loading...
دانلود سرای دانشجویی
ارتقاء-وضوح-تصویر-رنگی-از-روی-رشته-ای-از-تصاویر-وضوح-پایین
ارتقاء وضوح تصویر رنگی از روی رشته ای از تصاویر وضوح پایین
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 141


ارتقاء وضوح تصویر رنگی از روی رشته ای از تصاویر وضوح پایین
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 141 صفحه

چكيده
در سال های اخیر، پیشرفت های گسترده ای در زمینه ی سنسورهای تصویر و سیستم های تصویربرداری دیجیتال صورت گرفته است، اما هنوز محدودیت های تئوری و عملی بر روی وضوح تصاویر گرفته شده با این دوربین ها اثر می گذارد. تکنیک های فراتفکیک پذیری (سوپر رزولوشن) به منظور غلبه بر این محدودیت ها در سال های اخیر گسترش یافته اند. این تکنیک ها با استفاده از یک و یا چند تصویر کم وضوح، تصویری با وضوح بالاتر ایجاد می کنند. کارهای اخیر در زمینه ی فراتفکیک پذیری (که اغلب بر روی تصاویر خاکستری متمرکز شده است)، به منظور کاهش پیچیدگی محاسباتی و افزایش مقاومت در برابر خطاهای مدل¬سازی و نویز انجام شده است. از سویی دیگر، روش¬های موزائیک زدایی متعددی به منظور کاهش مصنوعات رنگی، که در نتیجه ی استفاده از دوربین های تک CCD است، مطرح شده است.
در این پایان نامه، با استفاده از روش های آماری در پردازش سیگنال، چارچوب مقاومی را برای ترکیب تصاویر کم وضوح به منظور ایجاد تصویری با وضوح بالا پیشنهاد می دهیم. در این روش، با استفاده از معیار مقاوم به خطا در تابع هدف و تطبیق فرآیند تخمین برای هر تصویر کم وضوح متناسب با دقت پارامترهای مدل و سطح نویز آن، بازسازی مقاومی را ایجاد نموده ایم. همچنین با تعمیم این روش در حوزه ی رنگ، و ادغام فرآیند تفکیک پذیری و دموزانیک تصویر، توانسته ایم علاوه بر افزایش وضوح تصاویر رنگی، موزائیک زدایی تصویر را نیز به طور همزمان انجام دهیم. آزمایش های انجام شده نیز عملکرد خوب الگوریتم پیشنهادی را در مقابل نویز و خطا تصدیق می-کند.
واژه‌های کلیدی:
فراتفکیک پذیری، ثبت تصاویر، تخمین-M، تنظیم کننده، موزائیک زدایی تصویر، فیلتر رنگی.

بررسی-و-تحلیل-ساختارهای-انعکاس-دهنده-برگ-در-حوزه-پلاسمونیک-برای-کاربرد-قطعات-پسیو
بررسی و تحلیل ساختارهای انعکاس دهنده برگ در حوزه پلاسمونیک برای کاربرد قطعات پسیو
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 186
بررسی و تحلیل ساختارهای انعکاس دهنده برگ در حوزه پلاسمونیک برای کاربرد قطعات پسیو

نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 186 صفحه

چکیده
در طراحی مدارمجتمع نوری، حد پراش کوچک سازی عناصر نوری را محدود می کند. پلاسمون پلاریتون های سطحی که در سطح مشترک فلز و دی الکتریک انتشار می یابند بر این محدودیت غلبه می کنند. یکی از موضوعاتی که در این پایان نامه مطالعه می شود بررسی آزمایشگاهی موجبرهای صفحه ای و کانالی دی الکتریک-فلز-دی الکتریک پلاسمونیک با ساختار پلیمر-نقره-منشور است. موج پلاسمونیک به روش معروف تزویج به وسیله منشور تحریک شد. یک روش آزمایشگاهی ساده نیز برای اندازه گیری طول انتشار موج پلاسمونیک نیز معرفی شد. یک پدیده جالب که در آزمایش ها مشاهده شد اثرات پراکندگی امواج سطحی پلاسمونیک در انتهای نوار نقره بودکه یک ناپیوستگی را ایجاد می کند. این پدیده می تواند برای تزویج بین موجبرهای معمولی سه بعدی با موجبرهای پلاسمونیک استفاده شود. در حال حاضر این موضوع تحت بررسی برای طراحی تزویجگر های هایبرید پلاسمونیک است. علاوه بر این در این پایان نامه، ساختارهای متناوب برگ که به عنوان انعکاس دهنده و فیلتر در مدارهای نوری کاربرد دارند مطالعه می شوند. ساختارهای هایبرید پلاسمونیک برای طراحی و شبیه سازی انعکاس-دهنده های برگ استفاده شد. انعکاس دهنده های هایبرید پلاسمونیک بر پایه توری های سینوسی و دندانه اره ای بررسی و با توری مستطیلی که پیش از این معرفی شده است مقایسه شد. نشان داده می شود که توری دندانه اره ای در مقایسه سه توری با هم، مشخصات بهتری از خود نشان می دهد و این توری در مقایسه با توری های مستطیلی و سینوسی دارای اعوجاج باند عبور کمتر و عرض باند قطع باریکتری را ایجاد می کند. همچنین نشان داده می شود توری سینوسی که می¬تواند به¬راحتی با تکنیک¬های هولوگرافی ساخته شود، در مقایسه با توری مستطیلی دارای اعوجاج باند عبور کمتر و عرض باند قطع باریکتری است. علاوه بر این، عملیات آپودیزیشن توری دندانه اره¬ای هایبرید پلاسمونیک بررسی شد و مشخص شد که با استفاده از این تکنیک می توان به کاهش بیشتر اعوجاج در باند عبور و عرض باند قطع رسید.
کلیدواژگان: پلاسمونیک، پلاسمون سطحی، موجبر، فیلتر، انعکاس دهنده برگ.

بررسی-و-ارائه-یک-پروتکل-مسیریابی-مقاوم-و-کارا-برای-شبکه-های-بی-سیم-اقتضایی-نظامی
بررسی و ارائه یک پروتکل مسیریابی مقاوم و کارا برای شبکه های بی سیم اقتضایی نظامی
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 129


بررسی و ارائه یک پروتکل مسیریابی مقاوم و کارا برای شبکه های بی سیم اقتضایی نظامی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 129 صفحه

چکیده
از اوایل دهه ۱۹۸۰ مفهومی جدید به نام دفاع مبتنی بر شبکه در نیروهای نظامی به وجود آمده است. جهت دستیابی به این مفهوم نیاز به داشتن یک شبکه مخابراتی نظامی با ظرفیت بالا وجود دارد تا بتواند اطلاعات را در بین نهادهای موجود در شبکه توزیع کند. شبکه‌های اقتضایی بی سیم بدلیل اینکه نیازی به زیر ساخت ندارند، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. بیشترین کاربرد شبکه‌های اقتضایی، کاربرد نظامی می باشد. با گسترش روز افزون تکنولوژی‌های دسترسی به شبکه، شاهد بوجود آمدن شبکه‌های ناهمگن هستیم. در این شبکه‌ها، گره‌ها برای ارتباط با یکدیگر از تکنولوژی‌های مختلف استفاده می‌کنند. شبکه‌های اقتضایی معمولا با مشکل مقیاس پذیری و عدم اطمینان همراه هستند. اغلب پروتکل های مسیریابی پیشنهاد شده برای این شبکه‌ها، مقتضیات شبکه‌های ناهمگن را در نظر نمی گیرند. با در نظر گرفتن ناهمگنی گره‌ها و بهره بردن از آن، می توان مشکل مقیاس‌پذیری و قابلیت اطمینان را برطرف کرد. جهت نیل به این هدف، استفاده از ساختار سلسله مراتبی برای بهره بردن از مزایای شبکه‌های ناهمگن پیشنهاد می شود. در این پایان نامه در ابتدا به معرفی شبكه‌ها‌ي اقتضایی، تاریخچه و کاربرد‌های آن می پردازیم. در ادامه انواع پروتکل‌های مسیریابی موجود را معرفی می کنیم. سپس به معرفی شبکه‌های سلسله مراتبی ناهمگن جهت حل مشکل مقیاس پذیری و قابلیت اطمینان می پردازیم. در ادامه، دو پروتکل مسیریابی سلسله مراتبی جدیدی برای شبکه‌های ناهمگن نظامی معرفی می شود. این دو پروتکل جدید مبتنی بر DSDV و AODV است. در ساختار پیشنهادی فرض شده است که گره‌های شبکه از نظر برد ارسال رادیویی و میزان باطری ناهمگن هستند. در این ساختار همه گره‌ها به یک رادیوی برد کوتاه مجهز هستند، اما بخشی از گره‌ها علاوه بر این رادیو، به یک رادیوی برد بلند نیز مجهز هستند. در نتیجه گره‌ها به دو دسته تقسیم شده اند و یک ساختار سلسله مراتبی دو طبقه شکل گرفته است. در این دو پروتکل در ابتدا، خوشه بندی کردن گره‌ها در لایه اول و انتخاب سرخوشه برای آنها انجام می شود. در ادامه مسیریابی در دو لایه پایین و بالا انجام می شود. در انتها پروتکل پیشنهادی کاملا با نرم افزار شبیه ساز NS2 شبیه سازی شده است. کارایی این پروتکل در مقایسه با دیگر پروتکل‌های مسیریابی در توپولوژی‌های مختلف بررسی شده است. مشکل مقیاس پذیری، تاثیر تعداد خوشه ها بر این روش و تاثیر تحرک گره ها بر این روش ها بررسی شده است.
واژگان کلیدی: شبکه‌های اقتضایی نظامی، پروتکل‌های مسیریابی سلسله مراتبی، شبکه ناهمگن، پروتکل مسیریابی DSDV.

بررسي-عملكرد-و-شبيه‏سازي-سيستم‏هاي-ناوبری-cvor-و-dvor-در-كانال‏هاي-چند-مسيری
بررسي عملكرد و شبيه‏سازي سيستم‏هاي ناوبری CVOR و DVOR در كانال‏هاي چند مسيری
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 132
حجم فایل: 13 کیلوبایت

بررسي عملكرد و شبيه‏سازي سيستم‏هاي ناوبری CVOR و DVOR در كانال‏هاي چند مسيری
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 132 صفحه

چکیده
سامانه ناوبری VOR یک سامانه ناوبری رادیویی می‌باشد که دارای کاربردهای تاکتیکی و غیرتاکتیکی می‌باشد و به دو نوع CVOR و DVOR ساخته شده است. این سامانه با تعیین موقعیت (سمت) وسیله پرنده نسبت به فرستنده ایستگاه زمینی بطور وسیعی در سرویس‌های هوایی نظامی و غیرنظامی در اکثر کشورهای دنیا استفاده می‌شود. سامانه ناوبری VOR در محدوده فرکانسی VHF از ۰/۱۰۸ مگا هرتز تا ۹۵/۱۱۷ مگا‌هرتز در قالب ۲۰۰ کانال کار می‌کند. تفاوت CVOR و DVOR تنها در ساختار آنتن ایستگاه زمینی می‌باشد، زیرا گیرنده و رابطه سیگنال ارسالی از فرستنده‌ی هر دو سیستم یکسان می‌باشد. آنتن فرستنده از دو قسمت اصلی sideband وCarrier برای ارسال دو سیگنال ۳۰ هرتز می‌باشد. عملکرد سامانه VOR بدین صورت است که اطلاعات سمت را از اختلاف فاز دو سیگنال ۳۰ هرتز مرجع و فاز متغیر استخراج می‌کند. اختلاف فاز برای هر موقعیت هواپیما، متفاوت می‌باشد. بعبارت دیگر اختلاف فاز دو سیگنال ۳۰ هرتز بسته به موقعیت هواپیما بطور خطی تغییر می‌کند. دو سیگنال ۳۰ هرتز تحت مدولاسیون آنالوگ از ایستگاه زمینی ارسال می‌شوند. در پرواز، هواپیما این دو سیگنال را با سیگنال انعکاسی ناشی از سطح زمین، کوه و موانع نزدیک مانند آشیانه هواپیما و ساختمان دریافت می‌کند. سیگنال‌های چندمسیری باعث اختلال در آشکار‌سازی اختلاف فاز دو سیگنال ۳۰ هرتز در گیرنده VOR می‌شوند. هدف پایان‌نامه بررسی اثرات پدیده‌ چندمسیری بر سامانه CVOR و DVOR و مقایسه آنها از طریق مدل‌سازی و شبیه‌سازی سیستمی می‌باشد. در این خصوص اثرات پدیده چندمسیری بر سامانه‌های رادیویی، مدل‌سازی کانال مخابرتی، عملکرد ایستگاه زمینی و استخراج سیگنال ارسالی و شبیه‌سازی گیرنده مورد بررسی قرار گرفته است. سپس بطور خاص به بررسی کارایی سامانه VOR در شرایط چندمسیری پرداخته خواهد شد. در این پایان‌نامه سامانه‌های ناوبری CVOR و DVOR در شرایط چندمسیری مقایسه و تفاوت آنها در سناریو واقعی با وجود موانع بررسی شده است.

بررسی-روش-های-آشکارسازی-ناهمدوس-سیگنال-های-فرا-پهن-باند
بررسی روش های آشکارسازی ناهمدوس سیگنال های فرا پهن باند
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 147
حجم فایل: 13 کیلوبایت

بررسی روش های آشکارسازی ناهمدوس سیگنال های فرا پهن باند
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 147 صفحه

چکیده:
با ظهور و گسترش سیستم های مخابراتی با عرض پالس بسیار باریک، پهنای باند بسیار وسیع، محدودیت پهنای باند و سرعت قطعات الکترونیکی موجود، استفاده از بسیاری از ساختار های آشکار سازی ناهمدوس شناخته شده پیشین با دشواری روبرو است و طراحی گیرنده مناسب در اینگونه سیستم ها از اهمیت ویژه ای برخودار است. در حوزه رادیویی، طراحی گیرنده های ساده و کم مصرف در مخابرات فراپهن باند (UWB ) بدون استفاده از مکانیزم های پیچیده تخمین کانال که عملکرد قابل قبولی داشته باشند بسیار مورد توجه است.
در این پایان نامه، به بررسی انواع مختلف آشکارسازی ناهمدوس سیگنال های UWB پرداخته شده است. به منظور بررسی این مسایل، ابتدا به معرفی مدل سیستم UWB پرداخته شده است و سپس مدل کانال های مورد استفاده در سیستم UWB که براساس دو نوع استاندارد IEEE می باشد مورد مطالعه قرار گرفته است و نتایج آنها با استفاده از شبیه سازی بررسی شده است. در ادامه، انواع روش های آشکارسازی ناهمدوس سیگنال های UWB مورد بررسی قرار گرفته است و به مقایسه و بررسی کارایی آنها با استفاده از شبیه سازی پرداخته شده است. در بخش بعدی پایان نامه، ما دو نوع آشکارسازی ناهمدوس چندسمبولی را برای مدولاسیون موقعیت پالس سیگنال های UWB پیشنهاد دادیم. در این روش، ما از روش GLR برای استخراج آشکارساز ناهمدوس یک بلوک مشاهده شامل سمبول متوالی استفاده کردیم. در این روش ما به هیچ نوع اطلاعاتی از کانال نیاز نداریم. در ادامه، پس از استخراج آشکارساز GLR، به منظور کاهش پیچیدگی محاسباتی آشکارساز، از تکنیک SDR برای پیاده سازی آن استفاده کردیم. در ادامه با فرض خاصیت تنک بودن کانال، به بهبود تخمین سیگنال دریافتی پرداختیم و با در نظر گرفتن تخمین جدید سیگنال دریافتی، آشکارساز GLR بهبود یافته را استخراج کردیم. سپس به منظور کاهش پیچیدگی محاسباتی آن، از تکنیک SDR برای پیاده سازی آن استفاده کردیم. نتایج شبیه سازی، کارایی و عملکرد آشکارسازهای پیشنهادی را نشان می¬دهد. همانطور که خواهیم دید، زمانیکه تعداد سمبول های ارسالی در یک بلوک مشاهده زیاد می¬شود کارایی هر دو آشکارساز پیشنهادی به گیرنده Rake ایده ال نزدیک خواهد شد.

بررسی-راهکارهای-مناسب-جهت-بهینه-سازی-مصرف-انرژی-در-شبکه-های-حسگر-بی-سیم-با-استفاده-از-الگوریتم-ممتی
بررسی راهکارهای مناسب جهت بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از الگوریتم ممتی
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 99
حجم فایل: 13 کیلوبایت

بررسی راهکارهای مناسب جهت بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از الگوریتم ممتیک
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 99 صفحه

چکیده
یکی از چالش های مهم طراحی در شبکه های حسگر بی سیم (WSN)، طولانی کردن طول عمر سیستم (گره) است، در حالیکه به کیفیت سرویس قابل قبولی برای کاربردها دست یافت. طولانی کردن عمر گره با کاهش مصرف انرژی ارتباط مستقیم دارد . در WSN، هر گره حسگر با توان باتری کار می کند و در اکثر موارد مخصوصا در محیط های دور و خصمانه امکان شارژ مجدد و جایگزینی آسان نیست. به دلیل قابلیت های محدود گره های حسگر، معمولا مطلوب است که WSN باید با تراکم بالا گسترش یابد و بنابراین افزونگی می تواند برای افزایش و بهینه سازی طول عمر شبکه بکار گرفته شود. در این پایان نامه ابتدا به بررسی الگوهای تحقیق شده با هدف افزایش طول عمر شبکه های حسگر بی سیم ، می پردازیم سپس یک الگوریتم بهینه سازی طول عمر و خود تثبیتی موثر برای تقویت طول عمر شبکه های حسگر بی سیم ، مطرح می کنیم. الگوریتم ما به دنبال ایجاد مقاومت با حفظ مجموعه ی لازم گره های در حال عمل و جایگزینی گره های خراب در صورت نیاز می باشد. برخی از نتایج تئوری و شبیه سازی را ارائه می کنیم که بطور کامل سودمندی الگوریتم پیشنهادی را نشان می دهند.
کلمات کلیدی : بهینه سازی طول عمر، شبکه های حسگر، الگوریتم قابلیت اطمینان خود تثبیت، توزیع وایبل


طراحی و شبیه سازی اینورتر سه سطحی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 155 صفحه

چکیده
اینورترها می توانند از یک ولتاژ dc ثابت یا متغیر،ولتاژهای ac  تکفاز وسه فاز تولید نمایند.روش های گوناگونی برای کنترل ولتاژ خروجی اینورتروجود دارد که در این پایانامه از یک سیستم اینورتر با ورودی پنل خورشیدی معرفی شده است .در این سیستم ابتدا ولتاژ حاصل از پنل خورشیدی توسط یک مبدل بوست،به ولتاژ تنظیم شده تبدیل می گردد.سپس این ولتاژDC با استفاده ازیک اینورتر سه سطحی با کنترل SVM به ولتاژ متناوب تبدیل می شود.استفاده ازاینورتر سه سطحی باعث کاهش فرکانس کلید زنی وکاهش تلفات می شود.برای بررسی صحت عملکرد،سیستم درمحیط simulinkنرم افزار matlabشبیه سازی شده است.

عنوان پروژه : اینورتر و کنترل سرعت موتورهای القایی

تعداد صفحات : ۳۳

شرح مختصر پروژه : پروژه حاضر با عنوان اینورتر و کنترل سرعت موتورهای القایی تهیه و تنظیم شده است.اینورتر وسیله ای است که ولتاژ و جریان مستقیم را به متناوب تبدیل میکند.اینورترها خود به دو دسته اینورترهای تک فاز و اینورترهای سه فاز تقسیم می شوند.اینورترهای سه فاز بسته به نوع کموتاسیون تریستورها به چهار دسته تقسیم می شوند.اولین دسته اینورترهای سه فاز اینوتر با مدولاسیون عرض پالس(PWM) می باشد.دومین دسته اینوتر با مدار تشدید میباشد.دسته سوم و چهارم به ترتیب اینوتر با کموتاسیون کمکی و اینوتر با کموتاسیون تکمیلی میباشد که اگر ولتاژ ورودی اینوتر ، ثابت باشد،اینوتر با تغذیه ولتاژ (VSI) و اگر ورودی ثابت باشد،آن را اینوتر با تغذیه جریان (CSI)می نامند.از فصل دوم این پروژه به موتورهای القایی و کنترل سرعت موتورهای القایی پرداخته شده است.کنترل سرعت موتورهای القایی امروزه در اکثر صنایع و کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد.

 

در کاربردهای با توان بالا ( یا سایر جاهایی که به سه فاز نیاز باشد ) از اینورترهای سه فاز استفاده می شود . اینوتر سه فاز را می توان با اتصال موازی سه اینورتر تکفاز پل درست کرد و همچنین باید توجه داشت که جریان گیت آنها باید با هم ۱۲۰o اختلاف فاز داشته باشد تا ولتاژهای سه فاز متقارن ایجاد گردد . برای حذف هارمونیکهای مضرب سه در ولتاژ خروجی می توان از یک تراشی درخروجی اینوتر استفاده کرده و اتصال ثانویه آن را ستاره می بندد و بار را نیز یا مثلث یا ستاره بست.

تغییر و کنترل سرعت موتورهای القایی

تغییر و کنترل سرعت موتورهای القایی به سه روش امکان پذیر است :

الف- کنترل سرعت موتورهای القایی به روش تغییر تعداد قطبها : برای این منظور باید سیم پیچی استاتور به نحو مناسب طراحی و در شیارها تعبیه شود، ضمنا” سرسیم های مربوط به کلافهای مختلف هر فاز به محیط خارج منتقل و در اختیار باشند به این ترتیب می توان با سری و موازی کردن سیم پیچها تعداد قطبها را تغییر داد. به عنوان مثال از ماشین می توان به صورت ۲ قطب، ۴ قطب و یا ۶ قطب استفاده کرد در این صورت چنانچه فرکانس برق تغذیه Fs باشد سرعت چرخش موتور حالت تعادل متناسب با Fs/3 , Fs/2 , Fs خواهد بود. تغییر سرعت در این روش به صورت پله ای می باشد .

ب – کنترل سرعت موتورهای القایی به وسیله تغییر مقاومت موثر رتر در موتورهای القایی با رتور سیم پیچی شده

ج – کنترل سرعت موتورهای القایی با استفاده از تغییر ولتاژ ( یا جریان) و فرکانس برق تغذیه : در این روش ممکن است علاوه بر کنترل سرعت به متغیر اصلی ، متغیرهای دیگری از قبیل جریان ( یا ولتاژ) ، شار و یا فرکانس لغزشی هم کنترل شوند.

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 159
  • آی پی دیروز : 237
  • بازدید امروز : 587
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 32
  • بازدید هفته : 8,559
  • بازدید ماه : 36,457
  • بازدید سال : 251,836
  • بازدید کلی : 8,430,530
  • کدهای اختصاصی