loading...
دانلود سرای دانشجویی

متن کامل (همراه با تمام ضمائم) : ساخت داربست های مهندسی بافت به روش Gas Foaming

230 صفحه با فرمت ورد

رشته مهندسی پزشکی

 فهرست

 پیشگفتار1   

نتایج قانونمند و استاندارد شده5

گزینش و جداسازی سلول35 

تولید داربست‏های پلیمری: قالب گیری حلال72 

تولید داربست‏های پلیمری: لایه سازی غشاء84      

تولید داربست‏های پلیمری: انجماد – خشک سازی106

تولید داربست‏های پلیمری: اشکال کامپوزیت پلیمر- سرامیک121      

تولید داربست‏های پلیمری: جداسازی فاز142      

تولید داربست‏های پلیمری: پلیمریزاسیون (بسپارش)162

تولید داربست‏های پلیمری: پردازش اسفنج گازی176

بر هم کنش‏های سلولی سطح مصنوعی: بیومواد خود مجتمع192

بر هم کنش‏های سلولی سطح مصنوعی: چسبندگی سلول هدف216

 

ناحيه بندي عنبيه با استفاده از ویژگیهای مبتنی بر بافت روشنایی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 108 صفحه

چکیده :
یک سامانه بیومتریک بر اساس مشحصه های منحصر بفرد در هر فرد اقدام به شناسایی خودکار افراد می کند.یک سامانه شامل چندین مرحله می باشدتا بتواند یک شخصی را شناسایی کند.این مراحل عبارتند از ۱)گرفتن تصویر ۲)جداسازی و ایزوله کردن ناحیه عنبیه در تصویر گرفته شده ۳) نرمال سازی ۴)استخراج ویژگی و تطابق. ما در این پروژه سعی داریم درباره جداسازی ناحیه عنبیه از تصویر گرفته شده صحبت کنیم.مرحله جداسازی خیلی مهم و حساس می باشد چون کدهای ساخته شده مبتنی بر این نواحی نیز متعاقبا دقیق نبوده و این اطلاعات اشتباه در مرحله ثبت نام به سامانه داده می شود. پژوهش ارائه شده در این پایان نامه ارائه دو راهکار ناحیه بندی دقیق عنبیه بر اساس ویژگیهای بافت روشنایی است.راهکار اول با استفاده از روش کانتور فعال است.در این روش با استفاده از مقادیری که از تصویر ورودی بدست می آوریم معادله یک بیضی را به ما می دهد که این بیضی بیانگر ناحیه عنبیه مورد نظر می باشد.این برنامه بر روی ۱۰۰ تصویر از مجموعه تصاویر مرجع شناخته شده (کاسیا)آزمایش گردید درصد موفقیت حدود۸۹% را بهمراه خطای معادل۱۱%  نتیجه داده است.راهکار دوم استفاده از موجک و ژنتیک می باشد.با استفاده از ضرایب موجک تصویر ورودی،دایره ای را بدست می آوریم که این دایره توسط برنامه ژنتیک بر روی کمترین مساحت ممکن قرار می گیرد که این کمترین مساحت،همان ناحیه عنبیه ذکر شده خواهد بود.درصد موفقیت حدود۸۳٫۵% را بهمراه خطای معادل۱۶٫۵% نتیجه داده است.نشان داده شده است که شناسایی افراد از طریق تصاویر عنبیه با روش های پیشنهادی دارای نتایج قابل اعتنا و دقیق در بین روشهای موجود می باشد.
جداسازی پروجکشن های پروتز و ایمپلنت های بافت در تصاویر ساینوگرام سی تی اسکن اسپایرال با استفاده از روشهای کانتور فعال
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 151 صفحه
چکیده
ایمپلنت های فلزی از قبیل پروتزها و مواد پر کننده دندان در طی بازسازی تصاویر سی تی با روش های مختلف، باعث ایجاد آرتیفکت می شود که به صورت خطوط شعاعی روشن و تاریک در اطراف جسم فلزی ظاهر می‌شود و به طور جدی ارزش پزشکی تصاویر سی تی را محدود می نماید، زیرا تصمیمات تشخیصی و درمانی را تحت تاثیر قرار می دهد. داده های پروجکشنی که تحت تاثیر این آرتیفکت قرار می گیرند، پروجکشن های مفقود نام دارد و در تصویر ساینوگرام به صورت نواحی متمایز با شدت و مقادیر بسیار بالا ظاهر می شود. بنابراین اگر تا حد امکان این نواحی شناسایی، مقادیر آن ها با مقادیر مناسب جایگزین شود و بازسازی تصویر دیگری از ساینوگرام بهبود یافته انجام گیرد، آنگاه تصویری با کیفیت عالی ساخته می شود. در این پایان نامه به معرفی روشی برای جداسازی نواحی ذکر شده پرداخته می شود. به این گونه که ابتدا چندین روش کانتور فعال معرفی می گردد و بهترین آن ها جهت جداسازی تقریبی مرز نواحی مربوطه انتخاب می‌شود. سپس برای جداسازی دقیق تر، تعمیم یافته ی تبدیل هاف برای یافتن منحنی های سینوسی مانند تعریف می گردد. با اعمال تبدیل هاف به نقاط مرزی و بین مرزی جدا شده منحنی های سینوسی مانند مربوط به این نقاط، یعنی؛ نواحی مربوطه شناسایی می شود. در نهایت با یک الگوریتم پس از پردازش این جداسازی به خوبی به پایان می رسد. نتایج بازسازی تصویر از ساینوگرام بهبود یافته نشان می دهد که الگوریتم مطرح شده توانسته است نواحی مربوط به اجسام فلزی را در ساینوگرام، به خوبی شناسایی نماید.
تشخیص تصاویر عنبیه غیرایده آل براساس الگوریتم های فراابتکاری
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 93 صفحه

چکیده
   تکنولوژی بيومتريك، براساس مشخصه هاي منحصر به فرد هر شخص اقدام به تشخیص خودكار هویّت افراد مي كند. محققّين به شكل گسترده اي با تنوعي از روش هاي به كار گرفته شده توانسته اند بافت عنبيه را با دقّت بالايي حتّي در شرايط مختلف استخراج نمايند. در نتيجه تلاش ما در اين پايان نامه ارائه ديدگاه ها و روش هايي بوده كه كارايي و دقّت سيستم تشخيص هويّت را بهبود بخشد. در رويكرد اوّل برای ناحیه بندی بهینه عنبیه نیاز به تعیین موقعیّت دقیق مرکز و شعاع دو دایره برای جداسازی پیکسل های عنبیه از سایر نقاط تصویر بود، بنابراین برای ناحیه بندی بهینه عنبیه با استفاده از الگوریتم کلونی مورچه، ۴ پارامتر بهینه سازی تعریف شد که اين راهكار در نهایت منجر به تولید یک راه حل جدید برای تشخیص عنبیه گردید. در رويكرد دوّم، استخراج ويژگي های بافت عنبیه با استفاده از ویولت دوبعدی و انتخاب ویژگی بر اساس الگوریتم کلونی زنبورهای مصنوعی انجام گردید که راهكار هاي ارائه شده براي بهبود تعداد ویژگی ها با کاهش چشمگیر ویژگی ها همراه بود و در رويكرد سوّم به بررسی تأثیر نوع کرنل های متفاوت در دقّت طبقه بندی با شبکه عصبی SVM پرداخته شد. که در نهایت روش های پيشنهاد شده در قياس با روش های پياده سازي شده ديگر عملكرد بهتري ارائه نمودند. نتایج بدست آمده بر روی تصاویر از پایگاه داده ی UBIRIS.v1 که شامل ۱۸۷۷ عکس از ۲۴۱ نفر با فرمت JPEG می باشد. واژگان کلیدی: بیومتریک، عنبیه غیر ایده آل، الگوریتم های فراابتکاری
تشخیص تومورهای سرطانی در بافت های بیولوژیک با استفاده از تصویربرداری ماکروویو
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 84 صفحه
چکيده
این پایان نامه به کاربردها و توسعه ی تکنیک های معکوس زمانی (Time-Reversal) بر اساس روش های پردازش سیگنال برای امواج الکترومغناطیس باند پهن در محیط های همگن و تصادفی گسسته و پیوسته تمرکز دارد. روش های معکوس زمانی بر اساس تغییرناپذیری معادلات ماکسول تحت شرایط معکوس شدن مؤلفه ی زمانی آن، یکی از تکنیک های مناسب و قابل توجه برای تصویربرداری می باشند. با افزایش ناهمگنی و پراکندگی چندگانه در محیط، دقت این تکنیک ها افزایش می یابد. به دلیل موفقیت تکنیک معکوس زمانی در امواج صوتی، علاقه¬ی زیادی در استفاده از روش Time Reversal با امواج الکترومغناطیس در فرکانس رادیویی بوجود آمده است. در این پایان نامه ابتدا به بررسی وضوح بالای تمرکز امواج الکترومغناطیس UWB معکوس شده ی زمانی در محیط زمینه ی تصادفی پیوسته نوع اول و دوم پرداخته خواهد شد. همچنین دو تکنیک  DORT و TR-MUSIC که روش های تصویربرداری با وضوح بالا برای تشخیص و مکان یابی اهداف پنهان شده در محیط های همگن و ناهمگن می باشند، را از پایه معرفی نموده، آن را در آزمایشگاه عددی FDTD کد نویسی و پیاده سازی کرده و پارامترهای مؤثر در کارایی این تکنیک ها را ارزیابی می نماییم. عملکرد این دو تکنیک در تصویربرداری مایکروویو در یک محیط ناهمگن تصادفی شامل پراکنده کننده های نقطه ای نشان داده شده است. محیط ناهمگن تصادفی درنظرگرفته شده بر اساس تغییرات مکانی نفوذپذیری خاک می باشد. اثر پارامترهای یک محیط ناهمگن تصادفی بر روی مقادیر ویژه و بردارهای ویژه ی اپراتور معکوس زمانی برای دو هدف نزدیک به هم مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در ادامه، به مسأله ی تصویربرداری ماکروویوی با استفاده از تکنیک TR-MUSIC در حالت کلی، جنبه ی ویژه و کاربردی اش را اضافه نموده و آن را به سوی مسأله ی «تصویربرداری از پشت دیوار» هدایت می نماییم. اثرات پلاریزاسیون با استفاده از این تکنیک در این مثال کاربردی مورد شبیه سازی و تحلیل قرار می گیرد، همچنین در این راستا نشان داده می شود که این تکنیک حتی برای حالتی که دیوار دارای تلفات شدید باشد، نتایج قابل قبولی را بدست می¬دهد. در نهایت به ردیابی هدف در پشت دیوار با استفاده از تکنیک TR-MUSIC پرداخته خواهد شد.
واژه‌هاي كليدي: تصویربرداری ماکروویو، تکنیک های DORT و TR-MUSIC، محیط تصادفی پیوسته، پلاریزاسیون، موقعیت یابی هدف از پشت دیوار.

چکیده:

یکی از پیچیده‌ترین کار‌ها در پردازش تصاویر دیجیتال، بخش‌بندی تصاویر است. به‌دلیل افزایش توجه به این تکنیک توسط محققان و تبدیل آن به یک نقش حیاتی در بسیاری از زمینه‌های کاربردی مثل کاربرد‌های پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه در دندان‌پزشكي مدرن، تكنيك‌هاي مبتني بر استفاده از كامپيوتر مانند طرح‌ريزي و برنامه‌ريزي پيش از عمل جراحي، روز به روز توسعه مي‌يابند. به منظور دست‌يابي و اجراي پروسه‌هاي ذكر شده، بخش‌بندي اتوماتيك دندان‌ها از مراحل مهم و اوليه مي‌باشد. در اين پاياننامه يك روش چند مرحله‌اي جهت بخش‌بندي خودكار دندان‌ها در تصاوير دیجیتال دندانی ارائه شده‌است.
هدف اصلی در این پایان‌نامه استفاده از زیرباند‌های ضرایب موجک برای بهبود بخش‌بندی است. هر یک از این زیرباند‌ها حاوی اطلاعات مهمی هستند که می‌توان از آنها در بخش‌بندی تصاویر استفاده کرد. این اطلاعات مهم در بخش‌بندی تصاویر نادیده گرفته شده‌است. ایده اصلی این است که این اطلاعات را به‌شیوه‌ای بهتصویر اصلی اضافه کرد. زیرباند‌های ضرایب موجک با استفاده از روش‌های ادغام به اولین زیرباند از ضرایب تبدیل موجک، مربوط به ضرایب تقریب است که از لحاظ مقدار و شکل ظاهری، به تصویر اصلی نزدیک‌تر است، اضافه می‌شوند. بعد از آن عکس تبدیل موجک انجام می‌شود. در این حالت تصویر به‌دست آمده شامل اطلاعات بیشتری نسبت به تصویر اصلی است و بخش‌بندی بهتر و دقیق‌تر انجام می‌شود.
در این پایان‌نامه برای بخش‌بندی تصاویر رادیولوژی دندانی از الگوریتم EM استفاده شده‌است که برای بهبود این الگوریتم از الگوریتم k-means برای تخمین اولیه پارامتر‌های الگوریتم EM استفاده شده‌است. اين الگوریتم علي‌رغم سادگي آن يک روش پايه براي بسياري از روش‌هاي خوشه‌بندي ديگر محسوب مي‌شود. از عملگر‌های مورفولوژیکال برای بهبود بخش‌بندی استفاده شده‌است.

كلمات كليدي:
بخش‌بندی، تبدیل موجک، الگوریتم EM، الگوریتم K-means، عملگرهای مورفولوژیکال

عنوان : طراحی و تحلیل سیستم تثبیت جناغ سینه

تعداد صفحات :111

امروزه جراحی قلب باز به یک عمل کاملاً رایج در سراسر جهان تبدیل‌شده است. بیش از نیم‌قرن، سیم‌های فولادی برای بستن قفسه سینه، مورداستفاده قرار می‌گرفتند. اکنون روش­های تثبیت به‌طور چشم­گیری تغییر کرده است. با بررسی روش‌های رایج بستن جناغ و با توجه پارامتر­های مهم در طراحی این سیستم‌ها، مشخص شد که سیستم زیپ­فیکس، بیشتر موردتوجه جراحان بوده و از مزایای بیشتری بهره برده است. سیستم زیپ­فیکس منحصراً از PEEK ساخته‌شده است. هزینه‌ی سیستم زیپ­فیکس، در حدود 5 تا 8 برابر هزینه­ی سیم‌های معمولی است. با توجه به گران بودن ماده PEEK و اینکه واردات این ماده به کشور، تحریم می‌باشد، در این پژوهش سعی بر آن شده است که یک روش جایگزین و مقرون به صرفه برای بستن جناغ ارائه گردد. بدین منظور با استفاده از مدل‌سازی المان محدود، به بررسی و تحلیل بیومکانیکی روش زیپ­فیکس با دو ماده متفاوت و همچنین هندسه جدید، پرداخته شده است. بر اساس پژوهش­های انجام‌شده، یکی از بهترین موادی که می‌تواند جایگزین ماده پیک گردد، UHMWPE می‌باشد. از تصاویر سی‌تی‌اسکن برای ایجاد مدل سه‌بعدی جناغ استفاده شد. برای مدل‌سازی دو مرحله در نظر گرفته شد. در مرحله اول نحوه بستن زیپ­فیکس با اعمال جابجایی به دو انتهای زیپ­فیکس مدل‌سازی شد و نیروی بستن زیپ­فیکس ها تقریباً برابر با N 200 بود. در مرحله دوم با اعمال نیروی کشش برابر با N1400، نیروی سرفه مدل‌سازی گردید. با توجه به نتایج مشخص شد که UHMWPE، جایگزین بسیار مناسبی برای PEEK در ساخت سیستم زیپ­فیکس خواهد بود که بسیار ارزان­تر بوده که با توجه به هندسه جدید، از نظر اندازه مشکلی نداشته و به‌راحتی در داخل کشور، قابل‌تولید خواهد بود.

عنوان کامل: بررسی بيماري هاي ژنتيک و تغذيه
دسته: پزشکی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 202
متخصص ژنتيك پزشكي فردي است كه در مكانيزم هاي وراثتي، تشخيص و درمان اختلالات ژنتيكي تخصص دارد. ژنتيك پزشكي، مثل ديگر تخصص هاي پزشكي، نظير جراحي يا مامايي و زنان، پس از دانشكده پزشكي، يك دوره آموزشي خاص هم دارد. بسياري از متخصصان ژنتيك پزشكي، در يكي از رشته هاي پزشكي مانند اطفال، داخلي يا مامايي و پزشكي زنان تخصص دارند و فوق تخصص آنان ژنتيك پزشكي است. هيئت ژنتيك پزشكي آمريكا (ABMG)  با برگزاري امتحان در چند زمينه، يعني ژنتيك باليني، ژنتيك ياخته اي باليني، ژنتيك زيست شناسي باليني، ژنتيك مولكولي، به پزشكان و متخصصان داراي درجة دكتراي غيرپزشكي (p.h.D)، گواهي نامه اعطا مي كند. ژنتيك باليني به تشخيص و درمان بيماران، ژنتيكياخته اي (سيتوژنيك ) به تشخيص آزمايشگاهي نابهنجاري هاي كروموزومي و ژنتيك زيست شيميايي به تشخيص آزمايشگاهي و درمان اختلالات آنزيمي و اختلالات شيميايي ناشي از آنها مي پردازد. مشاورة ژنتيك هم،‌در گذشته مورد تأييد ABMG قرار مي گرفت و هم اكنون،‌هيئت جديد اعطاي گواهي نامه،‌به نام هيئت مشاورة ژنتيك آمريكا (ABGC)  وظيفة اعطاي گواهي نامه را به مشاوران ژنتيك بر عهده گرفته است. بيشترين متخصصان ژنتيك پزشكي و مشاوران ژنتيك، با مراكز بزرگ پزشكي يا آزمايشگاه هاي مرجع براي آزمايشهاي ژنتيكي همكاري دارند.
چه انتظاري مي توان داشت؟
كار متخصصان ژنتيك پزشكي مشابه كار پزشكان عمومي است: ابتدا اطلاعات كسب مي كنند و سپس با استفاده از اين اطلاعات به كار تشخيص مي پردازند و سرانجام اقدامات عملي را به فرد يا افرادي كه مشاوره شده اند ارائه مي دهند. در برخي موارد،‌شجره نامة خانوادگي، مهمترين بخش كسب اطلاعات است. بنابراين،‌فردي كه براي مشاوره به متخصص ژنتيك مراجعه ميكند لازم است تا آنجا كه امكان دارد اطلاعات خانوادگي خود را براي تهيه شجره نامه در اختيار متخصص قرار دهد. اغلب، استفاده از اطلاعات يكي از اعضاي مسن خانواده، مناسب ترين روش كسب اطلاعات است. 
رسم شجره نامه، همان گونه كه قبلاً گفته شد، معمولاً كاري ساده و در عين حال بسيار سودمند است. بيشتر اوقات،‌متخصص ژنتيك مي تواند با يك نگاه اجمالي،‌شجره نامه اي را كه سردستي رسم شده تفسير كند.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 2927
  • آی پی امروز : 59
  • آی پی دیروز : 247
  • بازدید امروز : 262
  • باردید دیروز : 1,446
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 24
  • بازدید هفته : 6,504
  • بازدید ماه : 34,402
  • بازدید سال : 249,781
  • بازدید کلی : 8,428,475
  • کدهای اختصاصی