توجه قرار گرفته و علاوه بر بررسی وضعیت موجود شبکه از دیدگاه قابلیت اطمینان، طرح های آینده افزایش تولید در این برق منطقه ای نیز بررسی شده و وضعیت بخش تولید با تحقق و یا عدم تحقق این طرح ها تعیین شده است.

در فصل پنجم نیز وضعیت شبکه انتقال برق منطقه ای فارس از دیدگاه قابلیت اطمینان مورد توجه قرار گرفته است. در این فصل نیز علاوه بر وضعیت موجود نگاهی نیز به طرح های آینده شبکه انتقال تا سال 1390 شده و وضعیت قابلیت اطمینان شبکه تولید و انتقال در سال 1390 با سال 1385 مورد مقایسه قرار گرفته است. در انتها نیز در فصل ششم نتیجه گیری و پیشنهادات لازم برای بهبود وضعیت قابلیت اطمینان برق منطقه ای فارس ارائه گردیده است.

تعداد صفحه : 121

 



فصل اول:

آشنايي با ماشين بينايي و تصوير برداري ديجيتالي

1 كليات

1ـ1 بينايي و اتوماسيون كارخانه

2ـ1 بينايي انسان در مقابل بينايي ماشين

3ـ1  پارامترهاي مقايسه اي

    1ـ3ـ1 تطبيق پذيري

    2ـ3ـ1 تصميم گيري

    3ـ3ـ1 كيفيت اندازه گيري

    4ـ3ـ1 سرعت واكنش

    5ـ3ـ1 طيف موج واكنش

    6ـ3ـ1 توانايي درك صحنه هاي دو بعدي و سه بعدي

    7ـ3ـ1 خلاصة‌مقايسه

4ـ1 توجيه اقتصادي

فصل دوم

سيستم بينايي و كنترل

2 كليات سيستم

1ـ2 تصويرگيري

 

1ـ1ـ2 نورپردازي

2ـ1ـ2 تشكيل تصوير و متمركز نمودن آن

3ـ1ـ2 شناسايي تصوير

2ـ2 پردازش

3ـ2 خروجي يا نمايش داده هاي تصويري

فصل سوم

پردازاش تصوير

3 مقدمه

     1ـ3 پيكسل

     2ـ3 پنجره

     3ـ3 مكان پيكسل

4ـ3 مكان پيكسل

5ـ3 خطاي كوانتايز كردن

    1ـ5ـ3 خطاي اندازه گيري

6ـ3 هيستوگرام

    1ـ6ـ3 ايجاد هيستوگرام

    2ـ6ـ3 مشخصات

7ـ3 سيستمهاي رنگي  CMYB و RGB

 

فـرمت: DOC
تعداد صفحات: 120 صفحه
رشتــه :
کامپیوتر

 

بصورت کامل ، مرتب ، قابل ویرایش و آماده چاپ میباشد.

جزوه بررسی سیستم‌های قدرت ۱ دانشگاه فردوسی‌ مشهد که توسط آقای دکتر رضا قاضی تدریس می‌‌شود، به صورت دست نویس و در ۱۱۳ صفحه نوشته شده است و مباحث زیر را پوشش می‌‌دهد:

 

  • کلیات
  • یادآوری کمیت‌های الکتریکی
  • محاسبه پارامتر‌های خطوط انتقال و توزیع
  • مدل سازی خطوط
  • مدل سازی ژنراتور،ترانس و بار‌های مصرفی
  • ماتریس ادمیتانس و امپدانس شبکه
  • پخش بار
  • پخش بار اقتصادی

یکی از ویژگی‌های جذاب ویندوز ۱۰ نسبت به نسخه‌های قبلی سیستم‌عامل مایکروسافت، امکانات و ابزارهای زیاد ارایه شده در بخش شبکه است. کاربران و مدیران شبکه می‌توانند در ویندوز ۱۰ انواع تنظیمات و گزینه‌های دلخواه را انجام و با سرعت بیشتری مشکلات شبکه یا اینترنت را شناسایی و رفع کنند. این کتاب الکترونیکی همین موضوع را هدف قرار گرفته است و مجموعه‌ای از ۵ مقاله پیرامون تنظیمات شبکه در ویندوز ۱۰، مدیریت آداپتورها و رفع مشکلات اینترنت در ویندوز ۱۰ است. 

فهرست مطالب این کتاب الکترونیکی:

راهنمای تنظیمات شبکه در ویندوز ۱۰

چگونه به سرعت آداپتورهای شبکه را در ویندوز ۱۰ ریست کنیم

چگونه در هر دستگاهی اطلاعات شبکه را پیدا کنیم

چرا در ویندوز ۱۰ به اینترنت وصل نمی‌شویم + راه‌حل

چگونه در ویندوز ۱۰ اطلاعات شبکه بی‌سیم را پاک کنیم

  • موضوع: شبکه
  • تعداد صفحات: ۵۰
  • فرمت: کتاب PDF
  • زبان: فارسی

تعداد صفحات : 10

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 2926
  • آی پی امروز : 99
  • آی پی دیروز : 180
  • بازدید امروز : 589
  • باردید دیروز : 906
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 41
  • بازدید هفته : 2,435
  • بازدید ماه : 8,366
  • بازدید سال : 122,279
  • بازدید کلی : 8,300,973
  • کدهای اختصاصی