جستجوگر پیشرفته سایت



پایان نامه کاربرد مهندسی معکوس نرم افزار در تحلیل ویروسهای کامپیوتری
پایان نامه  کاربرد مهندسی معکوس نرم افزار در تحلیل ویروسهای کامپیوتری

چکیده :

در صنعت نرم افزار ، مهندسی معکوس یعنی تکنیک های کالبد شکافی یک برنامه نرم افزاری و بررسی روابط درونی آن به منظور تکمیل اطلاعات  در  مورد  ساختار و عملکرد برنامه یک پروسه پیچیده و زمانبر است و معمولا تنها زمانی که روش و یا منبع دیگری برای بدست  آوردن اطلاعات مورد نیاز در مورد یک نرم افزار موجود نباشد به کار می رود .

یک نمونه از کاربرد های مهم ان استفاده از تکنیک های مهندسی معکوس نرم افزار در تجزیه و تحلیل نرم افزار های مخرب یا به عبارت دیگر بد افزار ها می باشد . که هدف از این تحقیق نیز مطالعه این تکنیک ها و چگونگی استفاده از انها توسط توسعه دهندگان نرم افزار  های ضد ویروس می باشد .

در فصل اول  این تحقیق به بیان مفهوم مهندسی معکوس نرم افزار و کاربرد های گوناگون آن در صنعت نرم افزار پرداخته و سپس در فصل دوم روش ها و مراحل گوناگون پروسه مهندسی معکس و ابزار های مرتبط با آن را بیان می کنیم . در فصل سوم نیز بررسی مباحث  مرتبط باویروس هخای کامپیوتری از دیدگاه مهندسی معکوس نرم افزار پرداخته و در فصل چهارم برای روشنتر شدن مباحث  فصل های  پیشین با بررسی یک تروجان چگونگی تجزیه و تحلیل نرم افزار های مخرب با استفاده از تکنیم های مهندسی معکوس نرم افزار را بیان می نماییم .

 تعداد صفحه :76


تعداد بازديد : 301
پایان نامه چارچوبی جدید برای تشخیصِ مرجعِ‏ مشترک و اسمِ اشاره در متون پارسی
پایان نامه چارچوبی جدید برای تشخیصِ مرجعِ‏ مشترک و اسمِ اشاره در متون پارسی

مهندسی فناوریِ اطلاعات،گرایشِ تجارتِ الکترونیک

عنوان

چارچوبی جدید برای تشخیصِ مرجعِ‏ مشترک و اسمِ اشاره در متون پارسی

تعداد صفحات : 146

چکیده : پردازش زبان طبیعی شامل وظایفی همچون استخراج اطلاعات، خلاصه‏سازی متن، پرسش و پاسخ می باشد که همگی نیاز دارند تا تمام اطلاعاتی که در مورد یک موجودیت در متن وجود دارد شناسایی شوند. بنابراین وجود سیستمی که بتواند مسئله هم ‏مرجع را بررسی نماید، کمک شایانی به انجامِ موفقیت‏ آمیز این وظایف خواهد نمود. روش‏های تشخیص مرجع‏ مشترک را می‏توان به دو دسته‏ی روش‏های زبان‏شناسی و روش‏های یادگیری ماشین تقسیم نمود. روش‏های زبان‏شناسی بیشتر به اطلاعات زبان‏شناسی نیاز دارند، البته مشکل این روش‏ها این است که پر خطا و طولانی می‏باشند. از طرف دیگر روش‏ های یادگیری ماشین کمتر به اطلاعات زبان‏شناسی نیاز دارند و نتایج حاصل از آنها قابل اعتماد‏تر است. در این پایان‏ نامه  تلاش می‏کنیم تا فرآیند تشخیص مرجع‏ مشترک را مورد مطالعه قرار دهیم و چارچوبی ارائه دهیم تا بتواند علاوه بر شناسایی اشاره‏ها، عبارت‏های هم‏ مرجع را نیز تشخیص دهد. به همین منظور باید سه رکن اساسی کار را که پیکره نشانه‏ گذاری شده، سیستم شناساییِ اشاره و محدوده آن، و الگوریتم پیشنهادی پیش‏بینی عبارت‏های اسمی هم‏‏مرجع را مبنای کار قرار دهیم. درهمین راستا، در قدم اول، پیکره‏ای با نشانه‏هایی شامل محدوده‏ ی اشاره، نوع اشاره، هسته‏ ی اشاره، نوع موجودیت، نوع زیر گروه موجودیت، کلاس موجودیت تهیه می‏کنیم، این پیکره می‏تواند به عنوان اولین پیکره دارای نشانه‏های اشاره و هم‏مرجعی، مبنای کار بسیاری از پژوهش‏های مربوط به شناسایی و کشف اشاره و تحلیل هم‏ مرجعی قرار گیرد. همچنین با استفاده از این پیکره و بررسی قوانین و اولویت‏های میان اشاره‏ ها، سیستمی ارائه می‏کنیم که اشاره‏های موجود در متن را شناسایی کرده و سپس نمونه‏های مثبت و منفی را از پیکره لوتوس استخراج می‏کند. در نهایت نیز با استفاده از الگوریتم‏ های یادگیری پایه درخت تصمیم، شبکه عصبی و ماشین بردار پشتیبان، نمونه ‏های حاصله را مورد ارزیابی و مقایسه قرار دادیم. نتایج حاصل نشان می‏دهد که یادگیر شبکه عصبی، نسبت به سایرین عملکرد بهتری دارد.

تعداد بازديد : 213
دانلود پایان نامه استفاده از گراف ها در تشخیص الگوها
دانلود پایان نامه استفاده از  گراف ها در تشخیص  الگوها

چکیده :

pattern recognition علمی است که به توصیف و کلاسه بندی و تشخیص اشیا مختلف می پردازد . یکی از روش های مختلف برای  تشخیص الگو تشخیص الگوی ساختاری است که در آن از تئوری گراف برای توصبف  اجسام موجود استفاده می شود . باز نمایی داده ها و اشیا توسط گراف ها ما را به سمت الگوریتم های تطبیق گراف سوق  می دهند . در این سمینار قصد داریم الگوریتم های شناسایی الگو با گراف ها و دسته بندی های موجود در این رابطه را مورد بررسی قرار دهیم . روش های موجود عبارتند از الگوریتم های بهینه  الگوریتم های تقریب الگوریتم های مقاوم در برابر خطا و جستجوی شاخص دار .

الگوریتم های بهینه همیشه بهترین تطابق را استخراج می کنند ولی پیچیدگی زمانی بسیار  بالایی دارند . در روش های تقریب تضمینی  در مورد بهینه بودن جواب وجود ندارد در عوض زمان محاسبه و رسیدن به تطابق مورد نظر بسیار کوتاهتر می باشد . روش های مقاوم در برابر خطا کاربرد بیشتری در محیط های واقعی و نویزی دارند . الگوریتم های  تطبیق گراف را می توان برای stero vision  تشخیص  داد سازمان دهی مدل های بانک اطلاعاتی و غیره بکار برد .

مقدمه :

تشخیص الگو در برگیرنده دو عمل اساسی و مهم می باشد : توصیف و دسته بندی وقتی یک جسم  ناشناخته را به عنوان ورودی به سیستم می دهیم ابتدا یک توصیف از این جسم تولید می شود . دو راه کار کلی برای پیاده سازی سیستم مهای تشخیص الو وجود دارد .

1. تشخیص الگوی آماری

2. تشخیص ساختاری

هر کدام از این دو روش تکنیک های متفاوتی را برای عمل توصیف و کلاسه بندی به کار می برند . روش ها ی آماری با استفاده از تئوری های تصمیم گیری و براساس ویژگی های کمیتی استخراج شده از  ورودی فرایند کلاسه بندی را انجام می دهند . روش های ساختاری بر مبنای ویژگی های شکل شناسی و خصوصیات ساختاری جسم و نحوه ارتباط آنها باهم عمل توصیف ورودی و تشخیص گروه مربوط به آن را پیاده سازی می کنند .

تعداد صفحه :63

تعداد بازديد : 309
پایان نامه بررسی مفاهیم سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان
پایان نامه بررسی مفاهیم سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان

چکیده :

رشد غیر قابل پیش بینی فناوری اطلاعات و ارتباطات در دهه های گذشته بر جنبه های مختلف عملکرد سازمان ها تاثیرات شگرفی داشته است . همزمان با این تغییرات محیط فعالیت سازمان های مختلف پیچیده تر شده و به همین جهت نیاز به سیستم های مختلفی که بتواند ارتباط بهتری بین اجزای مختلف سازمانی برقرار کرده و جریان اطلاعات را در بین آنها تسهیل  کند افزایش چشمگیری یافته است .  این سیستم ها که در مجموع به سیستم های سازمانی معروف هستند زمینه ای را فراهم آورده اند که مدیران بتوانند در تصمیم گیری های مختلف خود از اطلاعات مناسب در هر جا و در زمان مناسب استفاده نمایند .

از اوایل دهه 1990 میلادی طهور نرم افزار های یکپارچه ای تحت عنوان با هدف قراردادن سازمان های بزرگ توسعه بسیار  زیادی پیدا کردند . این نرم افزار های بسیار قدرتمندپیچیده و گران قیمت سیستم های از پیش طراحی شده ای هستند که پس از اندک تغییراتی در آنها توسط مشاوران پیاده ساز و مشاوران تحلیل فرایندهای سازمانی پیاده سازی و اجرا می شوند . در بسیارزی از موارد سازمان ها به دلیل اجبار در تبعیت از منطق حاکم براین نرم افراز  ها مجبور به اصلاح و بازبینی مجدد فرایند های خود هستند این نرم افزار ها برخلاف  نرم افزارهای قدیمی که در سازمان ها و از طریق واحد های مختلف سازمانی توسعه پیدا می کردند .

مجموعه ای یکپارچه ای هستند که دارای ماژول های مختلف بوده و هر زمان که نیاز به اضافه کردن ماژول دیگری به آنها باشد این کار به راحتی صورت می پذیرد به ساده ترین بیان erp مجموعه ای  است از بهترین شیوه ها برای  اجرای  وظایف مختلف در بخش های متععد سازمان .

 تعداد صفحه :49

تعداد بازديد : 387
دانلود پایان نامه پردازش پرس وجوهای چندگانه در شبکه حسگر بیسیم
دانلود پایان نامه پردازش پرس وجوهای چندگانه در شبکه حسگر بیسیم

عنوان :پردازش پرس وجوهای چندگانه در شبکه حسگر بیسیم

تعداد صفحات : 88

چکیده:
شبکه های حسگر بیسیم، شبکه هایی متشکل از ابزار کوچکی هستند که به وسیله باطری تغذیه مـی شـوند .وظیفه این ابزار کوچک، که حسگر نامیده میشوند، اکتساب داده از محیط فیزیکی اطراف است که در مجموع به صورت دیدهایی از محیط توسط شبکه به کاربران تحویل داده  میشوند. کسب و انتقال دادهها توسط حسـگرها، همراه با مصرف انرژی است و به دلیل کوچک بودن این ابزار و در نتیجه ظرفیت محدود انرژی آنها، حفظ هر چه بیشتر این منبع حیاتی در حسگرها و افزایش طول عمر شبکه، یکی از مهمترین معیارها در کارهـای مـرتبط بـا این شبکه ها محسوب می شود.
از آنجایی که اکتساب اطلاعات از محیط با اعلان پرسوجوهایی توسط کاربران به شبکه صورت مـی گیـرد و مبحث پردازش پرسوجوها در شبکههای حسگر بیسیم، به صورت مستقیم با پردازش این پـرس وجوهـا، نحـوه اجرای آنها و تحویل دادههای درخواستی آنها مرتبط است، نقش بسیار مهمی در چگونگی و میزان مصرف انرژی ایفا میکند. از این رو همواره هدف اصلی در کارهای ارائه شده در این زمینه ارائه راهکارهایی برای مصرف بهینه انرژی بوده است .
مقدمه:
پیشرفت روز افزون تکنولوژی و میل انسان برای استفاده راحت تـر از آن باعـث ا یجـاد و اسـتفاده از ابـزار و 2 و جاسازی 1 امکاناتی که هر چه بیشتر در زندگی روزمره محو شده هستند، گردیده است. در مبحث شبکه نیـز، در سالهای اخیر توجه زیادی به شبکههای موردی و حسگر معطوف  شده است، کـه بـه صـورت قابـل تـوجهی میتوانند به صورت محو و جاسازی شده به کار رون . د به همین جهت، پروژههای گوناگونی برای نیل به محاسبات فراگیر که در آن رایانه ها و حسگرها در هر زمینهای از زندگی انسان دخیل هستند و به او یـاری مـی رسـانند، صورت گرفته است که نتیجه آنها استفاده گسترده از شبکههای حسگر بیسـیم در زمینـه هـای مخلتفـی ماننـد صنایع نظامی، زیستی، بهداشتی، شهری، ترافیکی و ساختمان است . شبکههای حسگر بیسیم متشکل از گرههایی میباشند. هر گره متشکل از یک یا چند حسگر است که به وسیله باطری تغذیه میشوند و در محیط فیزیکی پیرامون پراکنده شـده انـد و اطلاعـات مختلفـی از قبیـل نـور، دمـا، رطوبت، صدا و … را از آن کسب و به کاربران شبکه ارائه میدهند. دادههای اکتسابی مـی تواننـد بـه کـاربران در 3 تصویربرداری از دنیای واقعی یاری برسانند. به کمک تصویربرداری از دنیای خارجی می توان رویدادها و حوادث محیط را کنترل و یا پیش بینی نمود. ارتباط میان حسگرها و کاربران به صورت بیسیم و از طریق هوا به عنوان رسانه ارتباطی مشترک میباشد و هدف نهایی جمعآوری اطلاعات کسب شده از محیط در یک نقطه از شبکه به 4 نام ایستگاه اصلی که به رایانه کاربر متصل است، میباشد. از آنجایی که هر حسگر قادر به ارسـال اطلاعـات تـا 5 شعاعی محدود در پیرامون خود میباشد، ارتباط در این شبکهها به صورت چندگامه صورت مـی پـذیرد . بـدین طریق که هر حسگر در شبکه غیر از ارسال اطلاعات خود، مسئول ارسال دادههای دریافتیِ ارسـال  شـده توسـط حسگرهای دیگر به سمت ایستگاه اصلی میباشد.


در هر حال یکی از اساسی ترین ملزومات رسیدن به چنین موقعیتی، پرسوجوی دادهها و ترکیب این دادههـای کسب شده توسط حسگرهای جاسازی شده در محیط میباشد. زیرا بازیابی و استفاده از دادههای هزاران گره، به صورت خام و منفرد کاری طاقت فرسا و غیرممکن میباشد. از  طرف دیگر از آنجایی که حسگرها ابـزاری تغدیـه شونده به وسیله باطری هستند، دارای ذخیره انرژی محدودی میباشند و غالباً نیز باید بـرای دوره هـای نسـبتاً طولانی در شبکه باقی بمانند و به کسب داده ادامه دهند، ارسال داد ههای اکتسابی به صورت خام امری نامعقول به نظر میرسد. زیرا ارسال چنین حجم بالایی از دادهها به راحتی میتواند انرژی محدود ایـن ابـزار را بـه پایـان برساند و شبکه را از کار بیندازد. به همین جهت استفاده از تکنیکهایی برای پرسوجوی دادههای حسـگرها بـه صورت جمعی و همچنین کاهش میزان حجم اطلاعات ارسالی در میان حسگرهای  شبکه امری لازم و حیاتی بـه نظر میرسد. در واقع هدف مبحث پردازش پرسوجوها در شبکههای حسگر بیسیم رسیدگی بـه دو ایـن مـورد میباشد تکنیکهای مختلفی در مبحث پردازش پرسوجوها به کار می روند. فرا از نام و شیوه استفاده، تمام تکنیکهای موجود در مبحث پردازش  پرسوجوها یک هدف اصلی را دنبال میکنند: استفاده کمینه از انرژی و افزایش طول عمر شبکه. 

تعداد صفحه : 88

 

تعداد بازديد : 555
آنچه قبل از تحصیل در خارج از کشور باید بدانید
آنچه قبل از تحصیل در خارج از کشور باید بدانید

آنچه قبل از تحصیل در خارج از کشور باید بدانید

کسانی که به کشورهای خارجی سفر می‌کنند یا در آنجا درس می‌خوانند تجربه‌های تلخ و شیرینی را کسب می‌کنند که می‌تواند به کسانی که قصد ادامه تحصیل در آن کشور را دارند کمک کند.ادامه تحصیل در خارج از کشور شاید آرزوی و خواسته‌ی هرکسی باشد. اما تحصیل در کشوری با فرهنگ، قانون و ایدئولوژی متفاوت کار چندان ساده‌ای نیست.

مهدی فارسی، دانشجوی رشته اقتصاد و حمل و نقل دریا در دانشگاه آنتورپ بلژیک، ۱۳ نکته را برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در اروپا دارند، متذکر شده است.این نکات برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در غرب اروپا را دارند، کاربردی‌تر است؛ اما همه‌ی کسانی که می‌خواهند در کشورهای خارجی درس بخوانند می‌توانند از تجربه‌های او استفاده کنند.

تعداد بازديد : 243
دانلود جزوه درس مخابرات استاد صافی
دانلود جزوه درس مخابرات استاد صافی

این جزوه که به صورت در کلاس درس استاد صافی تدریس شده است دارای ۵ بخش می باشد که در یک فایل PDF برای شما دوستان گرامی آماده شده است ، که  مبتنی بر کتاب سیستم های مخابراتی کارلسون تدریس شده است.

عنوان جزوه :  مخابرات

استاد مربوطه : استاد صافی

فرمت فایل : PDF

کیفیت : دست نویس خوانا

تعداد صفحات : ۱۲۲

حجم فایل : ۲۳.۸ مگابایت

 

 

رئوس مطالب :

۱-      انتقال سیگنال
۲-      مدولاسیون خطی
۳-      مدولاسیون زاویه ای
۴-      سیستم های مخابراتی آنالوگ
۵-      احتمال و متغیر های تصادفی
۶-      فرآیند های تصادفی و نویز
۷-      انتقال سیگنال در حضور نویز
تعداد بازديد : 463
کتاب مباحثی در حسابداری صنعتی ، نوشته فیروز کردی

موضوع اصلی که در این کتاب به آن پرداخته شده است ، بودجه های انعطاف پذیر و استانداردها می باشد.


عنوان کتاب : مباحثی در حسابداری صنعتی

نویسنده : فیروز کردی

ساختار فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۲

حجم فایل : ۱.۵ مگابایت

تعداد بازديد : 435
جزوه سیستم عامل ۲ و کارگاه سیستم عامل استاد عبدی

این جزوه شامل سرفصل درس سیستم عامل ۲ به همراه جزوه درس کارگاه سیستم عامل می باشد.

 

عنوان جزوه : سیستم عامل ۲ و کارگاه سیستم عامل

مدرّس : مهندس عبدی

دانشگاه : آزاد اسلامی

ساختار فایل : PDF

کیفیت : تایپی

تعداد صفحات : ۶۵

حجم فایل : ۵۲۷ کیلو بایت

تعداد بازديد : 1003
کتاب زبان ماشین و برنامه سازی سیستم – داریوش نیک مهر
کتاب زبان ماشین و برنامه سازی سیستم – داریوش نیک مهر

کتاب زبان ماشین و برنامه سازی سیستم با توجه به نیاز دانشجویان دانشگاه پیام نور در رشته مهندسی کامپیوتر بصورت خود آموز و با مثالهای زیاد و ساده و روان تهیه گردیده است . مطالب ارائه شده با توجه به تجربیات تدریس در درس برنامه نویسی زبان اسمبلی در سالیان متمادی در دانشگاه می باشد . این کتاب در ده فصل آماده شده که هر فصل دارای اهداف فصل ، تمرین و مروری بر مطالب فصل می باشد . در انتهای کتاب سوالات چهار گزینه ای و نهایتاً واژه نامه گنجانیده شده است.

نام کتاب : زبان ماشین و برنامه سازی سیستم

نویسنده : مهندس داریوش نیک مهر

زبان کتاب : پارسی

تعداد صفحات : ۳۹۰

ساختار فایل : PDF

حجم فایل : ۱.۲ مگابایت

تعداد بازديد : 698
ليست صفحات
تعداد صفحات : 5