loading...
دانلود سرای دانشجویی

فرمت: ورد || دسته: کشاورزی|| قیمت: 4000 تومان || تعداد صفحه: 60

برنج به عنوان غذاي اصلي حدود نيمي از جمعيت جهان به شمار مي‎آيد و به همين دليل اين محصول يكي از مهمترين منابع اصلي تأمين كننده نياز غذايي جهان است (56،71). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در كشورهاي مختلف بين 2/4 تا 1/102 كيلوگرم متغير است و معمولاً كشورهاي عمده توليد كننده برنج مصرف كنندگان عمده نيز هستند و تا حدي بين توليد و مصرف آنها موازنه وجود دارد. ولي در كشور ما متأسفانه اين توازن برقرار نيست و ايران به عنوان يازدهمين كشور توليد كننده برنج، سومين وارد كننده در جهان است (11). برنج در كشور ما بعد از گندم دومين كالاي مصرفي از نظر مقدار و تنها غله‎اي است كه منحصراً براي تغذيه انسان كشت مي‎شود و در حدود نصف جيره غذائي 1/6 ميليارد نفري از جمعيت دنيا را تشكيل مي‎دهد (11) و در بخش عظيمي از قارة آسيا تأمين كننده بيش از 80% كالري و 75% پروتئين مصرفي مردم است. در كشور ما نيز به طور متوسط، روزانه 14% نياز به انرژي از طريق برنج تأمين مي‎شود (11). اين گياه در بين گياهان عمده زراعي داراي خصوصيات منحصر به فردي از نظر مصرف آب است (رشد در شرايط غرقابي، غيرغرقابي و ديم). آب اولين و اساسي‎ترين عامل محدود كننده توليد محصولات كشاورزي است. كمبود آب كه به بحران قرن حاضر موسوم شده است باعث گرديد دانشمندان و محققان تلاش‎هاي وسيعي را در جهت يافتن راه حل‎هاي مناسب براي افزايش توان توليد واحد آب مصرفي آغاز نمايند. 

 

عنوان

 

مقدمه

 

فصل اول كليات

 

1-1- سطح زير كشت و ميزان توليد در دنيا و ايران

 

1-2- سابقه كشت برنج در ايران

 

1-3- گياهشناسي برنج

 

1-3-1- نوع ژاپونيكا

 

1-3-2- نوع اينديكا

 

1-3-3- نوع جاوائيكا

 

1-4- سيستمهاي كشت برنج

 

1-5- فيزيولوژي و مراحل رشد برنج

 

1-6- فنولوژي و مراحل رشد برنج

 

1-6-1- مرحلة رويشي

 

1-6-2- مرحلة‌ زايشي

 

1-6-3- مرحلة رسيدگي

 

1-7- آب در گياه

 

1-8- آبياري در برنج

 

عنوان

 

1-8-1- روش آبياري غرقاب دائم

 

1-8-2- روش آبياري متناوب

 

1-8-3- آبياري برنج براساس مراحل مختلف رشد

 

1-9- اثر كمبود آب

 

فصل دوم بررسي منابع

 

2-1- عملكرد

 

2-2- اجزاي عملكرد

 

2-3- عملكرد بيولوژيكي

 

2-4- راندمان مصرف آب

 

2-5- شاخص برداشت

 

2-6- فتوسنتز

 

2-7- ماده خشك

 

2-8- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبي

 

2-9- فواصل آبياري و مقدار آب مصرفي

 

2-10- مقاومت به خشكي

 

2-11- كيفيت و پروتئين دانه

 

2-12- شاخص سطح برگ

 

- منابع

 

 فرمت: ورد || دسته: کشاورزی|| قیمت: 4000 تومان || تعداد صفحه: 60

 

قيمت فايل ورد پروژه : 4000  تومان
 دانلود فایل ورد بلافاصله بعد از پرداخت هزینه

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود پایان نامه به شما نشان داده می شود
پشتیبانی سایت :        09010633413

 
فایل مورد نظر خودتان را پیدا نکردید ؟ نگران نباشید . این صفحه را نبندید ! سایت ما حاوی حجم عظیمی از پایان نامه های دانشگاهی است. مطالب مشابه را هم ببینید. برای یافتن فایل مورد نظر کافیست از قسمت جستجو استفاده کنید. یا از منوی بالای سایت رشته مورد نظر خود را انتخاب کنید و همه فایل های رشته خودتان را ببینید

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 2926
  • آی پی امروز : 102
  • آی پی دیروز : 176
  • بازدید امروز : 1,345
  • باردید دیروز : 832
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 24
  • بازدید هفته : 5,208
  • بازدید ماه : 1,345
  • بازدید سال : 115,258
  • بازدید کلی : 8,293,952
  • کدهای اختصاصی