
دانلود مقاله ترجمه شده : اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک
فرمت فایل دانلودی: .docxفرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 6
حجم فایل: 13 کیلوبایت
عنوان ترجمه فارسی: اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک
نویسنده/ناشر/نام مجله : Lucrari^ tiintifice. SeriaZootehnie
سال انتشار 2007
تعداد صفحات انگليسی: 3
تعداد صفحات فارسی: 6 نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
عنوان مقاله انگليسی: THE EFFECT OF SUPLEMENTATION FERMENTED KOMBUCHA TEA ON FAT AND CHOLESTEROL LEVELS OF DUCK MEAT
چکیده
آزمایش به اثر چای مکمل تخمیر شده کامبوچا بر مقدار چربی و کلسترول گوشت اردک مربوط می شود و در روستای Tanjungsari، در تاسیکمالایا (غرب جاوا) انجام شده است. این تحقیق از یک روش تجربی با طرح کاملا تصادفی استفاده می کند. پنج نوع درمان (P0 = 0٪، P 1 = 10٪، P3 = 20٪، و P4 = 25٪) و چهار تکرار وجود دارد. نتیجه نشان می دهد که مصرف مکمل با 25٪ کامبوچا به طور قابل توجهی چربی و کلسترول را در گوشت اردک (P <0.05) کاهش داده است. نتیجه این است که افزودن چای تخمیر شده کامبوچا تا 25 درصد می تواند سطح چربی و کلسترول موجود در گوشت پرندگان تولید شده را کاهش دهد.
1-مقدمه
کامبوچا یک چای تخمیر شده است که اغلب برای مقاصد دارویی استفاده می شود. مطالعات علمی فواید سلامتی کامبوچا را پشتیبانی می دهد که خواص ضد میکروبی را نشان می دهد، کیفیت محافظت کبدی دارد، و در میان مزایای دیگر آنتی اکسیدانی وجود دارد. کامبوچا در بازار موجود است و می تواند در خانه از تخمیر چای با استفاده از یک توده جامد از مخمر و باکتری قابل مشاهده ساخته شود. کامبوچا حاوی گونه های متعدد از مخمر و باکتری ها، همانند اسیدهای آلی، آنزیم فعال، اسیدهای آمینه، و پلی فنول های تولید شده توسط آن میکروب می باشد...