loading...
دانلود سرای دانشجویی
پایان نامه طراحي و ساخت دستگاه ECAR به منظور بررسي اثرات فرآيند بر روي ورق هاي فولاد کم کربن
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 94 صفحه

چکیده
در پژوهش حاضر با عنوان طراحی و ساخت دستگاه ECAR به منظور بررسی اثرات فرآیند بر روی ورق های فولاد کربن دستیابی به روشی برای افزایش استحکام و مقاومت آلیاژ های فلزی مورد هدف ما بود. پژوهش مورد نظر در کارگاه تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب به انجام رسید. بعد از طراحی و ساخت دستگاه ECAR اقدام به عبور ورق های فلزی تهیه شده طبق استاندارد STDA از قالب دستگاه گردید، نتایج بدین شرح گزارش شد که روش ECAR توانست در پاس های مختلف با کاهش ازدیاد طول و تغییرات دانه بندی فلز موجب افزایش استحکام تسلیم، استحکام نهایی و سختی گردید.
کلمات کلیدی:دستگاه ECAR، فولاد کم کربن، پاس، استحکام تسلیم، نهایی سختی.
مشخصات مقاله:
عنوان کامل: طراحی و تحلیل ساخت ماشین باگی
دسته: مکانیک
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۲۲۰

چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه بررسی ماشین های باگی ” بدین شرح است:

اگر بخواهیم منصفانه به تاریخچه اتومبیل بنگریم ، تصور من بر این است باید همان ارابه های چوبی و طراح آنها را هم جزیی از صنعت اتومویل و تاریخچه آن دانست.
اما صنعت اتومبیل سازی با شکل و موتوری صنعتی در ابتدا به صورت اتفاقی و پراکنده به وسیله چند مخترع صورت گرفت. آنها به طور پیوسته روی اتومبیلهای خویش کار کردند تا امروزه  به صورت کنونی درآمده است. اتومبیل وسیله ای است که در طول دهه های طولانی به وسیله افراد مبتکر و مخترم زیادی تکمیل گردیده و سخن نابه جایی نیست ، اگر بگوییم ، اختراع آن را نمی توان به کس خاصی نسبت داد.
اتومبیل ابتدایی از نیروی بخار استفاده می نمود و شباهت زیادی به درشکه داشته است. ولی به مرور گذشت زمان، و آگاهی به قدرت بیشتر سوختهای دیگر ، توسط طراحان و مهندسان به شکل امروزی در آمد و به حداکثر ایمنی و رفاه رسید، که تقریبا جزء اصلی زندگی انسان ها گردیده است.
این صنعت با اختراع موتور احتراقی در سال ۱۸۶۰ میلادی به وسیله یک بلژیکی به نام اتین لونوار اختراع گردید و سپس به صورت خیلی سریع تغییرات عمده ای نمود. با پی بردن به نیروی موتور احتراقی روند تکامل این صنعت تسریع پیدا نمود و در بین سال های ۱۸۶۰ تا ۱۹۷۰ میلادی در اروپا اختراعات مختلفی به وسیله چند تن از مهندسین انجام گرفت.
مشخصات مقاله:
عنوان کامل: طراحی و بررسی سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک دستگاههای CNC
دسته: مکانیک – ساخت و تولید
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۱۵۷

چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک دستگاه CNC ” بدین شرح است:

هیدرولیک از کلمه یونانی “هیدرو” مشتق گردیده است و این کلمه بمعنای جریان حرکات مایعات میباشد.
در قرون گذشته مقصود از هیدرولیک فقط “آب” بوده است و البته بعدها عنوان هیدرولیک مفهوم بیشتری بخود گرفت و معنی و مفهوم آن بررسی در مورد بهره برداری بیشتری از آب و حرکت دادن چرخ های آبی و مهندسی آب بوده است.
مفهوم هیدرولیک دراین قرن دیگر مختص به آب نبوده بلکه دامنه وسیعتری بخود گرفته و شامل قواعد و کاربرد مایعات دیگری، بخصوص “روغن معدنی” میباشد، زیرا که آب بعلت خاصیت زنگ زدگی، در صنایع نمیتواند بعنوان انرژی انتقال دهنده مورد استفاده قرار گیرد و بعلت آنکه روغن خاصیت ضد زنگ زدگی دارد، امروزه در صنایع از آن بخصوص برای انتقال انرژی در سیستم کنترل استفاده بسیار میگردد.
بطور خلاصه میتوان گفت:
فنی که انتقال و تبدیل نیرو را توسط مایعات انجام دهد “هیدرولیک” نامیده میشود.
از انجائیکه هیدرولیک آبی دارای خاصیت زنگ زدگی است لذا در صنایع از هیدرولیک روغنی هم بخاطر روغن کاری قطعات در حین کار و هم بخاطر انتقال انرژی در سیستم کنترل استفاده میشود. وقتیکه در صنعت از هیدرولیک نام برده میشود، مقصود همان “هیدرولیک روغنی” میباشد.
بطور دقیق میتوان گفت که: حوزه کاربرد هیدرولیک روغنی استفاده از انرژی دینامیکی و استاتیکی آن بوده  و در مهندسی کنترل برای انتقال زیگنال ها و تولید نیرو میباشد.
وسائل هیدرولیکی که نحوه استفاده هیدرولیک را در صنعت میسر میسازد خود دارای تاریخچه بسیار قدیمی میباشد.
یکی از قدیمیترین این وسائل، پمپ های هیدرولیکی بوده، که برای اولین بار کتزی بیوس یونانی در حدود اواسط قرن سوم قبل از مسیح، پمپی از نوع پیستون اهرمی که دارای دو سیلندر بود اختراع و ساخته است.
عنوان کامل: تستهای غیرمخرب جوش و کاربرد روش (NDT) در بازرسی قطعات فورج
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 117
بخشی از مقدمه:
آسيبهايي كه  هنگام  توليد  يا ماشين كاري  مواد  و قطعات  به  آنها  وارد  مي شود، به  صورت نقصهايي از قبيل ترك، تخلخل و ناخالصي ظاهر مي شوند، در حالي كه نقصهاي ديگر مثل ترك خستگي، ضمن كار به وجود مي آيند. تشخيص و آشكارسازي اين گونه آسيبها ضروري است و لازم است محل و اندازه آنها به دقت مشخص گردد تا امكان تصميم گيري  براي رد و قبول قطعه فراهم شود.
روشهاي چندي به عنوان  روشهاي آزمون  غيرمخرب (NDT)‌  براي بازرسي  مواد  و قطعات  به كار مي‌روند. تمام اين روشها، بسته به كاربردشان، مي توانند به تنهايي يا همراه با آزمونهاي ديگر به كار روند. گر‌چه آزمونهاي مختلف فصل مشتركهايي نيز دارند، اما هر آزمون مكمل آزمونهاي ديگر است. براي مثال، هرچند آزمون فراصوتي مي تواند مويه هاي سطحي و دروني قطعه را آشكار سازد، اما نبايد چنين نتيجه بگيريم كه اين آزمون لزوماً بهترين روش موجود براي تمامي بازرسي هاست. درانتخاب دستگاه مناسب آزمون، بسته به نوع ترك، شكل و اندازه قطعه بايد مورد توجه قرار گيرد.
توضيح  عمومي ظاهر  و منشأ تركها  ممكن است  مفيد باشد. تركها  مي توانند بين دانه اي  يا درون دانه اي باشند. تركهاي ناشي  از كوئنچ  معمولاً  در دسته دوم جاي مي گيرند. در برخي موارد بخشي از مسير گسست، دانه  را  قطع مي كند و بخشي از مرزدانه مي گذرد. تركها ممكن است در جهات بسيار مختلفي و همچنين در مواضع بسيار متنوعي گسترش يابند. فضاي داخلي تركها ممكن است خالي، پر از محصولات اكسيدي يا پر از مواد خارجي باشد. انواع معمول تركها و علل آنها به اين صورت فهرست مي شوند: تركهاي ناشي از كوئنچ يا سختكاري كه به دليل تغييرات حجمي سريع به وجود مي آيند، تركهاي باز‌پخت  كه در حرارت دهي سريع ايجاد مي شوند، تركهاي انقباضي ناشي از سردكردن بسيار سريع، پارگي هاي گرم  ناشي از طراحي نامناسب قالب و روش ناصحيح ريختن مواد، تركهاي سنگ زني  ناشي از حرارت موضعي اصطكاك چرخ سنباده، همچنين امكان دارد تركها در اثر تنش هاي پسماند، كاهش زياد در كار سرد، فورج نامناسب، چينها ، آخالهاي زود ذوب، جدايش ، طراحي ناصحيح، نورد نامناسب، حبابهاي محبوس شده هوا، لبه هاي تيز قالب و حك كاري  به وجود آمده باشند. در ميان عيوب سطحي، سردجوشي ، چينها، چين خوردگي سطحي فلزات ، درزها ، تركهاي مويي و خراشها ، قرار دارند.
عنوان کامل: پروژه بررسی روش های تولید نوین در ماشینکاری
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 106
بخشی از مقدمه:
صنعت توليدي امروزي از لحاظ مواد پيشرفته مقاوم در برابر ماشينكاري مثل آلياژها سخت و سراميكها و طراحي پيچيده تجهيزات از نظر دقت، شكل، كيفيت سطح بالا و هزينه‌هاي ماشينكاري با چالشي بزرگ مواجه است. مواد پيشرفته نقش بسيار مهمي در صنعت توليدي جديد ايفا مي‌كنند به خصوص در صنايع توليد خودرو، هواپيما، ابزار و قالب و به بهبود خواص حرارتي، شيميايي و مكانيكي مواد (از قبيل استحكام، مقاومت در برابر گرما، فرسايش و زنگ زدگي) در حالي كه منافع اقتصادي هنگفتي را از طريق بهبود عملكرد و طراحي محصول براي صنايع توليدي به همراه داشته است، فرايندهاي ماشينكاري سنتي مقرون به صرفه نمي باشد، به اين دليل كه ماشينكاري سنتي اغلب اوقات بر اساس جداسازي مواد به وسيله ابزار است و اين مكانيزم براده‌برداري براي تمام مواد شرایط را سخت مي‌كند، به عنوان مثال الماس پلي كريستال PCD كه تقريباً به سختي الماس معمولي است، را نمي‌توان به صورت مؤثر از طريق فرايندهاي ماشينكاري سنتي براده‌برداري كرد در اين نوع، يكي از رايج‌ترين شيوه‌هاي قراردادي سايش الماس، جداسازي مواد از يك ورقه PCD است، لايه الماسي به وسيله سايش و نوسان چرخ ابزار ساينده‌اي  با نسبت G، براده‌برداري می شود،يعني سرعت جداسازي حجمي ماده اوليه به سرعت سايشي  ابزار 005/0 به 002/0 است بنابراين سرعت سايشي چرخ ساينده 50 تا 200 بار بيشتر از سرعت جداسازي ماده اوليه است، فرايند سايشي سنتي تنها به ميزان محدودي در توليد ابزارهاي برشي PCD مناسب مي‌باشد. هزينه‌هاي بالاي مرتبط با شكل‌دهي سراميكها، كامپوزيتها و خسارتهاي ناشي از شكل‌دهی، موانع اصلي در كاربرد فرایند سنتی است، به عنوان مثال هزينه شكل‌دهي سراميكهايي مانند (سيليكن نيترايد) معمولاً بيشتر از 50% هزينه‌هاي كل توليد است،که باعث می شود در بعضي از موارد، روشهاي موجود شكل‌دهي كاربرد نداشته باشد، بنابراین تكنيكهاي ابتكاري و يا اصلاحاتي در اين روشهاي مورد نياز است، علاوه بر اين در بعضی از موارد طراحي مقاومت در برابر تنش نيز مشكلات عمده‌اي را در مطرح مي‌كند، در فرايند تركيبي توليد مخصوص معمولاً اشكال بسيار پيچيده مانند قطعات ايرفولي توربين، حفره‌هاي پيچ در پيچ قالب‌ها، سوراخ‌هاي ريز غير دايره‌اي و منحي شكل با ساختارهايي با استحكام پايين، اجزاء ريز مكانيكي با مقاومت بالا و كيفيت سطح مطلوب با این فرایند ماشينكاري مي‌شود،كه معمولاً ماشينكاري سنتي در اين بخشها ناكارآمد است، براي فائق آمدن بر اين چالشها بايد فرايندهاي جديدي ايجاد شود، بهبود تكنولوژيك فرايندهاي شكل دهی از طريق تركيب واكنشهاي شيميايي و فيزيكي بر روي ماده، به ويژه واكنش مكانيكي كه در فرايند جداسازي مواد در حالت قراردادي استفاده مي‌شود مي‌تواند با فعل و انفعالات، فرايند غيرقراردادي تركيب شود. مثلاً با ماشينكاري از طريق تخليه الكتريكي EDM، ماشينكاري الكتروشيميايي ECM، ماشينكاري با اشعه ليزر LBM و با تركيب فرايند های دیگر ماشينكاري (HMP)، با تركيب اين فرايندها مواردي ارتقاء يافته و باعث كاهش اثرات مضر در فرايندهاي اصلي به هنگام كاربرد انحصاري از آن مي‌شود،تلاشها و تحقيقات در HMPS (تركيب فرايند توليد مخصوص) ناكارآمد بوده، اگر چه تعداد كمي از آنها در ماشينكاري مواد جديد و پيشرفته و همچنين در توليد ابزار و قطعات دستگاه‌ها بسيار مؤثر واقع شده و مهمتر از همه اينكه نظريه و رويكرد مناسبي براي هدايت تحقيق و توسعه فرايندهاي تركيبي توليد مخصوص مورد نياز است.
عنوان کامل: اصول تراشکاری
دسته: ساخت و تولید
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 68
بخشی از مقدمه:
در يك كارگاه تراش فردي مجاز به كاراست كه با مسائل فني آشنا شده باشد و دوره فلز كاري را نيز گذرانده ومسلط و آماده براي يادگيري در كارگاه تراش باشد.
قبل از هر چيز ايمني هاي لازم را بايد بداند.
الف- ايمني هاي اصلي و مهم
قبل از هر كاري با ماشين ابزار به نكات مهم ذيل بايد توجه كامل نمود كه به دو بخش تقسيم مي شوند:
A: كارهايي كه بايستي انجام شود:
1- بايستي فرمانها و اهرمها را بشناسد
2- در صورت داشتن سئوال در مورد هر چيز آنرا بپرسد
3- هميشه ابزار صحيح براي كاركردن در اختيار داشته باشد.
4- براي ابزاري كه خراب ميشود و يا مي شكند جانشين داشته باشد.
5- از ابزار مواظبت كند و براي تهيه آنها قبل از استفاده از دستگاه اقدام نمايد.
6- گذرگاه ومسير استفاده از ماشين را هميشه تميز نگاه دارد.
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
دسته: تحقیقات مکانیکی
عنوان کامل:  پروژه اثرات مخرب خزش
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 71

بخشی از مقدمه:
اصطلاح های دمای بالا و پایین کاملاً به محیط طبیعی بستگی دارند . آنچه برای فلزاتی با نقطه ذوب پایین مانند سرب و قلع ، دمای بالا محسوب می شود، ممکن است برای فلزاتی با نقطه ذوب بالا، دمای پایین به حساب آید. بنابراین فلزاتی با نقطه ذوب پایین تر در دمای پایین مشخصه هایی از خود نشان می دهند که دیگر فلزات برای نشان دادن همان رفتار به دمای بالاتری نیاز دارند. مثلاً برای تبلور مجدد آهن پس از کار سرد به دمایی در حدود   535 نیاز است، اما قلع وسرب در دمای نزدیک به دمای محیط تبلور مجدد می یابند. خواص فلزات معمولاً در دمای محیط معین می شود و شناخت ما از آنها نیز بر اساس رفتارشان در دمای محیط است. وقتی دمای محیط کار تغییر می کند، رفتار فلزات نیز تغییر می کند که ممکن است بر کارآیی آنها برای کاربردی ویژه تأثیر جدی داشته باشد.
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: ماشينكاري با جت آب (واتر جت)
دسته: ساخت و تولید - مکانیک
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 30
______________________________________________________
بخشی از مقدمه:
ماشين كاري با جت آب (water get machining – whm)
از آب براي برش استفاده مي شود. آب با فشار زياد در حدود 4000-2000 بار در يك مسير پيوسته وارد منطقه ماشينكاري مي شود كه در اينجا عمل براده برداري توسط كار مكانيكي است زيرا آب بطور مكانيكي بيرون مي آيد. آب به عنوان ابزار برش استفاده مي گردد. آب بعنوان ابزار برش در مسير پيوسته و كنترل شده اي از نازل با مجراي ريز با سرعت معادل سه برابر سرعت صوت و فشار 2000 تا 4000 بار خارج مي شود و به قطعه كار وارد مي شود . 
فرايند برش با آب خالص براي مواد با استحكام كم مثل كاغذ فايبر گلاس و مقوا بكار مي رود به اين روش ماشينكاري هيدروديناميك يا برش با ماايع گفته مي شود.
موقعي كه نيروي موضعي ذره اي سيال از مقاومت پيوندهاي ريز ساختار ماده بيشتر باشد باعث جدائي اتمها مولكولهاي ماده گرديده و سايندگي يا برش تحقق مي يابد.
جت آب قادر به شكست پيوندهاي فلزات ،پلاستيكها ،چرم فگرافيت ،فايبر گلاس ،تيتانيم و مواد مركب كامپوزيت مي باشد . جت آب براي مواد نرم و محكم بكار برده مي شود و مانند edm محدوديت ندارد . عمل برش با سرعت بسيار بالايي صورت مي گيرد و به هيچ وجه ماده خيس نمي شود حتي كاغذ و يا گوجه فرنگي و يا كيك با اين روش براده برداري مي شوند يعني عرض براده برداري خيلي كوچك است.
جنس نازل ياقوت است زيرا نسبت به سايش خيلي مقاوم است . ماشينهاي واتر جت طوري ساخته شده اند كه قابليت كنترل چندين محور را در چندين جهت دارند بنابر اين ماشينكاري نه تنها شكل هاي ساده بلكه شكلهاي پيچيده نيز با ان امكان پذير است.
تاريخچه برش با آب
سال 1900 ميلادي كارگرهاي يك نيروگاه بخار مشاهده كردند بخار خارج شده از سوراخ دسته هاي جارو را برش مي دهد.
عدم آلودگي محيط زيست حسن اين دستگاه است.
مزاياي برش با آب
برش يك بعدي عرض برش انقدر كم است كه ما مي توانيم برش را يك بعدي فرض كنيم . 
فرايند بدون پليسه است.
قابليت تكرار زياد است . مسئله فرسايش ابزار را نداريم . يعني در مدت زيادي ما يك كاري را مي توانيم انجام دهيم . 

جزئیات بیشتر این محصول:

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: طراحی وساخت قالبهای فلزی
دسته: مکانیک - ساخت و تولید
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ١١٠

بخشی از مقدمه
طراحی نوعی تصمیم گیری است که با توجه به مطالب خواسته شده توسط طراح صورت گرفته و تصمیم نهایی به طرق مختلف به سفارش دهنده انتقال می یابد.راههای مختلفی جهت توضیح طرح به سفارش دهنده وجود دارد که چند نمونه از آنها عبارتند از :نمونه سازی ، ترسیم نقشه و توضیح از روی آن برای سفارش دهنده ،توضیح بیانی ،ماکت سازی و غیره.
امروزه کوتاهترین، با صرفه ترین و بی نقص ترین روش انتقال تصمیم گرفته شده در کارهای صنعتی،ترسیم نقشه می باشد، که در مجامع صنعتی به عنوان یک زبان بین المللی کاربرد دارد. بر روی نقشه می توان به راحتی بحثها و محاسبات مربوطه قبل از ساخت را روی طرح مربوطه انجام داد .با این عمل میزان هزینه و زمان ساخت دستگاه به حداقل مقدار ممکن تقلیل می یابد.
بدین ترتیب روشن است که یک طراح صنعتی موفق کسی است که به جزئیات نقشه کشی صنعتی آگاه و بر آن تسلط کافی داشته باشد.
در مورد طراحی قالب برش ،بایستی طراح آن به کلیه اجزا ،قطعات، مکانیزمها ، روشهای ساخت قطعات ،جنس و محاسبات مربوط به آنها آگاهی کامل داشته باشد.
درزیربه معرفی برخی ازاین اجزاوقطعات می پردازیم
 تئوری برش: 
برای شکل دادن ضخامت فلزی از عملیاتی نظیر برش،فرم(خم کاری) و کشش استفاده می شود.
که معمولا این عملیات را پرسکاری یا سنبه کاری می نامند.
مشخصات مقاله:
دسته: تحقیقات مکانیکی
عنوان کامل: پروژه بررسی دستگاه های تراش
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۴۵

چکیده ای از مقدمه آغازین ”  پایان نامه بررسی دستگاه تراش ” بدین شرح است:

ماشین های ابزار متواتی برای ایجاد اشکال مختلف در قطعه کار وجود دارد.ماشین های تراش که برای تولید سطوح گرد داخلی و خارجی در قطعات مورد استفاده قرار می گیرند از این جمله اند.دستگاه تراش در صنعت به عنوان دستگاه تراش در بین ماشین های ابزار معروف است.ماشین های تراش بسیاری در صنعت وجود دارند که همگی زیر مجموعه دستگاه تراش محسوب می شوند.گروه ماشین های تراش در صنعت برای تولید قطعاتی که برای تولید یک یا چند سطح استوانه ای داخلی یا خارجی هستند،مورد استفاده قرار می گیرند.در ماشین های تراش قطعه کار حرکت دورانی داشته و ابزار نسبت به قطعه حرکت خطی دارد.به همین علت تراش کاری را به عنوان ماشین کاری دوار معرفی می کنند.تمام ماشین های دوار که در آنهاقطعه کار حرکت دورانی دارد از اصول دستگاه تراش پیروی کرده و جزو خانواده ی دستگاه های تراش محسوب می شوند.هرچند که دستگاه تراش برای تولید قطعات استوانه ای به کار می رود،می توان از آن برای ایجاد سطوح تخت و سوراخ کاری نیز استفاده کرد.با به کارگیری تجهیزات خاص،دستگاه تراش می تواند برای تولید سایر انواع سطوح،پیچ تراشی و ایجاد شیار روی قطعات مورد استفاده قرار گیرد وبا کمی مهارت می توان تقریبا هر قطعه ی کاری را با دستگاه تراش ماشین کاری کرد.اندازه ی این قطعات از پیچ های بسیار ریز مورد استفاده در قاب عینک تا غلطک های دستگاه نورد ولوله ی تفنگ ها متغیر است.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 4247
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 2926
  • آی پی امروز : 135
  • آی پی دیروز : 163
  • بازدید امروز : 776
  • باردید دیروز : 662
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 22
  • بازدید هفته : 4,098
  • بازدید ماه : 776
  • بازدید سال : 46,308
  • بازدید کلی : 8,225,002
  • کدهای اختصاصی