جستجوگر پیشرفته سایت



پایان نامه بررسی رابطه بین نوع حسابرس و مدیریت سود در صنعت بانکداری
پایان-نامه-بررسی-رابطه-بین-نوع-حسابرس-و-مدیریت-سود-در-صنعت-بانکداری
پایان نامه بررسی رابطه بین نوع حسابرس و مدیریت سود در صنعت بانکداری
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 161
حجم فایل: 751 کیلوبایت

پایان نامه بررسی رابطه بین نوع حسابرس و مدیریت سود در صنعت بانکداری
تعداد صفحات : 161 قابل ویرایش

چکیده :
مدیریت سود یکی از موضوع¬های پر¬طرفدار بین سرمایه¬گذاران، قانون¬گذاران، تحلیل¬گران و عموم کاربران صورت‌های مالی است. به گفته¬ فیشر مدیریت سود دخالت هدفمند مدیران در فرآیند گزارشگری مالی برون سازمانی است. یکی از راه¬های کاهش مدیریت سود ارتقای کیفیت حسابرسی است زیرا شرکت¬هایی که سود را دستکاری و مدیریت می¬کنند بیشتر مستعد این هستند که گزارش حسابرسی تعدیل¬شده (غیر¬مقبول) داشته باشند و شرکت¬هایی که صورت¬های مالی حسابرسی شده ارائه کنند دارای محتوای اطلاعاتی و سود با کیفیت بیشتری هستند. حسابرسی با کیفیت بالاتر، با احتمال بیشتری عملکرد¬های حسابداری مورد تردید را کشف می¬کند، زیرا موسسه های حسابرسی باکیفیت دارای تخصص، منابع و انگیزه¬های بیشتری برای کشف اشتباه و تقلب هستند. در این تحقیق درصدد بررسی و آزمون علمی این موضوع و تبیین رابطه نوع حسابرس با مدیریت سود در صنعت بانکداری هستیم. در این راستا با درنظر گرفتن ده بانک ملی، صادرات، ملت، تجارت،کارآفرین،پاسارگاد، پارسیان، پست بانک، سرمایه، اقتصاد نوین و اطلاعات سالهای 1385 الی 1389، مدیریت سود براساس نوسان پذيري سودها نسبت به نوسان جريان هاي نقدي ارزيابي می شود. حسابرس دولتی، سازمان حسابرسی و حسابرس غیر دولتی، موسسات حسابرسی غیر دولتی عضو جامعه حسابداران درنظر گرفته می شوند. جهت تحلیل اطلاعات از ضریب همبستگی اسپیرمن و آزمون کای دو و روش رگرسیون لوجستیک با آزمون های معتبر والد جهت آزمون معني دار بودن ضرايب مدل و آزمون هایی نظیر مک فادن جهت ارزیابی نکویی برازش و کارایی مدل استفاده می شود. علاوه بر متغیر مستقل نوع حسابرس، متغیرهای کنترلی دیگری نیز در مدل وارد گردیده اند. با توجه به نتایج همبستگی اسپیرمن، تنها بین میزان تسهیلات موزون شده (با ضریب همبستگی277/0) و هزینه حقوق صاحبان سهام موزون شده (با همبستگی410/0) و مدیریت سود رابطه مثبت معنی داری وجود دارد. طبق نتایج حاصل از آزمون کای اسکور بین نوع حسابرس( خصوصی و دولتی) با مدیریت سود رابطه معنی داری وجود ندارد. همچنین نتایج رگرسیون لوجیت حاکی است متغیرهای اندازه بانک، تسهیلات اعطایی موزون شده، حقوق صاحبان سهام موزون شده و هزینه جبران وام های نکول شده بر مدیریت سود بانکها تاثیر معنی داری دارند ولی سایر متغیرهای مدل از جمله نوع حسابرس، تغییرات کل دارایی‌ها و تغییر در جریان نقدی نمی توانند بر مدیریت سود بانکها تاثیر معنی داری داشته باشند.

تعداد بازديد : 160
پایان نامه تاثیر مکانیزم های مختلف بانکداری الکترونیک بر سود آوری بانک های منتخب خصوصی
پایان-نامه-تاثیر-مکانیزم-های-مختلف-بانکداری-الکترونیک-بر-سود-آوری-بانک-های-منتخب-خصوصی
پایان نامه تاثیر مکانیزم های مختلف بانکداری الکترونیک بر سود آوری بانک های منتخب خصوصی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 159
حجم فایل: 1653 کیلوبایت

عنوان : تاثیر مکانیزم های مختلف بانکداری الکترونیک بر سود آوری بانک های منتخب خصوصی
تعداد صفحات : 159 و قابل ویرایش

1.1 مقدمه
توجه به ابعاد مختلف كاربرد سيستم هاي تجاري كه در سطوح عالي دنيا مورد استفاده قرار مي گيرد و اين كه كاربردهاي مختلف آن در چارچوب و ميزان امكانات هر كشور تا چه حد قابل استفاده مي باشد، مي تواند تا حد بسياري به تغيير ديدگاه ها در خصوص استفاده از اين سيستم ها براي ارتقاء جايگاه تجاري شان كمك شاياني داشته باشد(Jalal-Karim,Hamdan ,2010). يكي از انواع سيستم هايي كه در مبادلات تجاري در سال هاي اخير با انواع كاربرد هاي خود جاي زيادي را باز كرده است سيستم "پرداخت الکترونیکی"مي باشد. اين سيستم كه به باور بسياري از مردم جامعه ، تنها براي سهولت در نقل و انتقال وجوه در هنگام خريد و عدم نياز به حمل پول مي باشد، داراي كاربردهاي بسيار زيادي در سيستم هاي بانکداری، حسابداري ، فروشگاهي، انبارداري و مواردي از آن جمله مي باشد و در واقع به همين علت نيز در كشور هاي در حال توسعه و يا حتي توسعه نيافته داراي سهم اندكي در تجارت الكترونيكي در سطح دنيا است زيرا در اين جوامع شناخت كافي در خصوص به كار گيري برخي از تكنولوژي هاي روز به وجود نمي آيد و از اين بابت نمي توان بر روي به كار گيري درست و مثمر ثمر برخي از انواع اين تكنولوژي ها حساب كرد (انجمن های تخصصی پرداخت الکترونیکی و پایانه های فروشگاهی، 1389). بنابراین می توان گفت که استفاده ازپیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات درزمینه کسب و کار موجب فناوری نوینی به نام بانکداری الکترونیکی گردیده است. بکارگیری تجارت الکترونیک ازطرفی سبب ساده سازی انجام کسب و کار و کاهش هزینه های بنگاه های اقتصادی گردیده و از طرف دیگر افزایش مشتریان به تبع آن افزایش سطح رضایت مندی آنان را در بردارد(Khrawish,, Al-Sa'di ,2010). توسعه و گسترش بانکداری الکترونیکی به عنوان یکی از کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در بازارهای پولی و بانکی کشورهای پیشرفته جهان، صنعت بانکداری کشور را در سال های اخیر به منظور به کارگیری این نوآوری به تکاپو وادار کرده است. (گودرزی، آتوسا، زیبندی، حیدر1386) . بدیهی است کاربرد بانکداری الکترونیکی در صنعت بانکداری کشور هنگامی مفید ارزیابی می شود که سرمایه گذاری های انجام شده از جانب بانک ها در این زمینه، سودآوری آنها را افزایش دهد.
بانکداری الکترونیکی استفاده از فناوری‌های پیشرفته نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مبتنی بر شبکه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الکترونیکی است و نیازی به حضور فیزیکی مشتری در شعبه نیست.(آقایی، سعید 1386)
با توجه به اهمیت سودآوری در عملیات بانکی، کانون توجه مطالعه حاضر برنقش خدمات نوین بانکی در جذب سرمایه و بهبود سودآوری بانک است. به عبارت دیگر این پژوهش در صدد پاسخگویی به این سئوال است که خدمات نوین بانکی از قبیل عابربانک، تلفن بانک و بانکداری اینترنتی و...تا چه حد سوداوری بانکها را از لحاظ هزینه به دنبال داشته است؟

تعداد بازديد : 147
پایان نامه بررسی رابطه سیستم های اطلاعات حسابداری (AIS) و کارایی و سودآوری بانکها
بررسی-رابطه-سیستم-های-اطلاعات-حسابداری-(ais)-و-کارایی-و-سودآوری-بانکها
بررسی رابطه سیستم های اطلاعات حسابداری (AIS) و کارایی و سودآوری بانکها
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 173
حجم فایل: 863 کیلوبایت

بررسی رابطه سیستم های اطلاعات حسابداری (AIS) و کارایی و سودآوری بانکها

تعداد صفحات : 173

فرمت فایل : Doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد Word

 مقدمه :

دنیای امروز دنیای اطلاعات است و کسی برنده است که اطلاعات بیشتر و مربوط‌تری در اختیار داشته باشد. بی توجهی به این مهم می‌تواند منشأ مخاطراتی عمده در تصمیم گیری‌ها باشد. اطلاعات ابزار تصمیم گیری‌های مدیریت است و میزان صحت و دقت تصمیمات مدیریت نیز بستگی به میزان صحت اطلاعاتی دارد که در زمان تصمیم گیری در اختیار وی قرار دارد. برای دستیابی به این اطلاعات نیاز به یک سیستم اطلاعاتی می‌باشد، یک سیستم اطلاعات،سیستمی مصنوعی است که متشکل از مجموعه کاملی از مؤلفه های دستی و رایانه ایمی‌باشد که برای جمع آوری، ذخیره و اداره داده‌ها و تهیه اطلاعات مورد نیاز کاربران تهیه شده است (بادسکو، 2010، ص 125). در تعاریف حسابداری تاکید اصلی روی تهیه اطلاعات مفید و مربوط برای استفاده کنندگان است. ولی در بحث سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری باید همواره تأمین نیازهای اطلاعاتی آن قشر از استفاده کنندگان که بیشترین،متنوع‌ترین و مداوم‌ترین استفاده از این اطلاعات جهت تصمیم گیری دارند، مدنظر قرار گیرد و بدیهی است که در هر سازمانی اولین و اصلی‌ترین استفاده کنندگان که همواره در جریان تصمیمگیری‌های لحظه ای و روزمره سازمان قرار دارند، مدیران هستند.

تشکیلات و سیستمی که برای مدیریت سازمان، اطلاعات تهیه می کند بنام سیستم اطلاعاتی مدیریت (MIS) مشهور است. در این سیستم نقش محوری و اساسی را سیستم اطلاعاتی حسابداری (AIS) به خود اختصاص داده است (همت فر و کولیوند، 1388، ص 14). بنابراین وجود یک سیستم اطلاعات حسابداری که به نحو موثر، اطلاعات دقیق، مفید و به موقع در اختیار مدیریت قرار دهد از عوامل اساسی توسعه و پیشرفت سازمان به شمار می رود.

نقش اطلاعات در بهبود فعاليتهاي موسسه امروزه بر هيچ كس پوشيده نيست. اما نكته مهم، روش و پياده سازي سيستم هاي اطلاعاتي در موسسات مي باشد. تا به امروز تحقيقات انجام شده درباره پياده سازي سيستم هاي اطلاعاتي نشان داده اند كه تنها يك توصيف از موفقيت يا شكست وجود ندارد . لذا تنها يك مدل براي موفقيت سيستم ها توسط محققان ارائه نشده ، بلكه مدلها و عوامل بسياري در تحقيقات مورد توجه قرار گرفته است(مازار يزدي ، 1386). جهت استقرار مناسب و بهینه سیستم اطلاعات حسابداری (AIS) نیز مقدماتی لازم است از جمله مطالعات پایه ای در ارتباط با تاثیر استقرار AIS بر متغیرهای مهم مالی و حسابداری نظیر سودآوری، کارایی، عملکرد و ...

در کشور ما بخصوص در صنعت بانکداری، کمتر به مقولات سیستم های اطلاعاتی (مدیریتی و حسابداری) توجه می شود. لذا در این تحقیق با درک ضرورت و اهمیت موضوع، درصدد بررسی رابطه سیستم های اطلاعات حسابداری (AIS) و کارایی و سودآوری در صنعت بانکداری هستیم. در این فصل، کلیات تحقیق شامل مواردی نظیر : بیان مسئله، اهداف، فرضیات، ضرورت، واژه های تحقیق و غیره تبیین می گردند.

 

تعداد بازديد : 209
پایان نامه شناسائی انتظارات مشتریان به منظورارائه خدمات مطلوبتر در بانکداری اختصاصی
پایان-نامه-شناسائی-انتظارات-مشتریان-به-منظورارائه-خدمات-مطلوبتر-در-بانکداری-اختصاصی
پایان نامه شناسائی انتظارات مشتریان به منظورارائه خدمات مطلوبتر در بانکداری اختصاصی
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 110
حجم فایل: 452 کیلوبایت

پایان نامه شناسائی انتظارات مشتریان به منظورارائه خدمات مطلوبتر در بانکداری اختصاصی

دسته بندی : مدیریت / حسابداری / اقتصاد

تعداد صفحات : 110

فرمت فایل : Docx قابل ویرایش با نرم افزار ورد 


چکیده :

این تحقیق با هدف شناسائی انتظارات مشتریان به منظور ارائه خدمات مطلوبتر در بانکداری اختصاصی انجام گرفته است. ویژگی متمایز بانکداری اختصاصی تمایز خدمات ، نوآوری در ارائه خدمات ، انعطاف پذیری بر اساس انتظارات مشتریان و... است. مفهوم بانکداری اختصاصی با هدف گذاری مشتریان خاص و ثروتمند که نیازمند خدمات منحصربه فرد در زمینه های گوناگون مالی ، بانکی و سرمایه گذاری اند از تمامی ظرفیتها ، تخصص ها و منابع برای پاسخ گویی به نیازهای مشتریان خود بهره  می برد. این تحقیق از نوع کاربردی و میدانی بوده، جامعه آماری مشتریان ویژه  بانکهای  تات ، ملت، ملی، پارسیان واقتصاد نوین می باشند. حجم نمونه برابر با 193 نفر محاسبه شد که برای افزایش دقت مطالعه، تعداد200 پرسشنامه توزیع و تکمیل گردید. در بخش تحلیل، ابتدا آمار توصیفی بانکهای مورد مطالعه بررسی، سپس نرمالیتی داده ها با استفاده از آزمون اسمیرنف تائید گردید سپس روایی پرسش نامه با اخذ و اعمال نظر خبرگان بانکی و دانشگاهی تامین و با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ (معادل 91/0) پایایی ابزار تحقیق نیز تائید شد. در ادامه با استفاده از آزمون کروسکال والیس، بانکهای نمونه در ارائه خدمات مطلوبتر بانکداری اختصاصی اولویت بندی گردیدند که نتایج حاکی استمیانگین رتبه ای بانکداری اختصاصی بانک ملت برابر با  60/110 ، بانک پارسیان برابر با  76/100 ، بانک اقتصادنوین برابر با  97/98 ، بانک تات برابر با  91/98  و بانک ملی برابر با 67/92 می باشد.

تعداد بازديد : 193
پایان نامه کاربرد قیمت به سود (PE) به عنوان ابزاري جهت پیش بینی هزینه حقوق صاحبان سهام بانكها
پایان-نامه-کاربرد-قیمت-به-سود-(pe)-به-عنوان-ابزاري-جهت-پیش-بینی-هزینه-حقوق-صاحبان-سهام-بانكها
پایان نامه کاربرد قیمت به سود (PE) به عنوان ابزاري جهت پیش بینی هزینه حقوق صاحبان سهام بانكها
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 177
حجم فایل: 2090 کیلوبایت

تعداد صفحات : 177 صفحه

فرمت فایل : doc  قابل ویرایش با نرم افزار ورد Word

چکیده :

از جمله مسايل مهم در بورس اوراق بهادار، قيمت سهام مورد مبادله شرکتها و برآورد ارزش ذاتي آنها مي باشد، زيرا قيمتها به عنوان يک شاخص راهنما در هدايت نقدينگي و در تخصيص سرمايه مؤثر مي باشند و در صورت تطابق با ارزش ذاتي سهام به ابزار قدرتمندي در تخصيص کارآمد منابع مبدل مي گردد. در تعيين قيمتهاي منصفانه و منطبق بر ارزش ذاتي سهام، از مدلها و روشهاي مختلفي استفاده مي شود که در اين ميان استفاده از نسبت قيمت به سود هر سهم (P/E)، از کاربرد گسترده اي برخوردار است که دليل آن نهفته در موضوع سهولت کاربرد و قابل درک بودن براي اکثر مشارکت کنندگان در بازار ميباشد. هدف این نسبت بیان رابطه قیمتی که یک سرمایه گذار برای سهم میپردازد و چشم اندازآینده شرکت وسود پیش بینی شده آن است. در این تحقیق با درنظر گرفتن کلیه بانکهای عضو بورس اوراق بهادار، برای پیش بینی هزینه حقوق صاحبان سهام با استفاده از متغیرهای نسبت قیمت به سود و ریسک سیستماتیک استفاده شد. در این راستا ابتدا با تکیه بر الگوی : اوهانلون و استیل2000 و استفاده از داده های مربوط به متغیرهای : بازده حقوق صاحبان سهام، ارزش بازار و ارزش دفتری بانکها، مقدار هزینه حقوق صاحبان سهام برای بانکهای نمونه در سالهای مورد مطالعه محاسبه گردید سپس با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون، میزان همبستگی بین P/E با هزینه حقوق صاحبان سهام ( 538/0  ,015/0Sig:) برآورد گردید و برآورد رابطه رگرسیونی نیز نشان داد ضریب متغیر P/E و ریسک سیستماتیک در قبال هزینه حقوق صاحبان سهام به ترتیب 4/17 و 5/77 می باشد. لذا با توجه به نتایج تحقیق میتوان گفت که ریسک سیستماتیک توان بیشتری در تبیین و پیش بینی هزینه حقوق صاحبان سهام  دارد و محتوی اطلاعات بیشتری در اختیار قرار میدهد

 

 

تعداد بازديد : 480
پایان نامه عوامل موثر بر سود تقسيمي بانكها و شركتهاي واسطه گري مالي عضو بورس
پایان-نامه-عوامل-موثر-بر-سود-تقسيمي-بانكها-و-شركتهاي-واسطه-گري-مالي-عضو-بورس
پایان نامه عوامل موثر بر سود تقسيمي بانكها و شركتهاي واسطه گري مالي عضو بورس
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 116
حجم فایل: 795 کیلوبایت

پایان نامه عوامل موثر بر سود تقسيمي بانكها و شركتهاي واسطه گري مالي عضو بورس
تعداد صفحات : 116 صفحه
فرمت فایل اصلی: doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد

تعداد بازديد : 200
پایان نامه تاثير اندازه ريسک اعتباری بانکي بر کارايي بانک ها درصنعت بانکداری ایران
پایان-نامه-تاثير-اندازه-ريسک-اعتباری-بانکي-بر-کارايي-بانک-ها-درصنعت-بانکداری-ایران
پایان نامه تاثير اندازه ريسک اعتباری بانکي بر کارايي بانک ها درصنعت بانکداری ایران
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 174
حجم فایل: 1221 کیلوبایت

پایان نامه تاثير اندازه ريسک اعتباری بانکي بر کارايي بانک ها درصنعت بانکداری ایران

تعداد صفحات : 174

فرمت فایل : doc  قابل ویرایش با نرم افزار ورد

 

چکيده

در ادبيات اقتصادي واژگان متعددي براي سنجش عملكرد واحدها مفهوم سازي شده است، بهره وري و كارايي از مهمترين اين واژه ها هستند. تحقیق حاضر نیز با عنوان "تاثير اندازه ريسک اعتباری بانکي بر کارايي بانک ها درصنعت بانکداری ایران" با هدف اصلی مطالعه و بررسي تاثير اندازه ريسک اعتباري بر کارايي بانک های مورد مطالعه (ملي، ملت، تجارت، سامان، پارسيان، اقتصاد نوين) در سال های 1385 الي 1390 در تلاش برای سنجش کارایی بانک ها و همچنین بررسی تاثیر ریسک اعتباری بر کارایی آنها می باشد. در این راستا برای محاسبه کارایی، متغیرهای : تعداد پرسنل، تعداد شعب و مجموعه هزينه ها به عنوان نهاده و متغیرهای: مجموعه درآمد، سود و زيان و کل تسهيلات اعطايي به عنوان ستانده در مدل تحلیل فراگیر داده ها (DEA) در نظر گرفته شدند. همچنین برای بررسی تاثیر ریسک اعتباری بر کارایی، برای ریسک اعتباری سه شاخص : تسهيلات اعطايي به کل دارايي هاي بانک،کفايت سرمايه، تسهيلات نکول شده به کل تسهيلات اعطايي (بعنوان متغیرهای مستقل) انتخاب شد. مدل اصلی تحقیق با استفاده از روش رگرسیون چند متغیره حداقل مربعات معمولی (OLS) با متغیر وابسته امتیاز کارایی بانکها در سالهای مورد مطالعه و متغیرهای مستقل شاخصهای ریسک اعتباری، برآورد گردید. یافته های پژوهش نشان می دهد که که بانک پارسيان با میانگین کارایی 0.94، تجارت با کارایی 0.90، ملي با کارایی 0.79، سامان با کارایی 0.78، اقتصاد نوين با کاراریی 0.78، ملت با کارایی 0.69 در رتبه های اول تا ششم کارایی قرار دارند. همچنین بعد از برآورد مدل مشخص شد سه شاخص ریسک اعتباری، ارتباط معنی داری با کارایی بانکها دارند بطوریکه با افزایش یک واحدی در متغیر نسبت تسهیلات اعطای به دارایی، کارایی به اندازه 0.34 و با افزایش یک واحدی کفايت سرمايه، کارایی به اندازه 0.006 افزایش می یابد. با افزایش یک واحدی تسهيلات نکول شده به کل تسهيلات اعطايي، کارایی به اندازه  1.31 کاهش می یابد. همچنین با افزایش یک واحدی اندازه بانک (متغیر کنترلی)، کارایی به اندازه  0.008 کاهش می یابد.

تعداد بازديد : 185