loading...
دانلود سرای دانشجویی

پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مدیریت سیستم های اطلاعاتی

عنوان : ارایه یک روش تلفیقی برای ارزیابی حاکمیت بلوغ معماری سرویس گرا

تعداد صفحات : 115

فناوری اطلاعات و به خصوص معماری سرویس گرا (SOA )برای بهبود و سرعت بخشی به نیازهای کسب و کار فرصت هایی را ایجاد نموده اند.از آنجا که سازمان ها بدون حاکمیت قوی نمی توانند ارزش چندانی را از معماری سرویس گرا کسب کنند وبا توجه به اهمیتی که حاکمیت بر معماری سرویس گرا درموفقیت آن  دارد تحقیق حاضروضعیت حاکمیت بر معماری سرویس گرارا با در نظر گرفتن وضعیت سازمان از لحاظ بلوغ معماری سرویس گرا مطرح کرده است و تصویر بهتری از وضعیت سازمان از لحاظ سرویس گرایی و نوع حاکمیت مورد نیاز سازمان به ما نشان می دهد.از طریق این نقشه راهنمای فراهم شده ، سازمان می تواند وضعیت فعلی خود را بهتر بشناسد و راحت تر بتواند وضعیت آتی خود را تعیین کند. بدین منظور در گام نخست فهرستی اولیه از چالشهای پیاده سازی SOA و قابلیتهای مورد نیاز برای برطرف سازی آنها تدوین و در ادامه ویژگی ها و خصوصیات چارچوب های حاکمیت معماری سرویس گرا بررسی می شوند. بعد از بررسی و انتخاب جامع ترین چارچوب, ارزیابی بر روی  آن صورت می گیرد. در این تحقیق از روش فازی برای بررسی  بلوغ حاکمیت سرویس گرایی در سازمان استفاده شده است سپس برای بررسی صحت روش پیشنهادی , از مقایسه ان با روش اماری استفاده شده و مزایای روش فازی از طریق اجرای هر دو روش در یک مطالعه ی موردی مشاهده گردید.

 

جزوه فوق در 66 صفحه شامل

مالیات بر درآمد حقوق

مالیات بر درآمد اتفاقی

مالیات حق الوکاله

مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی

مالیات بر درآمد وسائط نقلیه

مالیات بر درآمد کشاورزی

مجموعه سوالات چهارگزینه ای به همراه پاسخ

مجموعه سوالات تشریحی به همراه پاسخ

بررسی چند مورد اختلاف مالیاتی با استناد به قوانین مالیات های مستقیم

منبع سوالات ارائه شده در جزوه : آزمونهای کارشناسی زسمی دادگستری و آزمون های استخدامی سازمان امور مالیاتی کشور

که توسط جناب آقای کامران فقیهی برای قرار دادن در سایت به منظور استفاده دانشجویان ارسال شده است

مدیریت سایت از ایشان کمال تشکر را دارد

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

چکیده:

مرحله نخست در تحلیل تصویر، بخش بندی است. با عمل بخش بندی، تصویر به قسمت های تشکیل دهنده اش تقسیم می شود. میزان بخش بندی، به موضوع مورد نظر بستگی دارد. یعنی وقتی اشیای مورد علاقه کاربر مورد نظر از هم جدا شده باشند، باید بخش بندی متوقف شود. الگوریتم های بخش بندی تصاویر تک رنگ، معمولا مبتنی بر یکی از دو خاصیت اصلی سطوح خاکستری یعنی ناپیوستگی یا شباهت هستند. در دسته اول، تصویر براساس تغییرات سریع سطح خاکستری بخش بندی می شود. موضوعات اصلی در این دسته آشکارسازی نقاط منفرد، خطوط و لبه های تصویر است. روش های اصلی در دسته دوم مبتنی بر آستانه گیری، رشد ناحیه و تقسیم و ادغام ناحیه هستند. پس یکی از مباحث مهمی که در راستای پردازی تصویر مطرح است لبه یابی است. آشکارسازی لبه متداول تری راه برای آشکار سازی ناپیوستگی های معنادار در سطح خاکستری تصویر است. لبه مرز بین نواحی با خواص نسبتا متفاوت سطح خاکستری است. از آنجا که عملگرهای مشتق بیانگر تغییرات هستند، لذا در آشکارسازی لبه در تصاویر که بیانگر تغییرات سطح خاکستری هستند از این عملگرها استفاده می شود. در عمل، عمومی ترین راه برای جستجوی ناپیوستگی ها پیمایش کامل تصویر با یک نقاب است.

مقدمه:

روش های ارتقا و بازیابی تصویر برای پردازش تصویر آسیب دیده غیرقابل بازیافت یا تصاویر آزمایش هایی که تکرار آن ها بسیار پرهزینه است به کار می روند. در باستان شناسی نیز روش های پردازش تصویر برای بازیابی عکس های مات شده ای که تنها باقی مانده آثار هنری نادر هستند مورد استفاده قرار می گیرند. در فیزیک و زمینه های مرتبط فنون رایانه ای بارها تصاویر آزمایش های مربوط به موضوعاتی نظیر پلاسماهای پرانرژی و تصاویر ریزبینی الکترونی را ارتقا داده اند. کاربردهای موفق دیگری از پردازش تصویر را نیز می توان در نجوم، زیست شناسی، پزشکی هسته ای، اجرای قانون، دفاع و صنعت بیان کرد. در این گزارش به موضوع ارتقاگر لبه بر مبنای شبکه های عصبی، برخی روش های ارتقای لبه و معرفی آن ها برای آشنایی بیشتر با این مبحث پردازش تصاویر و توصیف کوتاهی از این روش ها و در مورد یکی از روش های معرفی شده ارتقای لبه و پیاده سازی آن و گرفتن تصاویر خروجی بحث می کنیم. در همه فصل ها، هدف ارتقای لبه در تصاویر سیاه سفید و برجسته کردن لبه های تصویر برای واضح تر شدن آن ها در کاربردهای خاص است.

فصل اول:

کلیات

1-1) کاربردها

وسعت کاربردهای پردازش تصویر در طی سالیان اخیر، ضرورت فراگیری جامع چنین مبحثی را برای دانشجویان رشته های برق و رایانه و حتی سایر رشته های مهندسی چون مکانیک و مواد، به طور جدی مطرح کرده است. پردازش تصویر رقمی دانش جدیدی است که سابقه آن به پس از اختراع رایانه های رقمی باز می گردد. با این حال این علم نوپا در چند دهه اخیر از هر دو جنبه نظری و عملی پیشرفت های چشم گیری داشته است. سرعت این پیشرفت به اندازه ای بوده است که هم اکنون و پس از این مدت نسبتا کوتاه، به راحتی می توان ردپای پردازش تصویر رقمی را در بسیاری از علوم و صنایع مشاهده کرد. در اشاره به برخی از کاربردهای آن می توان به کاربردهای عکاسی مانند ارتقا و بازسازی تصاویر قدیمی و… کاربردهای پزشکی مانند تولید تصاویر MRI و CT-Scan و کاربردهای امنیتی مانند تشخیص اثر انگشت و تشخیص چهره، کاربردهای نظامی مانند رهگیری اهداف متحرک، کاربردهای سنجش از راه دور مانند ارتقا و تحلیل تصاویر هوایی و ماهواره ای که در کاربردهای نقشه برداری، کشاورزی، هواشناسی و موارد دیگر مفید هستند، کاربردهای صنعتی مانند تفکیک محصولات مختلف براساس شکل یا اندازه و آشکار سازی شکستگی های موجود در محصولات، کاربردهای فشرده سازی تصویر مانند ذخیره سازی و ارسال تصاویر با کیفیت بالا اشاره کرد. وسعت کاربردهای آن و ارتباط آن با دیگر مباحث اساسی علمی به گونه ای است که در سال های اخیر مقالات متعددی در مورد پردازش تصویر، ارتقای تصویر و لبه و… با استفاده از شبکه های عصبی، شکل شناسی، روش فازی و… به چشم می خورد.

تعداد صفحات: 106

دانلود پایان نامه مروری برساختار شبکه GPRS و سرویس های آن

تعداد صفحه :69

چکیده:
اهمیت تکنولوژی های سرویس های مبتنی بر IP در دنیای ارتباطات بدون سیم با افزایش روزمره همراه می باشد. امروزه شبکه های معمولی بعنوان متد جدید دسترسی به اینترنت و شبکه های مبتنی بر IP استفاده می شوند. در این راستا، تلاشهای زیادی جهت بهینه سازی شبکه های سلولی برای ارائه سرویس های داده صورت گرفته است، که GPRS ماحصل آن تلاشهاست. GPRS که کوتاه شده عبارت “General Packet Radio Service” می باشد، در واقع مکمل سیستم GSM بوده و با اضافه کردن قابلیت های شبکه GPRS به شبکه GSM قبلی، می توان سرویس های متنوع تر و با نرخ بیت بالاتری ارائه نمود. در این گزارش به اختصار به معرفی ساختار شبکه GPRS وسرویس های قابل ارائه در آن پرداخته می شود.

مقدمه
امروز همزمانی رشد سریع شبکه موبایل سلولی و افزایش تعداد کاربران اینترنت، شرایط را جهت ترکیب هر دو تکنولوژی فراهم آورده است. ماحصل این ترکیب، سرویس های داده در بستر شبکه بی سیم سلولی است. سرویس های داده در شبکه سلولی موجود، نیازهای کاربران وفراهم  کنندگان سرویس ها را تامین نمی کنند. از نقطه نظر کاربران، نرخ بیت انتقال داده بسیار پائین بوده و زمان تنظیم برقراری یک ارتباط بسیار طولانی است. از نقطه نظر فنی، بستر ارائه این سرویس ها مبتنی بر مدار (Circuit) است که به تبع آن در بخش رادیویی یک کانال ترافیکی مستقل،  تنها به یک کاربر تخصیص می یابد. در حالیکه در ترافیک پیاپی(Burst) مثل اینترنت، ترافیک مبتنی بر بسته (Packet) بوده و چندین کاربر همزمان می توانند از یک کانال فیزیکی استفاده نمایند. GPRS بستر جدیدی در کنار شبکه GSM سلولی است که امکان ارائه این نوع سرویس ها را  فراهم می آورد. از مهمترین مزایای GPRS، صرفه جویی در منابع رادیویی است بدین نحو که تنها زمانی که ترافیک داده وجود دارد، از منابع موجود در شبکه استفاده شده و نیز همزمان چندین کاربر امکان استفاده از سرویس را دارا هستند. با افزایش کارایی GPRS، هزینه های فراهم کردن  سرویس های داده، کاهش یافته و به تبع آن، ضریب نفوذ سرویس های داده در بین کاربران تجاری ومعمولی افزایش خواهد یافت. علاوه بر تهیه سرویس های نوین برای کاربران امروزی موبایل، GPRS به عنوان گامی به سوی شبکه های نسل سوم می باشد. GPRS برای اپراتورهای شبکه  موبایل این امکان را فراهم می کند که شبکه ایی مبتنی بر IP جهت ارائه سرویس های داده پیاده سازی نمایند که مسلماً با راه اندازی سرویس های نسل سوم، به راحتی امکان گسترش شبکه IP موجود میسر خواهد بود. از نگاه دیگر GPRS محیطی را جهت تست و توسعه سرویس ها  وبرنامه های جدید فراهم می نماید که کمک شایانی به کسب تجربه در زمینه این نوع سرویس ها وگسترش سرویس های نسل سوم موبایل خواهد نمود.   در شبکه GSM ارائه سرویس های مبتنی بر IP امکان پذیر نبوده و تنها امکان ارائه  داده از نوع Circuit وجود دارد. از آنجا که در آینده  نزدیک حجم زیادی /9 نرخ بیت 6 kbps از سرویس های مبتنی بر IP در شبکه کنونی GSM وارد خواهد شد آشنایی با ساختار و سرویس های شبکه GPRS کمک شایانی به پیاده سازی ساختار و سرویس های آن خواهد نمود. 

پیشینه تحقیق
GPRS تکنولوژی نسل دو و نیم موبایل است که تا کنون در ایران اجرا نشده است و به تبع آن اطلاعات مدونی در این خصوص وجود ندارد. 3-1. روش کار و تحقیق  با توجه به اینکه GPRS از تکنولوژی های نوینی است که تا کنون در ایران پیاده سازی نشده است لذا هنوز منابعی در این زمینه ترجمه و یا تالیف نشده است. از اینرو کلیه منابع مورد استفاده، منابع انگلیسی از جمله استانداردهای موجود در این زمینه می باشد. در این متن ابتدا به بررسی ساختار شبکه GPRS پرداخته و سپس سرویس هایی که در بستر این شبکه قابل پیاده سازی است ارائه خواهد شد.

تعداد  صفحه :69 

دانلود جزوه پول و ارز و بانکداری

  سلام امروز سایت مدیرکده جزوه کاملی از کتاب پول و ارز و بانکداری را برای رشته مدیریت دولتی که را رایگان بر روی سایت قرار داده است ..

دانلود در ادامه مطلب

جزئیات بیشتر این محصول:

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: تحلیل و بررسی و محاسبه عوامل ایجاد کننده تلفات قدرت در شبکه های انتقال و فوق توزیع
دسته: مهندسی برق
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ٩١
+ همراه با یک فایل پاورپوینت ٣١ صفحه ای برای ارائه در کلاس
________________________________________________________
- چکیده:
همانطور که می دانید امروزه بقای صنعت و زندکی مدرن بدون استفاده از انرژی الکتریکی امکان پذیر نیست . این انرژی برای رسیدن به مصرف کننده از سه بخش تولید ، انتقال وتوزیع تشکیل شدهاست .
باتوجه به رشدروز افزون جمعیت و بالا رفتن فرهنگ استفاده از انرژی الکتریکی ، شبکه های برق رسانی در چند دهه اخیر رشد سریعی داشته اند که این رشد مستلزم رشد همزمان روشهای مهندسی طراحی وتوسعه می باشد ، متاسفانه در بخش توزیع به دلیل طراحی های تلفات و افت انرژی زیاد می باشد که سرچشمه این مشکلات عدم وجود برنامه ای مدرن برای پیش  بینی نیازهای آتی شبکه می باشد .
چه بسا شبکه هایی که بدون در نظر گرفتن پارامترهای آینده نگری طراحی شده و با گذشت زمان و رشد بار ، کارآیی لازم را نداشته باشد و باعث ایجاد تلفات و اختلالاتی در شبکه شود برای نمونه طی برنامه اول و دوم توسعه در کشور شعار روستاهای بی برق کشور مطرح گردید که علی رغم تبعات مثبت اقدام فوق در طی این سالها کیلومترها شبکه توزیع ، بدون پیش بینی قبلی و حتی برآورد فنی و اقتصادی احداث گردید که در دراز مدت باعث بروز مشکلاتی خواهد شد . سعی داریم در این پروژه راهکارهای مهندسی برای جلوگیری از این قبیل مشکلات و بهینه کردن شبکه برای جلوگیری از این قبیل مشکلات و بهینه کردن شبکه توزیع و فوق توزیع با استفاده ازپیش بینی های فنی ارائه کنیم که نتیجه آن کاهش تلفات و صرفه جوئی قابل توجهی خواهد بود .
در شبکه های برق رسانی درصد قابل توجهی از توان و انرژی تولیدی نیروگاه ها در مسیر تولید تا مصرف به هدر می روند ، که مقدار این تلفات به پارامترهای متعددی از جمله بافت شبکه، نوع تجهیزات ، چگالی بار ، نوع مصرف و سهم هر یک در کل ، شکل منحنی مصرف و شرایط آب و هوائی منطقه وابسته می باشد . تنوع و تعدد عوامل موثر در مقدار تلفات سبب می شود که مقدار آن حتی در دو شبکه به ظاهر مشابه و با پیک مصرف یکسان ، متفاوت باشد ..
در تجزیه و تحلیل تلفات ، دوعامل اصلی آن یعنی تلفات توان و تلفات انرژی باید مشترکاً مورد بررسی قرار گیرند چون مقدار تلفات توان در ساعات پیک هر شبکه به طور مستقیم در تعیین ظرفیت مفید نیروگاهها موثر می باشد ، که این مطلب نشانگر اهمیت بیشتر تلفات توان در مقایسه با تلفات انرژی می باشد . گر چه امکان محاسبه یا تخمین ماکزیمم تلفات توان بخشی از شبکه در ساعات پیک شبکه سراسری تا حدودی امکان پذیر می باشد . اما محاسبه و اندازه گیری آن برای کل مسیر تولید تا مصرف کاری دشوار و در برخی موارد غیر عملی است . یکی از دلایل مهم این پیچیدگی ، وجود عوامل ناشناخته و غیر قابل اندازه گیری در بین اجزاء تلفات می باشد ، که به همین دلیل در گزارشات آماری تنها به تلفات انرژی شبکه ها اشاره می گردد . از آنجا که تلفات توان تابعی از تغییرات مصرف لذا مقدار آن در ساعات مختلف شبانه روز متفاوت می باشد و به همین دلیل در برخی از ساعات روز مقدار آن زیاد و در ساعات دیگر کم می باشد . در یک دوره مشخص ، تلفات انرژی از مجموع تلفات لحظه ای توان به دست می آید . به همین دلیل درصد تلفات انرژی مبین متوسط تلفات توان در دوره مورد مطالعه می باشد ، یا به عبارت دیگر درصد تلفات در ساعات پیک به مراتب بیشتر از درصد متوسط تلفات انرژی می باشد . به عنوان مثال متوسط سالیانه تلفات انرژی شبکه سراسری برق با احتساب مصارف داخلی نیروگاه ها چیزی در حدود ٢٠ درصد می باشد . اما بررسی های انجام شده نشان می دهد مقدار تلفات در ساعات پیک حدود سی درصد می باشد [١٣ و ۴٩ ] به عبارت دیگر در ساعات پیک حدود سی درصد از ظرفیت نیروگاه ها به شکل های مختلفی در اجزاء شبکه به هدر می رود .

این درس اولین درس دانشگاهی رشته کامپیوتر می‌باشد و نقطه شروعی برای ورود به دنیای جالب برنامه نویسی و علم و فن کامپیوتر هست. بنابراین یادگیری اصول اولیه برنامه نویسی در این درس از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این درس پایه و اساس برنامه نویسی که جزء اصول این رشته می‌باشد را به فراگیران یاد می‌دهد . بنابراین یادگیری دقیق این درس به همراه ارائه پروژه‌های عملی که لازمه این درس می‌باشد جزء اهم مسائل می‌باشد.

 

عنوان جزوه : مبانی کامپیوتر

مؤلفین : جعفر تنها – مهدی یوسف خانی

دانشگاه : پیام نور

ساختار فایل : PowerPoint

تعداد صفحات : ۴۸۰

حجم فایل : ۶۱۳ کیلوبایت

درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی اولین درس تخصصی رشته کامپیوتر در اکثر دانشگاه ها می باشد. این درس 4 واحد می باشد و پیشنیاز ندارد. در این درس دانشجویان با مهمترین مفاهیم کامپیوتر ، الگوریتم و زبان برنامه نویسی آشنا می شوند. معمولا خواندن این درس برای دانشجویان لذت بخش بوده ولی اندکی مفاهیم گنگ به نظر می رسد که این مشکل با حضور در کلاس و مطالعه منابع رفع می شود. یکی از منابع فارسی برای این درس کتاب آموزش مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی به زبان c++ می باشد. این کتاب در 12 فصل و 530 صفحه تنظیم شده است . همچنان که انتظار می رود فصل اول کتاب برای آشنایی با کامپیوتر و فصل دوم درباره الگوریتم می باشد و در بقیه کتاب زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس آموزش داده شده است. امیدوارم این کتاب مورد استفاده باشد.

دانلود کتاب آموزش مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی به زبان ++c در ادامه مطلب

اسلاید های زیر در کلاس شیوه ارائه مطالب استاد عباسی فرد در سال ۱۳۸۹ ارائه گردیده

 

عنوان : شیوه ارائه مطالب

گردآوری : محمد رضا عباسی فرد

ساختار فایل : PDF

حجم فایل : ۸.۶ مگابایت

در این پست برای شما دوستان گرامی جزوه درس برنامه سازی سیستم که توسط استاد فرزین تدریس شده است را آماده نموده ایم.

عنوان جزوه : برنامه سازی سیستم

استاد مربوطه : استاد فرزین

تهیه کننده : فاطمه رمضانی

تعداد صفحات : ۴۰

کیفیت جزوه : دست نویس

ساختار فایل : PDF

حجم فایل : ۲۵ مگابایت

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 35
  • آی پی دیروز : 271
  • بازدید امروز : 118
  • باردید دیروز : 1,244
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 35
  • بازدید هفته : 3,625
  • بازدید ماه : 40,790
  • بازدید سال : 256,169
  • بازدید کلی : 8,434,863
  • کدهای اختصاصی