loading...
دانلود سرای دانشجویی
تحقیق-انواع-الگوریتم-های-زمانبدی-در-رایانش-ابری
تحقیق: انواع الگوریتم های زمانبدی در رایانش ابری
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 56
حجم فایل: 597 کیلوبایت
قیمت: 12000 تومان

عنوان پروژه: انواع الگوریتم های زمانبندی
تعداد صفحات فارسي 56
نوع فایل های ضمیمه Word

چکیده

امروزه محاسبات ابری شهرت زیادی پیدا کرده و نمونه ای از محاسبات توزیع‌شده، متشکل از منابع و درخواست ها با هدف اشتراک گذاری منابع به صورت سرویس در بستر اینترنت است. این محیط تصوری از منابع بی نهایت را برای کاربران فراهم می کند؛ بنابراین کاربران می توانند مبنی بر تقاضا، میزان استفاده از منابعشان را افزایش یا کاهش دهند. به عبارتی محیط ابر، پرداخت به اندازه استفاده است. در ابر، فراهم کنندگان می خواهند بیش ترین بازده را از منابع خود ببرند و کاربران نیز می خواهند هزینه های خود را حداقل نمایند درعین ‌حال، عملکرد مورد نیازشان را نیز به دست آورند. استفاده مناسب و بهینه از منابعی همچون حافظه، پردازشگر یک چالش است از این رو، چگونگی زمانبندی وظایف مسئله ای مهم محسوب می شود که تأثیر زیادی در عملکرد فراهم کنندگان سرویس ابر دارد. زمانبندی، انتخاب بهترین منبع مناسب با هدف انتشار بار در پردازنده ها و حداکثر بهره وری از منابع است. درحالی که باید زمان پاسخ و تکمیل هر وظیفه و همچنین هزینه سرویس را حداقل نماید. در این گزارش ابتدا به بیان مسئله و مشکل زمانبندی و ادبیات تحقیق اشاره می شود. سپس تعاریفی مرتبط با زمانبندی وظایف را مطرح کرده و ویژگی های یک زمانبند خوب را بیان می کنیم و در آخر به بررسی برخی از الگوریتم های موجود در ابر پرداخته و مقایسه ای از آن ها ارائه می شود.

چکیده

محیط­های پویا محیط­هایی هستند که قابلیت تغییرات در طول زمان را به خود اختصاص می­دهند. این تغییرات می­تواند به طرق مختلف از جمله تغییر در پارامترها، توابع هدف یا محدودیت­های مسئله اتفاق افتد. در این راستا حوزه­ی وسیعی از علوم مختلف مانند مدیریت، اقتصاد، رایانه، ریاضیات و غیره با این تغییرات روبرو بوده که هم در بخش تئوری و هم به صورت عملی در جهان واقعی مطرح می­شوند. به همین دلیل حل مسائل مربوط به محیط­های پویا که به حل مسائل بهینه­سازی پویا معروفند از چند دهه­ی گذشته تا به امروز مطرح بوده­اند. مهمترین چالش در حل این گونه مسائل مربوط به نحوه­ی سازگاری با محیط تغییر یافته­ی جدید می­باشد. بنابراین نیاز به ردیابی و دنبال کردن نقطه­ی (نقاط) بهینه­ی­ جدید در فضای مسئله احساس می­شود. برای برخورد با این چالش محققان بر آن شدند تا از الگوریتم­های تکاملی که الهام گرفته از فرآیندهای تکاملی­اند و افزودن یکسری مکانیزم­های خاص بهره­گیرند. چالش دیگری که این مسائل با آن روبرو می­شوند، یافتن بهینه(ها) به طور هر چه دقیق­تر می­باشد که برای این امر بایستی حتی الامکان از الگوریتم­هایی با سرعت هم­گرایی و توانایی جستجوی محلی بالا استفاده کرد. الگوریتم بهینه­سازی فاخته یکی از الگوریتم­های تکاملی است که در محیط­های ایستا سرعت هم­گرایی و توانایی جستجوی محلی بالایی از خود نشان داده است. از سویی پویاسازی این الگوریتم تاکنون بررسی نشده است. لذا هدف از این پژوهش پویاسازی و ارائه­ی نسخه­ی جدیدی از این الگوریتم می­باشد. برای تحقق این موضوع ابتدا تغییراتی در ساختار اصلی الگوریتم استاندارد ایجاد شده و با بهره­گیری از یک مکانیزم
خود-تطبیقی در شعاع تخم­گذاری فاخته­ها، تلاش در افزایش سرعت هم­گرایی و توانایی جستجوی محلی صورت گرفته است. سپس جهت ردیابی بهینه(ها) بعد از تغییرات محیطی، از یک الگوریتم چند-دسته­ای، مکانیزم ایجاد دسته­­ی آزادو نیز مکانیزم­ انحصار بهره گرفته می­شود. همچنین جهت رویارویی با چالش­های مربوط به از دست دادن تنوع و حافظه­­ی­ نامعتبر در دسته­های هم­گرا شده، فاخته­های هر دسته در شعاعی (که بر اساس طول گام حرکتی قله­ها تعیین می­گردد) اطراف بهترین فاخته­ی آن دسته پخش و مورد ارزیابی قرار می­گیرند. در دسته­های غیر هم­گرا نیز تنها شایستگی موقعیت فاخته­های آن دسته مجدداًمحاسبه می­شود. مکانیزم غیرفعال­سازی از دیگر مکانیزم­هایی است که جهت افزایش کارآیی الگوریتم در محیط­های پویا مطرح شده است. در نهایت بر اساس نتایج به دست آمده، الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با اکثر الگوریتم­ها کارآیی بهتری از خود نشان داده است.

واژه‌های كلیدی:مسائل بهینه­ سازی پویا، الگوریتم­ های تکاملی و الگوریتم بهینه­ سازی فاخته

چكيده                             
سیر تکاملی محاسبات به گونه ای است که می‌توان آن را پس از آب، برق، گاز و تلفن به عنوان عنصر اساسی پنجم فرض نمود. در سالهای اخیر توجهات فزاینده ای به محاسبات ابری شده است.  محاسبات ابری مدلی توزیع شده با مقیاس بزرگ است که مجموعه مقیاس پذیر و مجازی شده از قدرت محاسباتی مدیریت شده، فضای ذخیره سازی و سرویس‌ها را از طریق اینترنت در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.
مسئله تخصیص منابع در رایانش ابری و زمانبندی هر یک از کارهای کاربر بر روی ماشین های مجازی موجود، يک مسئلهNP-Completeمي باشد که تاکنون الگوريتم‌هاي بسياري جهت حل آن ارائه گرديده است. ولی هیچ یک از این الگوریتم ها قادر به برآورده ساختن نیازمندیهای مرتبط با سرعت و دقت در محیطهای رایایش ابری نیستند. در اين پژوهش، روشی ترکیبی از الگوریتم رقابت استعماری و جستجوی محلی، برای حل این مسئله پيشنهاد گردیده است. این الگوریتم با ایجاد یک امپراتوری اولیه سعی در بهبود سازی پاسخ های ممکن، از طریق اعمال مراحل الگوریتم رقابت استعماری دارد. جهت جلوگیری از همگرایی زودرس، الگوریتم رقابت استعماری با یک الگوریتم جستجوی محلی ترکیب شده است. الگوریتم ترکیبی پیشنهادی از یک مکانیسم تشخیص همگرایی مبتنی بر ضریب شباهت استفاده کرده و در زمانهایی که روش رقابت استعماری دچار همگرایی زودرس می شود، روش جستجوی محلی را اجرا می کند.
کيفيت جواب ها وکارايي الگوریتم پیشنهادی با کارايي الگوريتمهای دور رابین، کلونی مورچگان و ژنتیک، مقايسه گرديد.
 نتایج : نتایج بدست آمده، نشان میدهد که الگوريتم پيشنهادي از نظر کيفيت زمان اجرا از دو الگوریتم کلونی مورچگان و الگوریتم ژنتیک سریعتر عمل می کند. علاوه بر این، الگوریتم پیشنهادی از نظر کیفیت جواب‌ها، از بقيه الگوريتم‌هاي مقايسه شده بهتر عمل می کند.
کلمات کلیدی:
 تخصیص منابع، رایانش ابری، الگوریتم رقابت استعماری، جستجوی محلی، NP-Complete.

مقدمه الگوریتمهای مسیریابی

در هریک از سه قرم گذشته فناوری خاصی رونق داشته باشد قرن هجدهم زمان توسعه سیستم های مکانیکی بزرگ به همراه انقلاب صنعتی بود. قرن نوزدهم عصر موتور بخار بود. قرن بیستم زمان جمع آو ری ،پردازش ، و توزیع اطلاعات بودو در بین سایر پیشرفت ها ،شاهد نصب شبکه های جهانی تلفن، اختراع رادیو و تلویزیون ، تولید و رشد بی سایقه صنعت کامپیوتر و پرتاب ماهواره های ارتباطی بوده ایم.

با پیشرفت فناوری این موارد د رحال همگرایی است و تفاوت هایی بین جمع آوری ، انتثال ذخیره و پردازش اطلاعات به شدت در حال محو شدن است سازمان هایی با صدها شعبه در نقاط مختلف جغرافیایی ،ب فشردن کلید وضعیت فعلی را حتی در دورترین نقاط بررسی می کنند. با افزایش فدرت جمع آوری، پردازش و توزیع اطلاعات، تقاضای پردازش اطلاعات پیچیده تر نیز افزایش می یابد

 

 

الگوریتمهای مسیر یابی

وظیفه اصلی لایه شبکه ، هدایت بسته‌ها از ماشین منبع به ماشین مقصد است در اغلب زیر شبکه‌ها ، بسته‌ها باید چند جهش انجام دهند. تا به مقصد برسند. برای شبکه‌های پخشی،استثنایی وجود دارد، وای در اینجا نیز اگر منبع و مقصد در یک شبکه نباشد مسیر یابی مشکل محسوب می‌شود. الگورتیم هایی که مسیرها و ساختمان داده‌های مربوط به آن را انتخاب می‌کنند، موضوع مهم را طراحی لایه شبکه اند.

الگوریتم مسیر یابی بخشی از نرم افزار لایه شبکه است که تعیین می‌کند بسته ورودی باید به کدام خط خروجی منتقل شود. اگر زیر شبکه از داده‌ها گرام‌ها استفاده کند، این تصمیم گیری دوباره باید برای هر بسته ورودی تکرار شود ،چون تا آن موقع امکان دارد بهترین مسیر، تغییر کند اگر زیر شبکه از مدارهای مجازی استفاده کند ، تصمیمات مسیر یابی وقتی اتخاذ می‌شوند که مدار مجازی جدیدی استفاده گردد. از آن پس ، بسته‌های داده‌ها فقط از مسیر ایجاد شده قبلی منتقل می‌شوند.حالت دوم گاهی مسیر یابی تماس دارد ، زیرا مسیر در طول مدت تمسا کاربر باقی می‌ماند ( مثل کار کردن با پایانه یا انتقال فایل ) صرف نظر از این که آیا مسیرها برای هر بسته به طور مستقل انتخاب میشوند یا فقط وقتی که اتصال جدیدی برقرار می‌شود انتخاب می‌گردند، خواصی وجود دارند. که در الگوریتم‌های مسیر یابی مطلوب‌اند صحت ، سهولت تحمل عیب، پایداری ، عدالت و بهینگی صخت وسهولت نیازی به توضیح ندارند، اما نیاز به تحمل عیب چندان روشن نیست. انتظار می‌رود که شبکه‌های بزرگ ، سال‌ها بدون عیب کلی سیستم به کار خود ادامه دهند. در این مدت ممکن است اشکالات سخت افزاری و نرم افزاری گوناگونی به وجود آید. میزبان‌ها مسیر یاب‌ها مسیر یاب‌ها بدون نیاز به توقف انجام انجام کارها در مسیر یاب‌ها و راه اندازی مجدد شبکه در هر بار متلاشی شدن مسیریاباز عهده تغییرات در توپولوژی و ترافیک برآید….

 فـرمت: DOC
تعداد صفحات: ۱۴۰ صفحه

نام نویسنده : حمیدرضا مقسمی
زبان : فارسی
تعداد صفحه : 125
قالب : PDF
حجم : 22.04 MB

طراحی الگوریتم دانش ساخت الگوریتم‌ها برای حل مساله‌است. طراحی الگوریتم کاربردی را مهندسی الگوریتم می‌نامند. هم اکنون در ایران طراحی الگوریتم ها به عنوان درسی در رشته مهندسی کامپیوتر( نرم افزاروسخت افزار ) و فناوری اطلاعات تدریس میشود. در طراحی الگوریتم ها مباحثی همچون پیچیدگی زمانی، بازگشتی، روش تقسیم و غلبه، روش حریصانه، روش برنامه سازی پویا، تکنیک عقبگرد، نظریه P و NP تدریس میشود.

این کتاب که نام آن طراحی الگوریتم در ۵ فصل تهیه شده که مولف آن حمیدرضا مقسمی است .هرفصل شامل توضیح ومثال است که به دلیل زیاد شدن حجم فایل ازآوردن تستهای پایان فصل صرف نظر شده است. این کتاب یکی از کاملترین مراجع کنکور کارشناسی ارشد می باشد.

 

فصل اول : پیچیدگی زمانی ومرتبه اجرایی
فصل دوم : حل روابط بازگشتی
فصل سوم : روش تقسیم وغلبه
فصل چهارم: برنامه نویسی پویا
فصل پنجم: روش حریصانه

 

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر

گرایش : نرم افزار

عنوان : ارائه یک الگوریتم زمانبندی کارا در شبکه محاسباتی گرید با هدف کاهش زمان اتمام کل و توازن بار

تعداد صفحات : 77

 

1-1 مقدمه

کامپیوترهای امروزی مانند مغز انسان معمولا از بخش کوچکی از توانایی‌های خود استفاده می‌کنند و اغلب به‌ صورت غیرفعالند و منتظر اطلاعات ورودی می‌مانند. تصور کنید که اگر از منابع سخت‌افزاری این همه کامپیوتر غیرفعال استفاده شود و همه در یک کامپیوتر جمع شوند، چه دستگاه پرقدرتی خواهیم داشت. شبکه­ های محاسباتی (گرید) زمینه‌ای را فراهم آورده است که بتوان از منابع (کامپیوتری) سیستم‌های دیگر نیز استفاده نماییم. اغلب مسائل پیچیده علمی، مهندسی و تجارت احتیاج به میزان زیادی از منابع برای اجرا دارند، بهترین راه حل برای اینگونه مسائل استفاده از گرید می­باشد.

هدف شبکه­های محاسباتی (گرید) به اشتراک گذاشتن منابع کامپیوتری در نقاط مختلف جغرافیایی با مدیریت­های مختلف بین کاربران است. کاربران درخواست­های خود را پیوسته برای محیط گرید ارسال می­کنند و بخش مدیریت منابع این کارها را به گره های محاسباتی موجود در شبکه اختصاص می­دهد. به چگونگی تخصیص این درخواست­ها روی گره­های محاسباتی مختلف زمانبندی می­گویند.

اعمال سیاست­های مختلف برای عملیات زمانبندی نتایج متفاوتی را خواهد داشت که این سیاست با توجه به اهداف مشخص شده برای گرید اتخاذ می­شوند. عملیات زمانبندی در سیاست­های مختلف از فاکتورهای متفاوتی برای تخصیص کارها روی منابع مختلف استفاده می­کند. امکان دارد یک فاکتور نقش تعیین کننده­ای در یکی از سیاست­ها داشته باشد ولی در سیاست دیگر اصلا به آن توجه نشود، از اینرو هدف هر الگوریتم بهینه کردن سیاست مورد نظر خود است.

 

1-2 هدف از اجرای پایان نامه

با توجه به تاثیر بالای عملیات زمانبندی در عملکرد بهینه گرید و مزایایی که برای گرید در قسمت قبل ذکر شد، ارائه یک روش کارا در زمانبندی می تواند تاثیر زیادی در حل مسائل بزرگ در شاخه های مختلف داشته باشد.

در گریدهای محاسباتی هدف بالا بردن درصد استفاده از منابع در کنار کاهش زمان اتمام آخرین کار می­باشد. در این طرح تحقیق همین اهداف را دنبال می­کنیم و سعی داریم نگاشتی از کارها را ارائه دهیم که هم باعث بالا رفتن بهره­وری از منابع شود و هم کمترین زمان را برای اتمام آخرین کار داشته باشد.

 

1-3 مراحل انجام پایان نامه

برای انجام پایان­نامه ابتدا مفاهیم گرید و روش­های موجود مطالعه و بررسی شدند و بعد از مقایسه صورت گرفته روی روش­های مختلف، الگوریتم ژنتیک برای تولید نگاشت انتخاب شد. در کنار الگوریتم ژنتیک الگوریتمی را ارائه کردیم که به توازن بار روی منابع کمک می­کند و با استفاده از مزایای دو الگوریتم نام برده شده نگاشت بهینه­ای را برای کارها بدست آوردیم. برای پیاده­سازی الگوریتم­ها از زبان برنامه نویسی java شده است.

 

1-4 ساختار پایان نامه

در فصل دوم الگوریتم ژنتیک، پارامترهای موثر در این الگوریتم و مفاهیم اولیه­ی زمانبندی مورد بررسی قرار می­گیرد. در فصل سوم گذری بر تحقیقات پیشین خواهیم داشت. الگوریتم­های پیشنهادی در فصل چهارم ارائه شده است و در فصل پنجم نتایج حاصل از ارزیابی و مقایسه الگوریتم­های پیشنهادی آورده شده است.

درس طراحی و تحلیل الگوریتم‌ها یکی از پایه‌ای‌ترین درس‌های در رشته‌های علوم کامپیوتر و همچنین مهندسی کامپیوتر می‌باشد. هدف از این درس، مطالعه و بررسی روش‌های طراحی الگوریتم‌ها برای حل مسائل مختلف و چگونگی تحلیل و اثبات درستی آنها می‌باشد. همچنین دسته‌بندی مسائل و شناسایی مسائل محاسباتی سخت، که در زمان قابل قبول نمی‌توان جواب آنها را به دست آورد، نیز پوشش داده می‌شود.

دکتر قدسی استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف است.وی مدرک دکتری خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافت کرده و در موضوعات پردازش موازی ، هندسه محاسباتی، الگوریتم‌ها و ارزیابی کارایی تحقیق و پژوهش داشته است

اسلایدهای ‘استفاده از الگوریتم های الهام گرفته از کلونی مورچه ها در مسیریابی شبکه های کامپیوتری’

مقاله ‘الگوریتم های لانه مورچه و کاربرد آن در نگهداری پیشگیرانه’،نوشته علی محمدی و ابوذر جمال نیا

کتاب طراحی الگوریتم Introduction to Algorithms Third Edition به همراخ حل المسائل

کتاب «چگونه برنامه بنویسیم؟ (الگوریتم و فلوچارت)» ، نوشته رحیم لطفی

 دانلود پایان نامه الگوریتم های فرا اکتشافی جستجو (الگوریتم های ژنتیک)

پروژه بررسی الگوریتم خوشه بندی در ساخت سیستم های توزیع شده

اسلایهای مقدمه ای بر طراحی الگوریتم – پروفسور چارلز ای. لایزرسون

دانلود حل نمرینات طراحی الگوریتم با شبه کد های C++ - نیپولیتان

دانلود کتاب آموزشی ساختمان های داده و الگوریتم به زبان فارسی

دانلود فایل پاورپوینت طراحی الگوریتم از کتاب آقای جعفرنژاد قمی

کتاب “ساختمان داده‌ ها و الگوریتم‌ ها در ++C” ، ویرایش چهارم

دانلود کتاب طراحی الگوریتم تحصیلات تکمیلی مهدی دادبخش

دانلود کتاب طراحی الگوریتم حمید رضا مقسمی از منابع ارشد

دانلود جزوه طراحی الگوریتم دکتر باقری از دانشگاه امیر کبیر

تشریح کامل مسئله ضریب دو جمله ای در طراحی الگوریتم

دانلود کتاب مقدمه ای بر طراحی الگوریتم ها نوشته نوراله

دانلود جزوه طراحی الگوریتم موسسه آموزش عالی پارسه

جزوه “طراحی الگوریتم ها” استاد داورپناه به زبان فارسی

نمونه سؤال امتحانی طراحی الگوریتم ها استاد اندیشگر

اسلایدهای آموزشی درس طراحی الگوریتم استاد نوزاد

دانلود کتاب الگوریتم و فلوچارت نوشته غلامی و جباریه

دانلود جزوه کنکور کارشناسی ارشد طراحی الگوریتم

کتاب طراحی الگوریتم ، نوشته سیدمهدی عمادی

دانلود جزوه کنکوری طراحی الگوریتم بنیاد شمس

دانلود جزوه کامل طراحی الگوریتم استاد خرسند

دانلود جزوه طراحی الگوریتم استاد سید جوادی

کتاب ساختمان داده و الگوریتم با جاوا اسکریپت

دانلود کلیه الگوریتمهای درس طراحی الگوریتم

نمونه سؤالات امتحانی درس طراحی الگوریتم

دانلود پاور پوینت ساختمان داده ها و الگوریتم

جزوه طراحی الگوریتم ها – سید ناصر رضوی

پاورپوینت الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات

نمونه سؤال طراحی الگوریتم استاد نیازی

دانلود حل تمرین طراحی الگوریتم clrs

دانلود نمونه سوال طراحی الگوریتم

کتاب الگوریتم کلونی مورچگان

کتاب الگوریتم های غیرمتصل

 

 

جزوه حاضر ، به موضوعات مختلف در رابطه با الگوریتم های ژنتیک پرداخته است. همچنین این جزوه توسط استاد کامرانی معرفی گردیده است.

عنوان جزوه : الگوریتم های ژنتیک

مدرّس : سید ناصر رضوی

ساختار فایل : PDF

کیفیت جزوه : تایپ شده

تعداد صفحات : ۱۸

حجم فایل : ۶۷۰.۶ کیلوبایت

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 162
  • آی پی دیروز : 237
  • بازدید امروز : 631
  • باردید دیروز : 1,730
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 32
  • بازدید هفته : 8,603
  • بازدید ماه : 36,501
  • بازدید سال : 251,880
  • بازدید کلی : 8,430,574
  • کدهای اختصاصی