جستجوگر پیشرفته سایت



بررسي نظريه منطقة الفراغ و تأثير آن در حل مشکلات حکومت اسلامي
بررسي-نظريه-منطقة-الفراغ-و-تأثير-آن-در-حل-مشکلات-حکومت-اسلامي
بررسي نظريه منطقة الفراغ و تأثير آن در حل مشکلات حکومت اسلامي
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 137
حجم فایل: 783 کیلوبایت

نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 137 صفحه


پژوهش حاضر به بحث درباره منطقه الفراغ و تأثير آن در حکومت اسلامي پرداخته است مبني بر اينکه منطقه الفراغ حوزه‌اي از شريعت اسلامي است که احکام الزامي در آن مقرر نشده و حکم اباحه در آن جاري است اما به سبب ماهيت متغير احکام، موضوعات و عناوين، قابليت قانونگذاري توسط ولي امر را دارد.
اين پژوهش ابتدا به بررسي مفاهيم کليدي پژوهش پرداخته و سپس به تبيين نظريه منطقه الفراغ مبني بر اين‌که منطقه الفراغ را حوزه‌اي مي‌داند که خداوند در آن حوزه حق قانونگذاري را به حاکم و ولي امر سپرده است تا حاکم اسلامي در آن قلمرو بنا به مصالح امر به صدور احکام حکومتي و ولايي بپردازد.
در ادامه به بررسي ديدگاه‌هاي مختلف در رابطه با منطقه الفرغ و همچنين اشکالات مطرح‌شده و پاسخ به اين اشکالات پرداخته شده است، و سپس به بررسي نظريات مختلف در مورد منطقه الفراغ و موافقين و مخالفين اين نظريه و همچنين وجه الجمع اين نظريات مطرح‌شده است.
در فصل دوم اين پژوهش به بررسي احکام حکومتي و ماهيت اين احکام و اهميت آن، و همچنين نظريات علما در مورد احکام حکومتي، و اينکه احکام حکومتي از سنخ احکام اوليه و ثانويه نيستند و تفاوت‌هاي احکام حکومتي با اولي و ثانوي مورد بررسي قرار گرفته است.
همچنين در اين پژوهش به نقش اساسي مصلحت که زيربناي منطقه الفراغ و احکام حکومتي مي‌باشد اشاره شده است.
يکي ديگر از موضوعاتي که در اين پژوهش به آن پرداخته شده است اين است که احکام حکومتي و ولايي صادر شده از معصومين و فقها گردآوري شده و راه را براي تحقيق و تعمق بيشتر بر روي اين مسئله فراهم کرده است.
کليد واژگان: منطقة الفراغ، حکم حکومتي، نظريات جدید اصولی، حکم ثانوي.

تعداد بازديد : 113
پایان نامه بررسی چالشهای امنیتی در محاسبات ابری و راهکارهای کاهش آن
 پایان نامه بررسی چالشهای امنیتی در محاسبات ابری و راهکارهای کاهش آن
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 110 صفحه
تنها پایان نامه کامل در ایران
چکیده
هدف نگارنده از تدوین پژوهش حاضر بررسی چالشهای امنیتی در محاسبات ابری می باشد.رايانش ابري اصطلاحي است كه براي ارائه خدمات ميزباني تحت اينترنت به كار رفته و به عنوان نسل بعدي معماري فناوري اطلاعات پيش بيني شده كه پتانسيل بسيار خوبي را براي بهبود بهره وري و كاهش هزينه ها ارائه مي دهد. در مقايسه با راه حل هاي سنتي كه در آن سرويس هاي فناوري اطلاعات بر پايه كنترل هاي فيزيكي و منطقي بودند، رايانش ابري نرم افزارهاي كاربردي و پايگاه داده ها را به سمت مراكز داده هاي بزرگ سوق داده است. با اين حال ويژگي هاي منحصر به فرد رايانش ابري همواره با شمار بسياري از چالش هاي امنيتي جديد و شناخته نشده همراه بوده است. در اين پژوهش به بررسي حملات به ابر از جمله: حملات بسته SOAP ، تزريق نرم افزارهاي مخرب، حملات سيل آسا، سرقت اطلاعات و راه حل هاي مورد نياز با توجه به اين حملات مورد بررسي قرار خواهد گرفت . نتایج حاصل از اين پژوهش شناخت علت هاي اصلي حملات توسط مهاجمان و ارائه راه حل هاي نظري براي مشكلات آنها مي باشد.
کلید واژه
 پردازش ابری ،  پردازش شبکه ای ، مجازی سازی ، امنیت پردازش ابری
تعداد بازديد : 795
پایان نامه بررسی نقش فناوری اطلاعات بر کنترل و کاهش ترافیک
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 127 صفحه
تنها پایان نامه کامل در ایران بصورت ورد
 
چکیده
هدف اصلی این کاهش و کنترل ترافیک روان سازی ترافیک، حفاظت از محیط زیست، کاهش زمان سفر، مدیریت و کاهش حوادث جاده ای و به طور کلی کاهش دادن اثرات منفی روحی و روانی، جسمی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از تراکم پیش بینی نشده، بر جامعه می باشد. شهرداری‌ها و دولت‌ها در تمامی کشورهای دنیا مسئول حل مشکل ترافیک‌اند. هرچند اکثر شهروندان مسئولیت خود را در ایجاد ترافیک فراموش می‌کنند اما در نهایت این دستگا‌ه های اجرایی اند که باید فکری به حال رفت و آمد مردم بکنند. ترافیک یک معضل دامنه‌دار و پرحاشیه است که رفع آن نیازمند استراتژی ها و تاکتیک های علمی و کاربردی است و برطرف‌کردن آن کار نیاز به زیرساخت های اساسی دارد. شهرداری ها می‌توانند با کمک پلیس و با افزایش ناوگان خدمت رسان حمل و نقل عمومی کمی از بار ترافیک در مواقع بحرانی کم کنند اما برای حل مشکل ترافیک باید از مدت ها قبل به فکر بود. امروزه فناوری اطلاعات درگستره خود روش های مدیریت ترافیک را نیز تحت الشعاع خود قرار داده است. بطوریکه درحال حاضر روش های مدیریت ترافیک با بکارگیری فناوری اطلاعات بگونه شایسته ای از تکنولوژی های مدرن برای توسعه ترافیک و برآوردن نیازها و خواسته های کاربران بهره می گیرد. استفاده از فناوری اطلاعات راه های متفاوتی برای کنترل و کاهش ترافیک به ما می دهد. از جمله اینکه می توان با ایجاد شهر الکترونیک بسیاری از رفت و آمدهای شهری را بکاهیم، همچنین استفاده همزمان از سامانه های موقعیت یاب جهانی و شبکه ی اینترنت، استفاده از سامانه های حمل و نقل هوشمند، گسترش تجارت الکترونیک و . . . که همگی بر پایه ی کامپیوتر و فناوری اطاعات بنا شده اند. یکی از راه حل مشکل ترافیک در همه شهرهای بزرگ دنیا گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی هوشمند به ویژه مترو و اتوبوس است.
کلید واژه : ترافیک ، فناوری ، GPS،ITS،سامانه هوشمند ، کنترل
تعداد بازديد : 428
کار تحقیقی بررسی مصادیق جرایم علیه بشریت در حقوق بین الملل
کار-تحقیقی-بررسی-مصادیق-جرایم-علیه-بشریت-در-حقوق-بین-الملل
کار تحقیقی بررسی مصادیق جرایم علیه بشریت در حقوق بین الملل
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 37
حجم فایل: 56 کیلوبایت

کار تحقیقی بررسی مصادیق جرایم علیه بشریت در حقوق بین الملل
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 37 صفحه
چکیده
جنایات علیه بشریت و آنچه که آنرا مخوف می سازد اینست که این جنایات توسط دولت وسایر سازمان هایی که دسترسی به قدرت سیاسی دارند طراحی می شود و فرد مرتکب به عنوان بخشی از حکومت مرتکب آن می شود از جمله جنایات علیه بشریت می توان قتل، به بردگی گرفتن، ریشه کن کردن، محبوس کردن، شکنجه، خشونت های جنسی، ناپدید کردن اجباری اشخاص، اعمال غیر انسانی مشابه را نام برد.هرکدام از این موارد در نظام های کیفری واجد وصف مجرمانه می باشد اما آنچه که چهره زشت تری به این اعمال می بخشد ارتکاب منظم آنها در پیشبرد سیاست یک دولت می باشد. یک حمله گسترده یا سازمان یافته بر ضد هر جمعیت غیر نظامی است که جنایات علیه بشریت نام می گیرد . به همین دلیل ما نیازمند دادگاه بین المللی برای این افراد هستیم تا بتوانیم دور از تحت تاثیر قرار گرفتن محاکم به و محاکمه این افراد بپردازیم . در زمینه جنایات علیه بشریت کنوانسیون های فراوانی وجود دارد که مهمترین جدید ترین آنها اساس نامه دیوان دادگستری بین المللی می باشد که در این تحقیق به آن اشاره می کنیم .
کلید واژه : جرم ، انسانیت ، حقوق بشر ، حقوق بین الملل ، جرایم علیه بشریت ، رسیدگی به جرایم

تعداد بازديد : 236
کار تحقیقی بررسی ق‍اع‍ده‌ لاض‍رر و ک‍ارب‍رد آن‌ در ق‍ان‍ون‌ م‍دن‍ی‌ ای‍ران‌
کار-تحقیقی-بررسی-ق‍اع‍ده‌-لاض‍رر-و-ک‍ارب‍رد-آن‌-در-ق‍ان‍ون‌-م‍دن‍ی‌-ای‍ران‌
کار تحقیقی بررسی ق‍اع‍ده‌ لاض‍رر و ک‍ارب‍رد آن‌ در ق‍ان‍ون‌ م‍دن‍ی‌ ای‍ران‌
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 44
حجم فایل: 41 کیلوبایت

کار تحقیقی بررسی ق‍اع‍ده‌ لاض‍رر و ک‍ارب‍رد آن‌ در ق‍ان‍ون‌ م‍دن‍ی‌ ای‍ران‌
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 44 صفحه
چکیده
قاعده لاضرر از قواعد محکم فقهی است که در سرتاسر فقه جریان دارد. طبق این قاعده حکم ضرری در اسلام وجود ندارد. قانون مدنی ایران به عنوان ترجمان فقه امامیه سرتاسر آن ملهم از قاعده لاضرر است. زمینه‌های استناد به قاعده لاضرر در بخش‌های گوناگون قانون مدنی موجود است. مانند مباحث مالکیت و اموال، خیارات، عقود معین، حقوق خانواده و غیره. این پایان‌نامه ضمن شناسایی این موارد و تحلیل آن براساس دیدگاههای فقهی مشهور، سعی دارد پیروی قانونگذار از فقه امامیه در حکومت قاعده لاضرر بر قاعده تسلیط و شمول این قاعده بر عدمیات و هم‌چنین نقش این قاعده در حل تعارضات حقوقی را به اثبات رساند –
کلید واژه : قاعده لاضرر ، فقه ، قانون مدنی ، کاربرد

تعداد بازديد : 205
دانلود پایان نامه بررسی شبکه های عصبی مصنوعی
مشخصات مقاله:
عنوان کامل: بررسی و معرفی شبکه های عصبی مصنوعی
دسته: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۱۲۱

چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه بررسی و معرفی شبکه های عصبی مصنوعی” بدین شرح است:

.

هوش محاسباتی یا  (Computational-Intelligence) CI به معنای استخراج هوش، دانش، الگوریتم یا نگاشت از دل محاسبات عددی براساس ارائه به روز داده‌های عددی است. سیستم‌هایCI در اصل سیستم‌های دینامیکی مدل آزاد (Model-free) را برای تقریب توابع و نگاشتها ارائه می‌کند. در کنار این ویژگی بسیار مهم باید از ویژگی مهم دیگری در ارتباط با خصوصیات محاسباتی سیستم‌های CI نام برد، که در آن دقت، وجه‌المصالحه مقاوم بودن، منعطف‌بودن و سهولت پیاده‌سازی قرار می‌گیرد.
مولفه‌های مهم و اساسی CI ، شبکه‌های عصبی )محاسبات نورونی(، منطق فازی) محاسبات تقریبی( و الگوریتم ژنتیک) محاسبات ژنتیکی(است، که هر یک به نوعی مغز را الگو قرار داده‌اند. شبکه‌های عصبی ارتباطات سیناپسی و ساختار نورونی، منطق فازی استنتاجات تقریبی و محاسبات ژنتیکی محاسبات موتاسیونی مغز را مدل می‌کنند. ‍‍‌
هوش مصنوعی:
در شبکه ارتباطی مغز انسانها سیگنالهای ارتباطی به صورت پالسهای الکتریکی هستند.جزء اصلی مغز نرون است که از یک ساختمان سلولی و مجموعه ای از شیارها و خطوط تشکیل شده و شیارها محل ورود اطلاعات به نرون هستند وخطوط محل خروج اطلاعات از نرون اند . نقطه اتصال یک نرون به نرون دیگر را سیناپس می نامند که مانند دروازه یا کلید عمل می کنند. اگر واکنشهایی که میلیونها نرون مختلف به پالسهای متفاوت نشان میدهند با یکدیگر هماهنگ باشند ممکن است پدیده های مهمی در مغز رخ دهد.
آن دسته از پژوهشگران هوش مصنوعی که رویکرد مدل مغزی را دنبال می کنند گونه ای از مدارهای الکتریکی را طراحی کرده اند که تا حدی شبکه مغز را شبیه سازی میکند در این روش هر گره (نرون)به تنهایی یک پردازنده است ولی رایانه های معمولی حداکثر چند cpuدارند هدف عمده کامپیوتر شبکه عصبی این است که مکانیسمی طراحی کند که همانند مغز انسان بازخورد مثبت یاد بگیرد پاسخهای درست و نادرست کدامند.
تعداد بازديد : 899
پاورپوینت اشکالات اجرائی ساختمان های فولادی در53 اسلاید کاربردی و آموزشی و کاملا قابل ویرایش
پاورپوینت-اشکالات-اجرائی-ساختمان-های-فولادی-در53-اسلاید-کاربردی-و-آموزشی-و-کاملا-قابل-ویرایش
پاورپوینت اشکالات اجرائی ساختمان های فولادی در53 اسلاید کاربردی و آموزشی و کاملا قابل ویرایش
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: PPT
تعداد صفحات: 53
حجم فایل: 1230 کیلوبایت

در این پروژه پاورپوینت اشکالات اجرائی ساختمان های فولادی در53 اسلاید کاربردی و آموزشی و کاملا قابل ویرایش همراه با شکل و تصاویر طبق شرح زیرمتنوع بیان شده است:

تعداد بازديد : 331
بررسی تطبیقی شورای نگهبان (ایران) و شورای قانون اساسی (فرانسه)
بررسی-تطبیقی-شورای-نگهبان-(ایران)-و-شورای-قانون-اساسی-(فرانسه)
بررسی تطبیقی شورای نگهبان (ایران) و شورای قانون اساسی (فرانسه)
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 30
حجم فایل: 13 کیلوبایت

بررسی تطبیقی شورای نگهبان (ایران) و شورای قانون اساسی (فرانسه)
نوع فایل: Word و (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 30 صفحه
چـکیده‌
شورای نگهبان از جمله نهادهایی است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران‌ با‌ اخـتیارات‌ و وظـایف مـهمی پیش بینی شده است. مهمترین وظایف این شورا بررسی مصوبات مجلس از حیث‌ عدم مغایرت بـا شرع و قانون اساسی، تفسیر قانون اساسی و نظارت بر انتخابات و همه‌ پرسیها است. قـبل از‌ انقلاب‌ نیز مشابه چـنین نـهادی درمتمم قانون اساسی مشروطه پیش‌بینی شده بود.در کشور فرانسه نیز شورایی با نام شورای قانون اساسی، وظایف و اختیاراتی دارد که بعضاً با وظایف و اختیارات شورای نگهبان‌ مشترک و بعضاً متفاوت است . مهمترین وظـایف و اختیارات مشترک این دو شورا نظارت بر مصوبات قوه مقننه و نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری است.با مطالعه تطبیقی این دو نهاد، می‌توان دریافت که‌ شورای‌ نگهبان از یک سو نسخه کپی شده مـشابه فـرانسوی خود نیست؛ زیرا پیشینه وسابقه شورای نگهبان به دوران مشروطه (پنجاه سال قبل از تصویب قانون اساسی جمهوری پنجم فرانسه) باز‌ می‌گردد‌. از سوی دیگر، شورای نگهبان را نمی‌توان نهادی مخالف آزادی و به نوعی دارای حـق وتـو دانست . زیرا چنین نهادی مختص کشور ما نیست و مشابه آن در بسیاری از کشورها‌ از‌ جمله کشوری که مدعی آزادی و مهد دموکراسی است (فرانسه) وجود دارد.در این مقاله به جنبه‌های مختلف و ابعاد گوناگون آن پرداخته شـده اسـت.
کلید واژه‌ها: شورای نگهبان، تطبیق مصوبات‌ مجلس‌، نظارت‌ تقنینی، شورای قانون اساسی فرانسه‌، قانون‌ اساسی‌

تعداد بازديد : 245
کار تحقیقی میراث زوجه در فقه و حقوق
کار تحقیقی میراث زوجه در فقه و حقوق
کار-تحقیقی-میراث-زوجه-در-فقه-و-حقوق
کار تحقیقی میراث زوجه در فقه و حقوق
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 40
حجم فایل: 13 کیلوبایت

کار تحقیقی میراث زوجه در فقه و حقوق
نوع فایل: Word و (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 40 صفحه
چکیده
آگاهي از وضع دنياي قبل از اسلام در مورد ارث بردن زن از شوهر و مقايسه آن با قانون اسلام در اين زمينه ، روشنگر ترقي و تعالي احكام الهي مي باشد. علامه ي طباطبائي در بررسي وضعيت دنياي قبل از اسلام مي فرمايند: در يونان قديم زنان همگي از ارث محروم و يونان براي ارث دادن به فرزندان خردسال يا هر كس ديگري كه دوستش داشتند مثل همسر، دختر، خواهر، به حيله هاي گوناگون متشبث مي شدند. مثلاً با وصيت و امثال آن، راه را براي اين خلاف رسم هموار ميكردند. در هند ، مصر و چين نيز مسئله محروميت زن از ارث بطور مطلق، نزديك به همان سنت روم و يونان قديم بوده است. ايرانيان نيز زنان را از ارث محروم و اما محبوبترين زنان خود را، در حكم پسر قرار داده و شوهر ادعا مي كرده، اين خانم پسر من است. در نتيجه زن مانند يك پسر واقعي و يك پسر خوانده از شوهرش ارث ميبرد. و اما عرب؟ مردم عرب، زنان را بطور مطلق از ارث محروم مي دانستند. (طباطبايي، ۱۳۷۵، ۴،۳۵۷).
هدف از نگارش این پژوهش، بررسی ارث زوجه در فقه امامیه و حقوق مدنی ایران است. لذا سعی در پاسخ¬گویی به سؤالاتی از جمله: شرایط ارث زوجه؛ اموالی که زوجه از آن ها ارث می برد؛ فرق بین زوجه ذات ولد با غیر ذات ولد، را دارد. بر اساس فرضیه تحقیق، در اسلام، زن همانند مرد مستقلاً از حق ارث برخوردار است ولی از لحاظ میزان سهم الارث و این که از چه اموالی ارث می برد یا نمی برد، بسته به شرایط تفاوت وجود دارد. در این تحقیق با مراجعه به کتب پس بیان کلیات و مفاهم، به طور اجمال، سابقه وضع میراث زن در دوران قبل از اسلام نیز نظر کلی اسلام در این باب، بر اساس ادله اثبات ارث زوجه مورد مطالعه قرار گرفته است. در ادامه موجبات، شرایط تحقق ارث زوجه و موانع آن در ضمن مباحث مختلفی چون: وجود علقه زوجین نکاح، بقاء این رابطه هنگام فوت، دائمی بودن ازدواج، ممنوع نبودن زوجه از ارث و … که برای ارث بردن زوجه لازم است، مورد بررسی قرار گرفته است. سپس به بیان سهم الارث زوجه و مسأله محرومیت او از ارث بردن از بعضی از اموال شوهر، که جزء مختصات فقه امامیه است و بحث ها، اقوال، و آرای مختلف پیرامون آن پرداختیم.بر اساس نتایج حاصل از تحقیق، روش و سیره اکثر ملل قبل از اسلام، درباره ارث زوجه، محرومیت او از این حق می باشد. مخصوصاً این که گاهی خود زن به عنوان مال متوفی، به عنوان ارث در اختیار بقیه ورثه قرار می گرفت.این در حالی است که خداوند در قرآن کریم برای زنان به طور مستقل قائل به ارث شده و علاوه بر این که با صراحت این حق را برای او به رسمیت شناخته، سهم الارث او را مفروض و مشخص کرده است. از طرفی هم، چون قانون مدنی ایران، مقررات خود از جمله مسئله ارث زوجه را از فقه امامیه اقتباس کرده، بنابراین سعی بر آن شده که این امر از طریق بررسی مبانی اسلامی و فقهی تحلیل گردد.
کلید واژه : ارث ، احکام ارث ، موجبات ارث ، ترکه ، نسبی ، موانع ارث ، قتل ، لعان ، کفر ، ، فقه و قانون مدنی

تعداد بازديد : 193
کار تحقیقی مهلت عادله و آثار آن در حقوق ایران
کار تحقیقی مهلت عادله و آثار آن در حقوق ایران
کار-تحقیقی-مهلت-عادله-و-آثار-آن-در-حقوق-ایران
کار تحقیقی مهلت عادله و آثار آن در حقوق ایران
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 28
حجم فایل: 13 کیلوبایت

کار تحقیقی مهلت عادله و آثار آن در حقوق ایران
نوع فایل: Word و (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 28 صفحه
چکیده
یکی از نتایج اصل یگانگی اجرای تـعهد و مفاد آن این است‌ که طلبکار را نمی‌توان‌ به‌ پذیرش بخشی از موضوع تعهد مجبورکرد،یـا تمام یا بخشی از مـوضوع تـعهد را در زمانی غیر از موعد مقرر پرداخت؛زیرا پرداخت موضوع یا بخشی از آن غیر موعد مقرر از‌ ارزش آن می‌کاهد و به زیان طلبکار است.با این‌همه،انصاف و عدالت گاه سبب نادیده گرفتن اصل می‌شود و دادرسرا بر آن می‌دارد که بـرای اجرای تعهد،مهلتی به متعهد بدهد تا متعهد به‌ عسر‌ و حرج نیفتند که این مهم در ماده ۲۷۷ ق.م منعکس شده است؛ولی گسترده آن در حقوق ایران مبهم مانده و رویه قضایی رغبتی بدان نشان نداده اسـت.اکـنون پرسش ایناست که‌ آیا‌ نهاد مهلت عادله یا اجل قضایی مبتنی بر اعسار است یا مبنای گسترده‌تری دارد و بالاخره آیا امکان دادن مهلت عادله یک قاعده است یا یک حکم استثنایی؟چنین می‌نماید که هـرچند دو‌ نـهاد‌ اعسار و مهلت عادله با یکدیگر متفاوتند،رویه قضایی میان این دو نهاد تفاوتی ننهاده است
واژگان کلیدی: مهلت عادله،اجل قضایی ، تعهد ، انصاف،وضعیت مدیون،اوضاع و احوال.

تعداد بازديد : 273
ليست صفحات
تعداد صفحات : 425